2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar selam
biliyorsunuzdur karaciğer değerlerim yüksek çıktığı için 1 aydır vitaminleri bırakmıştım bugün tekrar test yaptırdım, düşmüş normal seviyelere gelmişler çok şükür haftasonu doktora gideceğim gerçi ama önce size sormak istedim aranızda herhangi bir sebepten hamileliğinde hiç vitamin almayan biri yada tanıdğınız var mı? Acaba bebeğimin gelişimi geri kalıyor mudur çok merak ediyorum

Canım vitamin almıyor olabilirsin ama beslenme şekline dikkat ediyor gerekli vitaminleri yediklerinle alıyorsan sorun olmaz bence bide inan fark etmiyor sadece bu vitaminler bizim için önemli çünkü vücudumuzda olan bütün vitamini bebek alıyor bizim depolar boşalmasın diye takviye yapıyoruz aslında benim çevremde hiç kullanmayan var ve bebekte sorun olmadı ama sonradan kendisi baya sıkıntı yaşadı vitaminsizlikten

Bu para için başvuru vs yapmak gerekiyor mu peki
Anne cocuk parasi alması icin doğumdan sonra dogum belgesiyle SGK müdürlüğüne başvuru yapılması gerekiyo. Tarih veriyorlar gidip alıyorsun
Süt parasi icin olandan emin degilim direk mi yatiyo babanın hesabına yoksa başvuru yapılıyor mu hatirlayamadim

Ayrıca sigortalı çalışansaniz dogum oncesi ve sonra ki izin parasini da aliyorsunuz toplam 16 haftalik

Çevremde akrabalarımdan var hiç bir takviye kullanmadı ama köy kızı iyi beslendiğini düşünüyorum 3.çocuğu oldu baya sağlıklı hepsi

Kızlar hangi bebek beziyle baslamayi düşünüyorsunuz trendyolda indirim var çoklu paketlerde malum ilk zamanlar aşırı şekilde fazla gidiyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…