2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Selam kizlar bizde az once ebemizin yanindan geldik. Kalp atisina pozisyonuna plasentaya ve idrara bakti. Sol omzumda sinir s1k1smasi olmustu hamileligin basinda onun icin fizik tedavi onerdi. Sola yatigimda feci agriyo.

Magnezyuma başladınizmi canlar. Gece bir kramp agrisi girdi bacağıma cok kotuydu ağladım hala sizliyor sanirim kullanma zamanim gekdi
Benim de kramp giriyordu canım muz ve soda hergun mutlaka, magnezyum ilaçta başladı ama düzenli içmiyorum açıkçası arada alıyorum.

O zaman ilk doğum senden gelebilir ama 37 çok erken. Ben olsam bebekten işaret beklerim
oğlumda hersey yolundaydi 37 +4 te dogurmuştum bunda beklemek istiyorum yaa 40 haftada dogsun yada dediğin gibi bebeden bi işaret beklicem zaten zor olan bi bebeydi bari hamileliğin tadını çıkarıyım

İlk hamileliğimde çok rahattım, 40.haftada banyo yıkayıp araba kullanıyordum. 42.haftada doğum yaptım. Bu sefer hiç öyle değil, ağrılarım var. Bugün ayak tırnaklarımı kestim, karnıma kasığıma ağrı girdi, ilk gebelikte 9 ay kesebilmistim. Yaş, vücudun ilk çocukta yıpranması çok etkiliyormus. Annem 9 aylık gibi zor egiliyorsun diyor.

Selam arkadaşlar herkese sağlıklı günler . Doğum parası diye bi para varmış, miktarı hakkında bir bilginiz var. Mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…