ya a zaman çok çabuk geçiyo bakalım benimki mecburi sezeryan olcak ama 40 haftayı beklemek istiyorum yoksa kasımın ortasında dogum olur 37 küsürlerde alabilrler
Merhaba arkadaşlar. Şeker yüklemesi yapıldı glikoz ictim totalde 3 kere kan bakıldı. Ama hic tok bakılmadı tok bakılmadı da gerekmez mi hani yemekten sonra falan
Selam kizlar bizde az once ebemizin yanindan geldik. Kalp atisina pozisyonuna plasentaya ve idrara bakti. Sol omzumda sinir s1k1smasi olmustu hamileligin basinda onun icin fizik tedavi onerdi. Sola yatigimda feci agriyo.
ya en ufak is yaptgmda duramiyrm. yaptgm isi soluyorm bak camasirlari makineyeattm ordan da aldm astim. asmadan once balkonu sildm ama nasl bi bel agrisi
ya a zaman çok çabuk geçiyo bakalım benimki mecburi sezeryan olcak ama 40 haftayı beklemek istiyorum yoksa kasımın ortasında dogum olur 37 küsürlerde alabilrler
oğlumda hersey yolundaydi 37 +4 te dogurmuştum bunda beklemek istiyorum yaa 40 haftada dogsun yada dediğin gibi bebeden bi işaret beklicem zaten zor olan bi bebeydi bari hamileliğin tadını çıkarıyım
İlk hamileliğimde çok rahattım, 40.haftada banyo yıkayıp araba kullanıyordum. 42.haftada doğum yaptım. Bu sefer hiç öyle değil, ağrılarım var. Bugün ayak tırnaklarımı kestim, karnıma kasığıma ağrı girdi, ilk gebelikte 9 ay kesebilmistim. Yaş, vücudun ilk çocukta yıpranması çok etkiliyormus. Annem 9 aylık gibi zor egiliyorsun diyor.