2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar hangi bebek beziyle baslamayi düşünüyorsunuz trendyolda indirim var çoklu paketlerde malum ilk zamanlar aşırı şekilde fazla gidiyomus
Ben prima ile başlamayı düşünüyorum ama ilerisi için bir arkadaşım sleepy’nin de çok iyi olduğunu söyledi. Sonrasında onu da denemek istiyorum bakalım

Ben vitamin kullanmıyorum canım. Doktorum gerek görmedi. Gelişimi de normal gidiyor bebeğimin

bu aksam tokluk sekerim 190 cikti ya. dr a soyledm. ne yedn bole dedi. yedigimde yesil mercimek. proteindiye onu yaptm bde. offf off

Sekeri olmayan meyve yok denecej kadar azdir. O zaman meyve olmaz ama olabildigince ekşi meyvalari tercih etmelisin. Neden korkuyorsun bukadar yüksek mi ilerliyor şeker
Ölçmedim şekerimi hiç. Ama iyileşmeden vajinal mantar ve avuç içlerinde yanma olunca şeker belirtisi oluyormuş. Bende iki belirti de var. İlk gebeliğimde de şeker sınırdaydı. Bi de son bir ayda 4 kilo aldım. O yüzden yükseliyor diye düşünüyorum. Şekersiz meyve de yok gibi cidden. Canım da çekiyor ama yapacak bişey yok

Kızlar kulak tıkanıklığı yaşayan var mı ?
3 ay olacak neredeyse hala devam ediyor kulakta dolgunluk ve tıkanma sabah kalkıyorum kahvaltı sonrası başlıyor yatana kadar devam ediyor. Uzanırken geçiyor. Gebelikte olabiliyormuş ilk hamileliğimde de olmuştu ama bu sefer daha fazla rahatsız ediyor ve çok uzun Sürüyor. Galiba kkb ye gideceğim artık. Benim durumumda olan var mı merak ettim

Benim bi arkadaşım var. Hiç almadı değil ama ilaca falan çok karşı olduğu için doktorun verdiklerini doğru dürüst içmedim hiç bi zaman dedi. Hatta almadım falan diyordu. Bebeği gayet sağlıklı, maşallah tosuncuk gibi. Kadın da 42 yaşında doğurdu ertesi gün evden çıkıp bebek gezdiriyordu maşallah

Çok şekerli olanları tüketmemeye çalış cnm Karpuz kavun üzüm bunlar çok şekerli. Diğerlerini de dozunda aşırıya kaçmadan günde 1 meyve yiyorum ben onu da gün içinde hareketli olduğum saatlerde tüketiyorum

Benim de oluyor. Oksijenli su döküp açıyorum çok rahatsız ederse.

Ben kızımda prima premium care kullanmıştım. İdrar göstergesi sadece onda vardı o zaman. Şimdi bakıyorum çoğu markada var ve çok farklı bezler çıktı goon var sleepy var. Şimdi onları deneyeceğim ben zaten ilk aylar zırt pırt beZ değiştirilecek çok pahalı bezlere gerek yok diye düşünüyorum ama bebekteki sinyallere göre daha iyi markalara geçilebilir

Ben prima ile başlamayı düşünüyorum ama ilerisi için bir arkadaşım sleepy’nin de çok iyi olduğunu söyledi. Sonrasında onu da denemek istiyorum bakalım
Bende ikisi arasında kararsız kaldim. Bazısı bebeklerde alerji yapiyo değişince inşallah öyle olmaz . Molfix de konforu değişmiş oda kafama takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…