2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim kızımın ilk aylarında kaka belinden çıkardı hep Premium care kullandım

Açıkcası yediklerime çok da dikkat etmiyorum. Canım ne çekerse onu yiyorum yani. Ama vitamin kullanmazken kendimi daha zinde ve iyi hissediyorum anlamadım gitti

Maşallah valla kişi kendisini anlıyor galiba ya ben de ilaçları kendim bıraktım sonradan doktora sordum iyi ki bırakmışsın dedi ve ilaç içmediğimde kendimi daha iyi hissediyorum cidden. Bana yaramıyor bence ama bebişimin gelişimini kötü etkiler diye korkutorum sadece. Gerçi detaylıda falan gayet iyiydi, bu hafta sonu da gidicem bakalım anlıcaz var mı bi sıkıntı

Kızlar doğum soğuk havalara geleceği için ben gecelik almadım, malum üşümemek lazım, iki tane 3lü pijama takımı koyacağım çantama, bir tane de fazladan pijama altı.
Ben ilk doğumda alt üst takım bir de gecelik sabahlık takım almıştım. Sadece üst giydirmişti doktorum kanama olabiliyor diye. Gerçekten de öyle oldu yatarken altı giymedim bile. Ekim ayında doğum yapmıştım. Şimdi tam kış ayı hastane odaları genelde çok sıcak oluyor. Yine de tedbirli gitmek daha mantıklı

Çevremde akrabalarımdan var hiç bir takviye kullanmadı ama köy kızı iyi beslendiğini düşünüyorum 3.çocuğu oldu baya sağlıklı hepsi
onların aldığı besinler zatenbaşlı başına takviye sayılır cnm keşke biz de öyle beslenebilsek

Sat a göreymiş. Benim de 1 hafta önde ama maalesef 11 eylülde alabileceğim durum bildirir raporu

Bir de doğum sonrası korse kullanmayı düşünüyorum ama nasıl seçeceğimi bilmiyorum. Daha önce kullanan var mı? Ya da etrafında kullanıp memnun kalan?
Korse kullanmadım hiç faydası var mı bilemiyorum. Bu korse incelmek için mi yoksa duruşu düzeltip ağrıları azaltmak amaçlı mı ?

Bebişler alacakları herşeyi bizden alıyorlar canım. Aslında vitamin destek takviye falan biz kendimiz için içiyoruz. O da seni kötü yapıyorsa yaramıyordur zaten. Hiç bişey olmaz inşallah. Yine de kontrolün yakınmış tabi en doğrusunu doktorun bilir. Ona da bir danışırsın

Valla canım her hafta eve bir kalıp peynir birkalıp kaşar 4 lt süt ve 3 kg yoğurt giriyor. Hepsi bitiyor yani çoğunu ben yiyorum
Oh maşallah ben aşırı iştahsızım son kontrolden sonra 2 hafta oldu hala kg almamış gözüküyorum balık yağı, omega , decavit kullandığım halde ben kg almayıp nasıl çocuk büyüyor onu da anlamadım artık moralim bozuyor kg almıyorum diye keşke biraz alsam

Ben demir ilacının beni çok kötü yaptıgını fark ediyorum ama doktor en önemli ilaç bu dediği için içiyorum. Sabah kahvaltısında onu içtikten sonra ne zaman peynir , süt ürünü tüketsem kusmaya başlıyorum.

Canım zaten bnm bildiğim demir ilacından sonra 2 saat süt ve süt ürünü tüketilmemelidir. Sen bunu doktoruna danıştın mı?

Bu dediğine katılıyorum yaş ve yıpranmışlık çok önemli benim ilk bebeğim kızdı maşallah hoplayıp zıplayıp iş yapıyordum 27 yaşındaydım şimdi yaş 35 valla 6. Ayda azıcık iş yapsam yorulup yatıyorum yemek yapmak bile zor geliyor gündüz uyuyorum

Canım zaten bnm bildiğim demir ilacından sonra 2 saat süt ve süt ürünü tüketilmemelidir. Sen bunu doktoruna danıştın mı?
Söyledim yeme dedi hapı iç bir süre yat kalkınca ye dedi o zaman da kusma oldu
Peynir vs yemeden de nasıl kahvaltı yapabilirim bilmiyorum açıkcası genellikle sırf bu yüzden muz yiyip geçiştiriyorum sabah kahvaltılarını

Canım valla bence yaptığın doğru değil.. ben bu yüzden gece yatmadan önce içiyordum demir ilacını ve böyle yapan başka tanıdıklarım da var. Yine de sen bilirsin tabi ama kahvaltı ypmayacağına gece iç daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…