2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim de oluyor. Oksijenli su döküp açıyorum çok rahatsız ederse.
Doktora mı danışıp kullanmaya başladın peki. Gerçekten dayanılmaz bir hal aldı. Sürekli nefesimi duyuyorum. Konuşmak istemiyorum baskı yapıyor diye. Bu ara iki kulak birden tıkanmaya başladı

Iki hamileligimde oldu
Doktora gitmiştim hormonlardan olabiliyor dedi.
Ilac falan bisey vermedi
Çok can sıkıcı bi durum
Allah yardimcin olsun

Bende ikisi arasında kararsız kaldim. Bazısı bebeklerde alerji yapiyo değişince inşallah öyle olmaz . Molfix de konforu değişmiş oda kafama takıldı
Forumlarda biraz okudum yorumları, dediklerine göre prima premium care sıvı kakayı çabuk emdiği için çok fazla sızdırma yapmıyormuş. Bebeğin ilk zamanları için mantıklı ama katı gıdaya geçince çokta gerekli değil sleppy tercih edilebilir yazmışlar. Bende öyle yapıcam sanırım tabi bebişe de bağlı bakalım hangisini seçecek

Bir de doğum sonrası korse kullanmayı düşünüyorum ama nasıl seçeceğimi bilmiyorum. Daha önce kullanan var mı? Ya da etrafında kullanıp memnun kalan?

Geçen gün benimde tıkandı bayağ bi süre geçmedi.

Doktora mı danışıp kullanmaya başladın peki. Gerçekten dayanılmaz bir hal aldı. Sürekli nefesimi duyuyorum. Konuşmak istemiyorum baskı yapıyor diye. Bu ara iki kulak birden tıkanmaya başladı
Evet kulak zarında yırtık ya da aşırı incelme varsa böyle şeyler kullanmak riskli olur, benim zarında var mesela çok dikkat ederim.

Bende ikisi arasında kararsız kaldim. Bazısı bebeklerde alerji yapiyo değişince inşallah öyle olmaz . Molfix de konforu değişmiş oda kafama takıldı
İlk çocuğumda premium çare kullandım, konfor olarak çok iyiydi, ama içinde kimyasal çokmuş. Şimdi Pure çıktı, o safmis ama çok pahalı. Ben bu sefer sleepy natural ile başlayacağım inşallah. Ama başlangıç için çok alma, bebeğin büyüklüğüne göre numara değişiyor.

Kızlar doğum soğuk havalara geleceği için ben gecelik almadım, malum üşümemek lazım, iki tane 3lü pijama takımı koyacağım çantama, bir tane de fazladan pijama altı.

Bir de doğum sonrası korse kullanmayı düşünüyorum ama nasıl seçeceğimi bilmiyorum. Daha önce kullanan var mı? Ya da etrafında kullanıp memnun kalan?
Korse kesinlikle sezeryan mı normal doğum mu olacak ona göre değişir ben sezeryan sonrası bırak korseyi iç çamaşırımı bile zor giydim 2.5 3 ay kendime gelmekte zorlandım

Yok canım danışmadım. Oradaki kirleri kabartıp dışarı atıyor. Kana falan karışmıyor sonuçta diye düşündüm ama sen sormadan yapma yine. Ben de 1-2 defa yapmışımdır sık sık değil. Sor yine de vebal almak istemem tabi ki.

Korse kullanmayı düşünmüyorum. Karın kaslarının tembelleşip sarkmasına sebep oluyor diye duymuştum. İlkim de sezaryendi. Çok şükür 3-4 ayda göbek falan gitmişti emzirmekten. Yine öyle olur inşallah

Evet kulak zarında yırtık ya da aşırı incelme varsa böyle şeyler kullanmak riskli olur, benim zarında var mesela çok dikkat ederim.
Evet çok haklısınız. Ben kulak zarı incelmesi olayını düşünmemiştim. Doktora danışmadan yapılmamalı

24 hafta doğum iznine pazartesi günü ayrılacağım diye kendimi şartlamıştım ama şimdi fark ettim ki Sat’a göre ben 23 haftalık olacağım pazartesi günü. Bebek başından beri bir hafta önde gittiği için ben 24 hafta diye gidiyorum. Doktor raporu bebeğin gelişimine göre mi yoksa Sata göre mi veriyor acaba? Başına böyle bişey gelen memur arkadaşlar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…