2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kahvaltıdan iki saat sonra alsana demir ilacını canım, ben öyle yapıyorum, sorun olmuyor.

Kızlar nazara inanır mısınız? Dün resmen nazara geldim çok kötü bir gece geçirdim hala daha kötüyüm. Küçüklüğümden beri nazardan ne çektim ya. Çatlicam yakında herhalde.

kiz agzini hayra ac kimin nazarina geldin, ben artik disari bile cikmiyorum bende cok cektim zamaninda Nazar duasi okudum bize simdi

kiz agzini hayra ac kimin nazarina geldin, ben artik disari bile cikmiyorum bende cok cektim zamaninda Nazar duasi okudum bize simdi
Valla bilmiyorum günah mı alıyorum ama dün hamile bir arkadaşl görüştük, gayet iyiydim biraz konuştuk falan hamileliğimle alakalı iyi giden şeyleri söyledim, çok şükür onunda bi problemi yok ama bnmkileri duyunca gözleri yuvasından taştı resmen hissettim o an ztn kesin gözü kalcak diye. Ve eve gelmemle birlikte anlam veremediğim sancılar kramplar ay çok kötüydü hala daha iyi hissetmiyorum

Kızlar nazara inanır mısınız? Dün resmen nazara geldim çok kötü bir gece geçirdim hala daha kötüyüm. Küçüklüğümden beri nazardan ne çektim ya. Çatlicam yakında herhalde.
Bende aşırı çekiyorum hergün dualar okumasam başıma gelenin haddi hesabı olmaz bazen eşim okur benim için sende bol bol oku duaları atarsın üstünden

Bende aşırı çekiyorum hergün dualar okumasam başıma gelenin haddi hesabı olmaz bazen eşim okur benim için sende bol bol oku duaları atarsın üstünden
Öyle yaptım dün akşam dualarla uyudum. Anlamıştım zaten eve gelirken gizli gizli tükürdüm kendimi kaşıdım falan maşallah dedim ama kurtarmadı:):)

benim kaynanam bana yok böyle iyiyim bende bu bu olmadi kendimi cok iyi hissediyorum deme dedi. Iyi hersey yolunda olmasi gibi de gecistir kimseye anlatma dedi. Ilk basta cok garipsedim cok tuhafima geldi. Simdide tuttu Bahceleri var, ara ara esimle yürüyüs yapalim dedigimde bahce aralarinda gezme komsular görmesin diyor hele ki yan bahceden birileri görecek diye beni ciceklerinin yanina bile yalniz birakmaz

Helal olsun valla en doğrusunu Yapıyormuş benim hep hamilelik dönemine ait korkularım vardı, çok kötü olucağımı düşünüyodum şimdi iyi olunca galiba kendimde biraz onun mutluluğu ile gizli tutmayı beceremiyorum ama bundan sonra dikkat edicem dün gece yaşadıklarım çok kötüydü valla ölücem sandım

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, 24+3 haftalık hamileyim kız bebek bekliyoruz. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.
Maşallah gözünüz aydın. Emeklerinizin karşılığını almışsınız. Rabbim cümlemizinkini hayırlısıyla tamamına erdirir İnşAllah

Kızlar şimdi şeker yüklemesi için kan vericem öglenden sonra çıkarmış sonuç ama ogluşum 1 kilo 5 gram olmuş bu kadar beklemiyordum suyu falan iyi dedi doktor inşallah şeker çıkmaz ya
Masallah
Cikmaz canim insAllah
26. Hafta da kilo ortalamasına uygun gibi

bende aliskanlik oldu biri karssmda hamileligmden bahsederse yada bn anlatiken o anda hemen nas felak okuyrm icimden. allah esirgesin yavrulari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…