2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bir kaç kez denedim onu doktora söyledim ilacı değişti aç karnına sabah iç dedi ama sonuç aynı oldu gidince tekrar soracağım çünkü böyle giderse hiç içmeyeceğim artık

Bu arada doğumlar çok erken olabiliyor, Eylül grubundaydim, Eylül sonu benim oğlum sondan ikinci doğdu, Temmuz'da doğan var ☺
Aman erken gelmesinler hepsi vakitli saglikli gelsin inşallah canim
2016 ağustos annesi olmayı düşlerken birden nisan annesi olmam... şimdi şükrediyorum tabi ama kolay setler değil Allah kimseyi evladı ile sınamasın

Inan canım benimde aynı.oglumda agrım sizin yoktu.bu gebelikte biraz iş yapayım hemen ağrılarım başlıyo.

10/7 tansiyon nabız 95 normal mi acaba bilen var mı?
Cnm, benim tansiyon da bu ay hep dusuk cikior.....bugun sordum doktora ...büyük hep 8 Ya da 7, küçük te 5 ya da 4 falan çıkıyor. Doktor ona bile normal dedi.. gebelikte yükselmedikçe ve sana bariz etki yapmadıkça baş dönm esi vs..sorun yok dedi...seninki daha normal

Kız derdine bak ne güzel maşallah yeter ki bebişin büyüsün

Ben kahvaltıdan 1-2 saar sonra içiyorum. Sabah aç karnına bana da yaramıyor. İçtikten sonra bir süre daha süt ürünü tüketmemeye dikkat ediyorum.

Bebeğin gelişimi güzelse yediklerin ona yarıyordur canım. Moralini bozma. Kilo almamak ne güzel herkes onu istiyor

Bir kaç kez denedim onu doktora söyledim ilacı değişti aç karnına sabah iç dedi ama sonuç aynı oldu gidince tekrar soracağım çünkü böyle giderse hiç içmeyeceğim artık
canım tabi en iyisini doktorın bilir ama üzüldüm haline

Korse kesinlikle sezeryan mı normal doğum mu olacak ona göre değişir ben sezeryan sonrası bırak korseyi iç çamaşırımı bile zor giydim 2.5 3 ay kendime gelmekte zorlandım
Normal doğumda belki daha erken kullanılıyordur ama sezeryan doğum için 2 aydan sonra kullanılabiliyor diye hatırlıyorum. Bakalım doğum şekline göre karar vermek en mantıklısı. Umarım rahatça atlatırız o dönemleri

Ben kendimi toparladıktan sonra korse kullanmayı ve spor yapmayı düşünüyorum. Emzirmeyle gider diyorlar ama sıkılaşmak içinde spor şart umarım sorunsuz bir doğum geçirirz ve en kısa sürede toparlanırız

Korse kullanmadım hiç faydası var mı bilemiyorum. Bu korse incelmek için mi yoksa duruşu düzeltip ağrıları azaltmak amaçlı mı ?
Açıkcası ben sarkma olmaması ve göbeğimin daha çabuk toparlanması için kullanmak istiyorum. Sporla da desteklersem etki eder sanırım yoksa sadece korse kullanmak çokta fark yaratmaz gibi.

Açıkcası ben sarkma olmaması ve göbeğimin daha çabuk toparlanması için kullanmak istiyorum. Sporla da desteklersem etki eder sanırım yoksa sadece korse kullanmak çokta fark yaratmaz gibi.
Anladım canım. Ben biraz rahatıma düşkünüm lohusa halimle bana afakanlar basar gidi geliyor korseyle. Emzirmek kilo verdiriyor ayrıca sporla desteklersen kısa sürede toparlarsın canım. Doğumdan sonra göbeğim yok denecek kadar azdı ama süzülmüş gibi yumuşacıktı toparlanması çok sürmedi. Spor da yapmadım ama o zaman 24 yaşındaydım şimdi 30 bende göbek için biraz sporla desteklerim diye düşünüyorum ama korse kullanmayacağım

Bende çok sıkıntıya gelemem canım ama kış olmasından dolayı kullanabilirim diye düşünüyorum. Ablam sezeryan doğum yaptı vücut yapılarımız aynı o da sadece göbeğinden aldı kiloyu şimdi doğum yaptığı kilodan bile zayıf ama göbeği yumuşacık bende öyle olmasın diye iyice salmadan toparlansın istiyorum Bende 32 yaşındayım sporla desteklemezsem kalır o göbek bende. Tenis oynuyordum ama bebiş doğduktan sonra uzun bir süre gidemem o yüzden evde pilates falan yaparsam ancak toparlanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…