Canım valla bence yaptığın doğru değil.. ben bu yüzden gece yatmadan önce içiyordum demir ilacını ve böyle yapan başka tanıdıklarım da var. Yine de sen bilirsin tabi ama kahvaltı ypmayacağına gece iç daha iyi
Bir kaç kez denedim onu doktora söyledim ilacı değişti aç karnına sabah iç dedi ama sonuç aynı oldu gidince tekrar soracağım çünkü böyle giderse hiç içmeyeceğim artık
Aman erken gelmesinler hepsi vakitli saglikli gelsin inşallah canim
2016 ağustos annesi olmayı düşlerken birden nisan annesi olmam... şimdi şükrediyorum tabi ama kolay setler değil Allah kimseyi evladı ile sınamasın
İlk hamileliğimde çok rahattım, 40.haftada banyo yıkayıp araba kullanıyordum. 42.haftada doğum yaptım. Bu sefer hiç öyle değil, ağrılarım var. Bugün ayak tırnaklarımı kestim, karnıma kasığıma ağrı girdi, ilk gebelikte 9 ay kesebilmistim. Yaş, vücudun ilk çocukta yıpranması çok etkiliyormus. Annem 9 aylık gibi zor egiliyorsun diyor.
Doktor ye diyor kalsiyum ve proteini arttır dedi. Bende arttırdım abartmış mıyım
Şaka bir yana canım da istiyor zorlamıyorum kendimi. Hem bunlar da tok tutuyor abur cuburdan uzak tutuyor
Cnm, benim tansiyon da bu ay hep dusuk cikior.....bugun sordum doktora ...büyük hep 8 Ya da 7, küçük te 5 ya da 4 falan çıkıyor. Doktor ona bile normal dedi.. gebelikte yükselmedikçe ve sana bariz etki yapmadıkça baş dönm esi vs..sorun yok dedi...seninki daha normal
Oh maşallah ben aşırı iştahsızım son kontrolden sonra 2 hafta oldu hala kg almamış gözüküyorum balık yağı, omega , decavit kullandığım halde ben kg almayıp nasıl çocuk büyüyor onu da anlamadım artık moralim bozuyor kg almıyorum diye keşke biraz alsam
Ben demir ilacının beni çok kötü yaptıgını fark ediyorum ama doktor en önemli ilaç bu dediği için içiyorum. Sabah kahvaltısında onu içtikten sonra ne zaman peynir , süt ürünü tüketsem kusmaya başlıyorum.
Oh maşallah ben aşırı iştahsızım son kontrolden sonra 2 hafta oldu hala kg almamış gözüküyorum balık yağı, omega , decavit kullandığım halde ben kg almayıp nasıl çocuk büyüyor onu da anlamadım artık moralim bozuyor kg almıyorum diye keşke biraz alsam
Doktor ye diyor kalsiyum ve proteini arttır dedi. Bende arttırdım abartmış mıyım
Şaka bir yana canım da istiyor zorlamıyorum kendimi. Hem bunlar da tok tutuyor abur cuburdan uzak tutuyor
Bir kaç kez denedim onu doktora söyledim ilacı değişti aç karnına sabah iç dedi ama sonuç aynı oldu gidince tekrar soracağım çünkü böyle giderse hiç içmeyeceğim artık
Korse kesinlikle sezeryan mı normal doğum mu olacak ona göre değişir ben sezeryan sonrası bırak korseyi iç çamaşırımı bile zor giydim 2.5 3 ay kendime gelmekte zorlandım
Normal doğumda belki daha erken kullanılıyordur ama sezeryan doğum için 2 aydan sonra kullanılabiliyor diye hatırlıyorum. Bakalım doğum şekline göre karar vermek en mantıklısı. Umarım rahatça atlatırız o dönemleri
Korse kullanmayı düşünmüyorum. Karın kaslarının tembelleşip sarkmasına sebep oluyor diye duymuştum. İlkim de sezaryendi. Çok şükür 3-4 ayda göbek falan gitmişti emzirmekten. Yine öyle olur inşallah
Ben kendimi toparladıktan sonra korse kullanmayı ve spor yapmayı düşünüyorum. Emzirmeyle gider diyorlar ama sıkılaşmak içinde spor şart umarım sorunsuz bir doğum geçirirz ve en kısa sürede toparlanırız
Açıkcası ben sarkma olmaması ve göbeğimin daha çabuk toparlanması için kullanmak istiyorum. Sporla da desteklersem etki eder sanırım yoksa sadece korse kullanmak çokta fark yaratmaz gibi.
Açıkcası ben sarkma olmaması ve göbeğimin daha çabuk toparlanması için kullanmak istiyorum. Sporla da desteklersem etki eder sanırım yoksa sadece korse kullanmak çokta fark yaratmaz gibi.
Anladım canım. Ben biraz rahatıma düşkünüm lohusa halimle bana afakanlar basar gidi geliyor korseyle. Emzirmek kilo verdiriyor ayrıca sporla desteklersen kısa sürede toparlarsın canım. Doğumdan sonra göbeğim yok denecek kadar azdı ama süzülmüş gibi yumuşacıktı toparlanması çok sürmedi. Spor da yapmadım ama o zaman 24 yaşındaydım şimdi 30 bende göbek için biraz sporla desteklerim diye düşünüyorum ama korse kullanmayacağım
Anladım canım. Ben biraz rahatıma düşkünüm lohusa halimle bana afakanlar basar gidi geliyor korseyle. Emzirmek kilo verdiriyor ayrıca sporla desteklersen kısa sürede toparlarsın canım. Doğumdan sonra göbeğim yok denecek kadar azdı ama süzülmüş gibi yumuşacıktı toparlanması çok sürmedi. Spor da yapmadım ama o zaman 24 yaşındaydım şimdi 30 bende göbek için biraz sporla desteklerim diye düşünüyorum ama korse kullanmayacağım
Bende çok sıkıntıya gelemem canım ama kış olmasından dolayı kullanabilirim diye düşünüyorum. Ablam sezeryan doğum yaptı vücut yapılarımız aynı o da sadece göbeğinden aldı kiloyu şimdi doğum yaptığı kilodan bile zayıf ama göbeği yumuşacık bende öyle olmasın diye iyice salmadan toparlansın istiyorum Bende 32 yaşındayım sporla desteklemezsem kalır o göbek bende. Tenis oynuyordum ama bebiş doğduktan sonra uzun bir süre gidemem o yüzden evde pilates falan yaparsam ancak toparlanırım