2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canim hic yaptırmadım onu bilmiyorum
Ben sadece açlık tokluk kan şekerine baktirmistim
Açlık şekerine bakılması için kan almadılar işte hatta kan alan hemşire doktora yönlendirdi tahlil eksik git iste açlık kanına da bakalım dedi doktora gittim tekrar tahlil istedi ama yine açlık eksik çıktı valla şurubu içtim 1 saat bekleyip kan vericem onu bekliyorum şuan ama bu Şurup beni çok etkiledi başım dönüyor sanırım şeker çıkacak bende

Canım bu şeker yüklemesi lan verirken açlık almadılar benden sadece Şurup içtikten 1 saat sonra olan alınacak yanlış olmuyor mu bu
Ben daha önce 75gr yükleme yaptırdım yüklemeye aç karnına gidiyorsun zaten önce aç karnına kan alınıyor içeçeği içiyorsun 60 ve 120 dk sonra tekrar kan veriliyor onlarda tokluk oluyor zaten

InsAllah çıkmaz canim
Demek istediğim o şurubu hic icmedim nasil ilerliyor bilemiyorum, emin olmak icin tekrar çık doktorun yanina sor canim
Ben direk saglik ocağından açken bide biseyler yedikten 2 saat sonra kan verdim

Ben bazı durumlardan dolayı 10.haftada yaptırmak durumunda kalmıştım bende de baş dönmesi mide bulantısı halsizlik gibi oldu özellikle içtikten sonraki 2 saat sonra geçti tabi oluyor malesef benim normal çıkmıştı olumsuz olacağını göstermiyor belirtiler

Ben daha önce 75gr yükleme yaptırdım yüklemeye aç karnına gidiyorsun zaten önce aç karnına kan alınıyor içeçeği içiyorsun 60 ve 120 dk sonra tekrar kan veriliyor onlarda tokluk oluyor zaten
Biliyorum öyle oldugunu ama işte açlık kanı almadı hatta hemşire doktora yönlendirdi tahlil eksik git iste açlık kanına da bakalım dedi doktora gittim tekrar tahlil istedi ama yine açlık eksik çıktı ve sadece Şurup içildikten sonra olan kan alınacak benden

Yakın zamanda açlık şekerine bakıldı da ondan mu istemedi acaba doktor ama yine de hiç duymadım hepsi aynı günde yapılıyor normalde

InsAllah çıkmaz canim
Demek istediğim o şurubu hic icmedim nasil ilerliyor bilemiyorum, emin olmak icin tekrar çık doktorun yanina sor canim
Ben direk saglik ocağından açken bide biseyler yedikten 2 saat sonra kan verdim
Sordum doktora tekrar tahlil istedim dedi açlık için ama kan verme kısmında yine çıkmadı o tahlilin kagıdı sanırım sistemlerinde bir sıkıntı var beni ugraştırcaklar anlaşılan neyseki bilerek randevuyu bu güne aldım eger eksik olur tekrar isterse falan yarın sabah gelir veririm kan hafta sonuna gelmesin dedim normal randevum yarındı bir gün erkene aldım bu ihtimali düşünüp iyiki de yapmışım tahmin ettiğim gibi oldu

Yakın zamanda açlık şekerine bakıldı da ondan mu istemedi acaba doktor ama yine de hiç duymadım hepsi aynı günde yapılıyor normalde
Yok en son 4 hafta önce gelmiştim hatta doktor sordu açmısın diye şeker yüklemesi olacak diye aç geldim dedim ama anlamadım ben olmadı yarın sabah gelip açken de kan veririm

Iyi yapmissin yarin sabah da açlık verirsin artik
Herşey normal olsun insAllah

Iyi yapmissin yarin sabah da açlık verirsin artik
Herşey normal olsun insAllah
İnşAllah ya şeker çıkmasın bide onunla ugraşmıyım zaten tiroit çıktı hamilelikte ilaç kullanıyorum ki normalde ölsem ilaç içmeyen biriyim ama bebeğim için mecbur içiyorum bide şeker olmasın

Troid ilacını sakin ihmal etme canim.
Benimde 3. Hamileligimde cikti ilac kullandim bi sorun olmadi.

Sağol canım içimi rahatlattin

Canım bu şeker yüklemesi lan verirken açlık almadılar benden sadece Şurup içtikten 1 saat sonra olan alınacak yanlış olmuyor mu bu
50 gramlik yuklemede aclik sekerine bakmiyorlar, eger tokluk degerin yuksek cikarsa 100 gramlik testte aclik ve 3 kez tokluk bakiyorlar 1er saat arayla. Ben de yuksek cikti maalesef, diyete ve kan sekeri olcumune basladim gunluk

50 gramlik yuklemede aclik sekerine bakmiyorlar, eger tokluk degerin yuksek cikarsa 100 gramlik testte aclik ve 3 kez tokluk bakiyorlar 1er saat arayla. Ben de yuksek cikti maalesef, diyete ve kan sekeri olcumune basladim gunluk
Benimki de 50 gram ondan mı bakmadılar yani ay ben 100 gramlık içemem ya bu bile mahvetti beni hala kendime gelemedim midem bulanıyor şuan

Benimki de 50 gram ondan mı bakmadılar yani ay ben 100 gramlık içemem ya bu bile mahvetti beni hala kendime gelemedim midem bulanıyor şuan
insallah normal cikar canim degerlerin de gerek kalmaz. 100 gramlik cok fena, cok tatli, acken mide bulandiriyor evet.

insallah normal cikar canim degerlerin de gerek kalmaz. 100 gramlik cok fena, cok tatli, acken mide bulandiriyor evet.
Ya ben tokken de içsem zaten beni etkiler ben sevmem ki böyle şeyler şerbetli tatlı bile yiyemiyorum ben o sıvı şerbet midemi bulandırıyor aklıma geldigi zaman bile etkileniyorum

bana da demek ki az olan testi yapacaklar. Kadin bana kahvaltini normal yap gel dedi. Acik kan sekerine bakmayacaklar demekki :)
seker yuklemesi yapilacaksa ac gitmen lazim canim. Kahvalti yap gel dediyse seker yuklemesi yapmazlar, sadece normal tokluk sekerine bakarlar. Tekrar danis istersen seker yuklemesi olacak mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…