Olabilir bunlar çok spesifik durumlar. Her anne her bebek farklı. Birinin karından gördüğünü diğeri vajinal görür, diğerinin kalbini duyduğu vakitte keseyi bekler. Her hamilelik kendine özel. Doktor haftaya uygun dediyse sorun yoktur kendini strese sokma. İkiz de değildir, sağlıksız da değildir. Korkutma kendini.
Bende çok korkuyorum. Kalp atışını duymaya bile isteye gitmedim. Buraya da yazdım. Gece kanlı lekenmem oldu o sebeple gittik korka korka tabi. O gün hasbelkader duyduk kalp atışını.
Tüm isteyenlere nasip olur inşallah
Çok az büyütebiliyorum, yakınlaştırmıyor çok. Kese bu attığın. Sağ taraftaki hareketli kısımda da yolk sac denilen 2. Kese gibi bişey ve bebek oluşacak yüksek ihtimalle.
Merhaba hanımlar konuyu çok severek okudum bütün akşam benimde bat dündü olmadı bu sabahta korkarak gidip baktım yine yoktu inşallah bende aranızda yerimi alabilirim adet veya gebelik hiç bi belirtim yok sadece dün bi kaç defa kasık batması yaşadım göğüs ağrım yok. Dualarınızı bekliyorum
Çok az büyütebiliyorum, yakınlaştırmıyor çok. Kese bu attığın. Sağ taraftaki hareketli kısımda da yolk sac denilen 2. Kese gibi bişey ve bebek oluşacak yüksek ihtimalle.
Canim hemen herkesin kalp atisi duyulmaz ki olsun bak kesebi gormussun kalp atisinida.allahin izniyle duyucaksin ah analar biz endiseli analariz nasil gecicek 8 ay dusunmekden blmem
Benimde yoktu kuzum. Böyle bir tarafta hareketlenmeler vardı aynı senin gibi, sonra gittiğimizde bebek oluşmuştu. Yavaş yavaş sırayla, maşallah şuan güzel görünüyor korkma sen. Direk bebek oluşmuyor ki aaa seninki neden yok diyelim. Sırayla oluşuyorlar işte.
Benimde yoktu kuzum. Böyle bir tarafta hareketlenmeler vardı aynı senin gibi, sonra gittiğimizde bebek oluşmuştu. Yavaş yavaş sırayla, maşallah şuan güzel görünüyor korkma sen. Direk bebek oluşmuyor ki aaa seninki neden yok diyelim. Sırayla oluşuyorlar işte.
Iki fotodakilerde ayni ehrhlse biri yakin biri uzak cekmis ikitanemi kese var tek.mi kese canım
Bi tane olması gereken yerde var ama bitane daha bisey goruyormus boruda ne olduğu tam bilinmiyo
Bende çok korkuyorum. Kalp atışını duymaya bile isteye gitmedim. Buraya da yazdım. Gece kanlı lekenmem oldu o sebeple gittik korka korka tabi. O gün hasbelkader duyduk kalp atışını.
Tüm isteyenlere nasip olur inşallah