2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Aynen bende her şeyin en iyisi olsun diyorum sonra çok abartıyor muyum diye düşünüyorum. Emzik konusunda bebeğe göre hareket ederim, ilk başta bende aventin emziklerine baktım ama gereksiz pahalı geldi tutup tutmayacağı kesin değilken. Nuk marka gelmişti a101e 15 liraya, Alman markası iyidir herhalde bir tane alayım tutarsa iyisini alırım diye düşündüm onu aldım şimdilik. Sanki youtube videolarından marka şeyleri izleyip etkileniyormuşum gibi de geldi, kırk kere düşünüyorum o yüzden alışveriş yaparken

Tesekkur ederim. Marka hatirlamiyorum bi oto koltugu vardi 360 derece donebiliyor dedigin gibi icinin minder gibi biseyi var yeni dogandan 12 yasa kadar miydi neydi kullanilabiliyor boyu ayarlanabiliyordu. 1600 lira fiyati biraz cok geldi bana

Nuk iyi diye duymuştum canım. Eşim allahtan saçmalama dedi aldırmadı bana baby me olması gerek e bebekten 2li yenidoğan emziği seçti o 20-30 lira bişeydi. Onun gönlü olsun diye kabul ettim o an ama başka almayı düşünmüyorum. Gerekirse sonradan alırım artık

Canım eğer açılma varsa ki Allah korusun bu çok önemli acil serklaj olman lazım bir daha ne zaman gel dedi ve h iç ayağa kalkma mı dedi
Serklaj için konuştuk ama net karar veremedi pruloton iğne oluyorum her hafta. Yakın takibe aldı ptesi yine gidicem canım. Is yapma yat dedi dikkat et dedi. Ama hiç yat dememişti bu zamana denk.

Aynen en iyisi öyle yapmak. Benim eşim de baktığım herşeyin en pahalısını özellikle seçtiğimi düşünüyor eşler genelde o olmasa bu olsa ne olur fiyat dışında ne fark var diye görüyorlar

Aminnn aminnn canım çoğu gitti azı kaldı bundan gerisi sabır edicem. Geçen hafta cam sildim pişmanım kalsaydı keşke
Yaa silme. Daha önceden riskin var. Ben o tarz işleri yapmıyorum. Günlük işlerimi yapıyorum derin temizliğe girmiyorum. Eşimin vakti oldu geçen sildi camları ama aylardır kirli duruyordu. Boşver olduğu kadar

Kızlar iyi geceler hepinize. Gosguslerinden sıvı gelen var mı ya. Benim dünden beri gelmeye başladı göğsümü bastırınca bile geliyo göğüs pedi koydum ben de. Acaba bir şey olur mu ya

Ben ilk kızım da aventin ikili emziklerinden almıştım kızım hiç tutmadı mesela öyle durdu emzikler sonra sütüm olmaz mama veririm belki ilk günler diye dr. Browns'un antikolik biberonunu almıştım baya da pahalıydı ona da hiç gerek kalmadı şükür ama verdiğim paraya baya acımıştım keşke daha uygun şeyler alsaydım diye trendyolda biberona denk geldim geçen gün 300 e yakındı fiyatı ben şok o yüzden tavsiyem ilk olarak daha uygun tercihler yapmanız ben daha sadece çorap aldım malum tam kışlıklar mağazalara dökülmesi toplu yapıcam galiba inşallah

Oto koltugu alan veya arastiran var mi? Ne onerirsiniz? 300 liradan 3000 liraya kadar oto koltugu var
kesinlikle ADAC ve ECE testlerinden gecmis olmali. Bütce yapilmamasi gereken en onemli sey oto koltugudur. ilk basta ana kucagini kullanacaksiniz zaten benimki cybexti hem bebek arabasinda hem de arabada kullanabiliyordum.Ben 1 yas sonrasi sabit oto koltuguna gectim. Öncelikle 0-18 kg olan modelleri tercih etmenizi öneririm cunku 0-36 ayda var ama bir oto koltugunu uzun yillar mesela 12 yil falan kullanmak guvenlik acisindan iyi degil bu nedenle 2. el yada kardesle yas araligi fazla ise yine tercih edilmez. Onerebilecegim markalar Besafe- maxicosi- römer-cybex sirona

Son düzenleme:
Sırf bu yüzden eve temizlikçi de çağıramıyıtum

Tesekkur ederim. Marka hatirlamiyorum bi oto koltugu vardi 360 derece donebiliyor dedigin gibi icinin minder gibi biseyi var yeni dogandan 12 yasa kadar miydi neydi kullanilabiliyor boyu ayarlanabiliyordu. 1600 lira fiyati biraz cok geldi bana
Canım ben şimdilik pusetle idare edicem ama isofixli 360 derece dönenlerden almayı planlıyorum. 0 36 kg arasında taşıyanlar daha mantıklı gibi. Yoyko marka aklıma yattı sanırım indirimde 999 tl idi.

Yaa silme. Daha önceden riskin var. Ben o tarz işleri yapmıyorum. Günlük işlerimi yapıyorum derin temizliğe girmiyorum. Eşimin vakti oldu geçen sildi camları ama aylardır kirli duruyordu. Boşver olduğu kadar
Iyiyim diye gaza geldim iste... aynen eşim yoktu olsa yaptirmazdi işleri çok yoğun onunda. Daha da yapamam zaten canim

Kızlar iyi geceler hepinize. Gosguslerinden sıvı gelen var mı ya. Benim dünden beri gelmeye başladı göğsümü bastırınca bile geliyo göğüs pedi koydum ben de. Acaba bir şey olur mu ya
benden geliyo ama ben oğlumu emzirmeyi kesti fincan halde sütüm kesilmemişti daha 8 9 ay oluyo sütüm kesileli yani 4 sene çocuk emmediği halde sütüm gelmeye dewam etmişti tam kesildi dedim hamile kaldım şimdi yine sıwı geliyo süt dolmaya başlıyo gögüsler

Günaydın . Diyabet sorunum vardı , piyasada satılan tam buğday ekmekleri hiç güvenilir değil . Ekmek yediğim kahvaltıda şekerim 149, yemediğim ve yürüdüğüm kahvaltıda tokluk şekerim 92 çıktı. Öğlende de ekmek yediğimde 166 yemediğimde 124 çıktı . Sizin de şekerisinizi ekmek yükseltiyor olabilir .

valla bn de ekmek yememeye calsyoru. turunden bagmsiz karbonhdratlarn hepsi cok yukseltyor byandan kg vericem diede korkuym ya

valla bn de ekmek yememeye calsyoru. turunden bagmsiz karbonhdratlarn hepsi cok yukseltyor byandan kg vericem diede korkuym ya
Bu beslenme şekliyle ekmeksiz ve diyabet beslenmesi kilo alınmaz ama verir miyiz bilmiyorum. Rejimden bi farkı yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…