2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Burun spreyi ben kullandım ama doktora hiç danışmamıştım onu ilaç olarak görmediğimden

İyi çıkmış canım sonucun 140 üstü sorun demişlerdi senin degerin 103 çıkmış şeker yok yani. Tabi yanlış bilmiyorsam
Ben de öyle düşündüm kuzum zaten aralıklar yazıyor Ah yırttım ya. Tatlıya çok düşkün bir insanım, resmen zaafım var. O yüzden şeker bekliyordum. Ama eşimin ailesinde de bnm ailemde de şeker hastaları var. Yine de doktor ne yorumda bulunacak emin olamıyorum

Yok bence şeker kurtuldun yine de çok tatlıya düşme canın çektiğinde ye ama abartma ne kadar şeker çıkmasa da belli olmaz hamilelikte dikkat etmek daha iyi

Ben mustela set aldım canım. Şunu

Yok bence şeker kurtuldun yine de çok tatlıya düşme canın çektiğinde ye ama abartma ne kadar şeker çıkmasa da belli olmaz hamilelikte dikkat etmek daha iyi
Tabi canım . Zaten karaciğerden dolayı doktor vitaminleri kesmişti ya, yediklerine dikkat et vitaminli şeyler ye ki bebeğe yarasın dedi. Bu hafta sebzeye ağırlık vereceğim inşallahh

Bu set benim de aklımda hepsiburada da 265 tlye buldum indirimli. Ayrı ayrı da baktım ürünlere, kimisi pişik kreminden memnun kalmamış, o yüzden şampuanı mustela pişik kremini bepantol mu alsam diye düşünüyorum. Ama set halinde de güzel duruyor

Ben de aksine pişik kremini bir iki yerde daha duyduğum için bunu aldım. Galiba bebekten bebeğe değişebiliyormuş bu da, kısmet ya artık. Bunlar bitince daha böyle pahalı almam zaten ya normal fiyattan alırım bu ne 1 kg şey 270 lira

Cidden kg hesabına vurunca çok pahalılar. Bebeğin cildi hangisine alışırsa öyle gider de diyorlar ama bizimkilerin popişi kıymetli olacak herhalde öyle alıştırınca

Cnm ben ilk 3 ayda mecbur kaldi m burun spreyleri kullandım. Burun mukozalarım şişmişti , koku ve tat alamıyordum. Hamile olduğumu ben rbiraz geç öğrendim. Çok şükür bir sıkı ti çıkmadı. Şimdi de okyanus suyu kulla iyorum ara sıra. Bize degil Doktora guven derim :))

canm allah hayrli gunlerde kullanmayi nasip etsin. bebek odasi kamerasidemissin. bende telsiz ve kamer arasinda gidip geliyorum sen arastrdnmi hangi marka aldin
Xiaomi aldım ben canım baya araştırdım. Telefondan kontrol etmek daha mantıklı geldi bana. Hem de daha uygun

Cidden kg hesabına vurunca çok pahalılar. Bebeğin cildi hangisine alışırsa öyle gider de diyorlar ama bizimkilerin popişi kıymetli olacak herhalde öyle alıştırınca
He valla çok şımartmaktan da korkuyorum. Ben emzik kullanıp kullanmayacağı bile meçhul aventin air serisine bakıyordum gece parlayanlardanmış, arkadaşım dedi ki bimden aldım 3 liraya valla onunki de tosun gibi büyüyecek inşallah sanki ne fark ediyorsa

İyi olmuş derdinin çaresini bulmuşsun Allah dermansız dert vermesin
Burun spreyi ben kullandım ama doktora hiç danışmamıştım onu ilaç olarak görmediğimden
Arkadaşlar hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim burada bilgi alışverişi yapmak tecrübelerimizden faydalanmak çok güzel evet doktorların söyledikleri önemli ama bazen insanın içi rahat etmiyor. Burun damlası iliadin kullanmamı istemedi doktorum belki siz farklı bir sprey kullanmışsınızdır. İlk 3 ay kordonu sıkıyormuş bebeğe kan akışını azaltıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…