2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Tabi canım . Zaten karaciğerden dolayı doktor vitaminleri kesmişti ya, yediklerine dikkat et vitaminli şeyler ye ki bebeğe yarasın dedi. Bu hafta sebzeye ağırlık vereceğim inşallahh
Bu hafta bende sebzeye agırlık verdim özellikle taze fasulye ye düştüm baya azıcık et koyuyorum içine pişirirken hem et hem Sebze ikisini Bi arada tüketmiş oluyorum hem hafif oldugu için baya iyi geliyor hemde gün içinde acıkınca da yiyorum iyi oluyor saglıklı da

Günlerdir okul telaşından giremedim kızımın sınıfı için fotokopi vs hallettim malum canlı dersleri başlayacak şimdi okumaya başladım yazdıklarınızı benim tansiyonum hep yüksek 12/8 de bir şey olmuyor da 13/9 14/9 olduğunda baş ağrısı mahvediyor beni

Açılma mı var yoksa
Canım ne olduğunu bende anlamış değilim açıkçası. Bi baktı ölçtü 5.30 karın usg, sonra baktı baktı bir bölgede üçgen şekilde açılma var gibi ordan ölçtü 3.15 vajinal usg. Hunilesme diye birşey varmış acaba böyle mi ptesi sorucam. Ama kadın yat diyor artık belli ki var bir şüphesi

Oto koltugu alan veya arastiran var mi? Ne onerirsiniz? 300 liradan 3000 liraya kadar oto koltugu var
Canım oto koltuğu mu alacaksın, puset mi? 6 ay dolana kadar ters şekilde puset kullanmak gerekiyor. Oto koltuğu için ilk çocuğumda ben Heyner aldım, memnunum. Ablam britax romer ve be safe kullandı, o da memnun.
Ayrıca covid için geçmiş olsun canım, eşin bir test yaptırsın, içiniz rahat olsun. Ben geçirirken psikolojik olarak arkadaşlarımın da boğazları ağrıdı, birşey çıkmadı.

Kızlar benim de eksik olarak bez, ıslak mendil, temizlik malzemeleri filan kaldı. İlk çocuğumda şampuan ve sabun hep Bubchen kullandım, hala kullanıyorum ama şampuanın içeriği değişmiş, mustela almayı düşünüyorum, ikisine de kullanırım artık. Ben set almadım, oğluma hiç pişik kremi ya da yağ kullanmadım, sadece saf zeytinyağı kullandım. Başta çok kaka yaptıkları için her temizlediğimde sürdüm, sıkıntı yaşamadık. Ama daha hassas ya da alerjik bir çocuk olursa değişik kremler mecbur denerim.

Oto koltugu alan veya arastiran var mi? Ne onerirsiniz? 300 liradan 3000 liraya kadar oto koltugu var

Biz alicaz daha dogrusu almakta zorundayiz. Hastaneden onsuz cikis yapilmiyo. Oto koltugu gelde 12 -18 aydan sonra kullaniliyor cocugun boyuna bagli ama direkt dogumdan 4 yasina kadar olan koltuklarda var icinde yenidogan aparati var. Pusetlerde en fazla 18 aya kadar kullaniliyor ama cogu 12aya kadar. Benim onerim Adac testinden gecen otokoltugu almak. Guvenlik acisi dan onemli.
Direkt dogumdan itibaren olanlari bir arastir en azindan 4 sene kullaniliyor

Maşallah tamamlamışsın alışverişi birşey kalmamış ben aldıkça hepsini bir yere toplayıp izliyorum hoşuma gidiyor tamamı bitince daha da güzel olur
İnşallah geçmemiştir gönlünüzü ferah tutun. Ben eve temizliğe bir bayan çağırmıştım öğlen olunca aynı masada baya yakın yemek yedik ortak salata vs vardı. 20 gün sonra tekrar çağırayım temizliğe diye bi aradım ben senden 1 gün sonra korona testim pozitif çıktı karantinadayım dedi mesela Allah korur inşallah

Idrar kültüründe üreme yüzünden antibiyotik kullandım canım 500 mg

Canım eğer açılma varsa ki Allah korusun bu çok önemli acil serklaj olman lazım bir daha ne zaman gel dedi ve h iç ayağa kalkma mı dedi

puset dusunmuyorum oto koltugu dusunuyorum simdilik. Dediklerinizi arastiriyim bi canim.
İyi dileginiz icin tesekkur ederim. Yarin test icin hastaneye gidecek ama psikolojik oldugunu sanmiyorum. Gozleri kizardi, burnu tikali ve bogaz agrisi var. Sesi de gripli gibi cikiyor. Yataklari ayirdik bizde birbirimize yaklasmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…