Günlerdir okul telaşından giremedim kızımın sınıfı için fotokopi vs hallettim malum canlı dersleri başlayacak şimdi okumaya başladım yazdıklarınızı benim tansiyonum hep yüksek 12/8 de bir şey olmuyor da 13/9 14/9 olduğunda baş ağrısı mahvediyor beni
Canım tuzsuz yemeye calis bol su ic ve doktoruna bunu paylaş eminim yakın takibe alacaktır çünkü Allah korusun tansiyon yüksekliği iyi değil zehirlenmeye yol aciyo rahim damarlarında centiklenme varsa oda yapiyo bilgin olsun inada baktirip için rahat etsin aynı sıkıntı bendede vardı yine stres kaynaklı hastanede yukseliyo holter filan takıldım önleminin alinmasi lazim. Doktorum biz kendimizi nasıl hissederek bebek te aynı konumda hissediyomus öyle söyledi hafife almayın
Kendimi iyi hissedince yıkayıp ütüledim, ortada kalmasın diye cantaladim. İlk çocuğumda 32.haftada yapmıştım, bu sefer ağırlaşıyorum diye korktum sanırım.
Serklaj için konuştuk ama net karar veremedi pruloton iğne oluyorum her hafta. Yakın takibe aldı ptesi yine gidicem canım. Is yapma yat dedi dikkat et dedi. Ama hiç yat dememişti bu zamana denk.
Tesekkur ederim. Marka hatirlamiyorum bi oto koltugu vardi 360 derece donebiliyor dedigin gibi icinin minder gibi biseyi var yeni dogandan 12 yasa kadar miydi neydi kullanilabiliyor boyu ayarlanabiliyordu. 1600 lira fiyati biraz cok geldi bana
varmis canim bende mobilyalari alirken gorevli gostermisti oyle ogrenmis oldum. Kaliteli bisey alicaz muhakkak ama gereksiz pahali olmasini da istemiyorum. Bazen ayni islevde ve kalitede olan seylerin bile farkli fiyati olabiliyor bende tecrubesiz oldugum icin o ayrimi yapamiyorum malesef.
Canım tuzsuz yemeye calis bol su ic ve doktoruna bunu paylaş eminim yakın takibe alacaktır çünkü Allah korusun tansiyon yüksekliği iyi değil zehirlenmeye yol aciyo rahim damarlarında centiklenme varsa oda yapiyo bilgin olsun inada baktirip için rahat etsin aynı sıkıntı bendede vardı yine stres kaynaklı hastanede yukseliyo holter filan takıldım önleminin alinmasi lazim. Doktorum biz kendimizi nasıl hissederek bebek te aynı konumda hissediyomus öyle söyledi hafife almayın
Söyledim canım doktora gittim bakıldı 15 16 çıkmadığı için müdahale edilmiyor birde sürekli olmuyor bazen haftada 1 gün bazen 2 haftada 1 gün oluyor sanırım strese bağlı
Merhaba anakucagi almayı düşünüyorsanız onlar aracada bağlanıyor ben oglumda 6aya kadar anakucagi-puset kullandım daha sonra oto koltuğuna geçtim joie marka almıştım ama benimki çok yüksek değil yolu tam göremiyor size yüksek olmasını tavsiye ederim
Bu set benim de aklımda hepsiburada da 265 tlye buldum indirimli. Ayrı ayrı da baktım ürünlere, kimisi pişik kreminden memnun kalmamış, o yüzden şampuanı mustela pişik kremini bepantol mu alsam diye düşünüyorum. Ama set halinde de güzel duruyor
Merhaba anakucagi almayı düşünüyorsanız onlar aracada bağlanıyor ben oglumda 6aya kadar anakucagi-puset kullandım daha sonra oto koltuğuna geçtim joie marka almıştım ama benimki çok yüksek değil yolu tam göremiyor size yüksek olmasını tavsiye ederim
Ya etrafımda görüyorum kadın hamile aradan kısa bir zaman geçiyor bi bakıyorum doğum yapmış sonra kendime bakıyorum ben hala 25.haftadayım sanki yerimde sayıyorum zaman geçmiyor
Ya evet insana kendi hamileliği geçmiyor demek ki Etrafımda soruyorlar 6 aylık diyorum ne ara oldu o kadar diyorlar. Gel bir de bana sor zaman geçmiyor ki Sabırsızlıkla bekliyoruz ya o yüzden zaman yavaş geçiyor. Vaktinde gelsin de minikler zaman bi şekilde geçecek artık
Ya evet insana kendi hamileliği geçmiyor demek ki ☺ Etrafımda soruyorlar 6 aylık diyorum ne ara oldu o kadar diyorlar. Gel bir de bana sor zaman geçmiyor ki Sabırsızlıkla bekliyoruz ya o yüzden zaman yavaş geçiyor. Vaktinde gelsin de minikler zaman bi şekilde geçecek artık
Ben son 100 diye saymaya başladım artık bana da geçmiyor zaman ama herkes ne çabuk oldu o kadar diyor bide bana sorsunlar son 10 günü saydığımız zamanlar da nasip olur inşallah
Araca bağlanıyor dediğiniz ana kucağı ne kadar kullanilabiliyor acaba. Yani evde gerek kalmadığında oto da kullanılmaya devam edilebilir tarzdan mı diye merak ettim.
Kızlar bu kitaba başladım bebek bakımıyla ilgili merak ettiğimiz her şey var gibi duruyor. Tavsiye ederim özellikle benim gibi acemi annelere duyurulur
Söyledim canım doktora gittim bakıldı 15 16 çıkmadığı için müdahale edilmiyor birde sürekli olmuyor bazen haftada 1 gün bazen 2 haftada 1 gün oluyor sanırım strese bağlı
Araca bağlanıyor dediğiniz ana kucağı ne kadar kullanilabiliyor acaba. Yani evde gerek kalmadığında oto da kullanılmaya devam edilebilir tarzdan mı diye merak ettim.
resimdeki ürün den bahsediyorum bunların çeşitleri de var tabi araca emniyet kemeryle bağlanabiliyor 1 yasa kadar kullanıldıgi soylensede 6 aydan sonra çocuklar durmuyor bunun içinde o yüzden 6 aydan sonra oto koltuğuna gecilebilir