2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben son 100 diye saymaya başladım artık bana da geçmiyor zaman ama herkes ne çabuk oldu o kadar diyor bide bana sorsunlar son 10 günü saydığımız zamanlar da nasip olur inşallah
Bu günler hızlı geçiyor ama inanın o son 10 gün dediğiniz geçmiyor

Bu günler hızlı geçiyor ama inanın o son 10 gün dediğiniz geçmiyor
Valla istedigi kadar geçmesin 10 gün sonuçta dişimi sıkarım biraz benim şuan kalan günler gözümde büyüyor ama geri dönüp bakıyorum da 180 gün civarı geride kaldı o günler nasıl geçmiş diyorum sanki 1 günmüş gibi geliyor son zamanlar zaten hazırlık vs derken geçer ya çok sorun olmaz

Canım bulabilirsen arpa ekmeği filan ye, glisemik indeksi düşük diyorlar

Bebek bakımı için sebamedi tek geçerim sizlere tavsiye ederim şampuan pişik kremi güneş kremi olsun harika ötesi

Bende sebamed markasını beğeniyorum ama bir yerde bir ürününün içeriğinin temiz olmadığını görmüştüm o kafamı karıştırdı

Benim 3. Bebek ya son o yüzden tadını çıkarayım istiyorum ama çok çabuk geçiyo zaman sanki birde son bebeğim gezip doyasıya bişeyler de alamıyorum böyle bir burukluk da var pandemi yüzünden sağlıkla doğsun yeter ki ama o da yeter napalım

Ne gibi şikayetleriniz vardı nasıl anladınız açılma olduğunu
Ilk doğumum sebepsiz yere 24 haftada oldu benim. O yüzden tedbirli gittik hep. 1/2 haftadır lekelenme var. Doktor rahim ağzında bakarken arada gördü. Sonra tekrar baktı düzeldi gibi gördü. O yüzden yakın takibe aldı. Sanci olmaıd

Anladım zaten 6 aydan sonra durmuyorsa 1 yaşından sonra hiç sığmazlar. Çok kısa vadeli

Kızlar 24+1 deyim detaylı ultrason için geç mi kaldim sizce.

22. Haftadan sonra bebeğin derisi şeffaflığını kaybediyor ve normal deriye geçiyor, o yüzden maksimum 24. Haftaya kadar yapılıyor detaylı. Zaten detaylı ultrason doktorların bi çeşit para kazanma yöntemi olmuş bence ben yaptırdığıma pişman oldum.

sadece oto koltugu almak istiyorum yeni dogana da uyumlu olanlardan 6 ay sonra kenara atilacak kisa vadeli seyler almak istemiyorum
Cybex sirona yı araştırabilirsin cnm 0-18 kg kadar. Yaklaşık 4 yaşa kadar kullanılıyor. 360 derece dönebiliyor ilk 2 yaş arkaya dönük daha güvenli. Biz kızımda onu kullanmıştık.

Kızlar bugün bebegimin hareketlerinde azalma var yani çok az hareket etti hafif.normalde böyle değildi hareket ederdi.tatli falan etki etmedi kontrol ettirmeli miyim acaba

Cybex sirona yı araştırabilirsin cnm 0-18 kg kadar. Yaklaşık 4 yaşa kadar kullanılıyor. 360 derece dönebiliyor ilk 2 yaş arkaya dönük daha güvenli. Biz kızımda onu kullanmıştık.
tesekkur ederim canim ona da bakiyim

Kızlar diyetten sıkıldım bugün dışardan canımın çektiği birsey söyledim sonra şekerimi ölçtüm çok yüksek çıktı ne yapsam düşer bu şeker
Birde ben çok sıkıldım artık hiçbirsey yapasım yok bu ikinci çocuğum olacak inşallah belli de son hamileleiğim şu virüs yüzünden tadını alamıyorum ne gezmek var ne görerek alışveriş yapmak var çok bunaldım üstüne diyet istediklerimi de yiyemiyorum çok bunaldım

İnsan ikilemde kalıyor canım ya. Detaylı ultrason yapılmadığı için tedavi edilecek bi duruma geç kalmaktan korkuyorum. Ebe 25.haftadan sonra kalbi gelişiyor. Sıkıntı varsa görülür dedi. Birazda oyüzden yanıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…