Ya evet insana kendi hamileliği geçmiyor demek ki ☺ Etrafımda soruyorlar 6 aylık diyorum ne ara oldu o kadar diyorlar. Gel bir de bana sor zaman geçmiyor ki Sabırsızlıkla bekliyoruz ya o yüzden zaman yavaş geçiyor. Vaktinde gelsin de minikler zaman bi şekilde geçecek artık
İnsan ikilemde kalıyor canım ya. Detaylı ultrason yapılmadığı için tedavi edilecek bi duruma geç kalmaktan korkuyorum. Ebe 25.haftadan sonra kalbi gelişiyor. Sıkıntı varsa görülür dedi. Birazda oyüzden yanıldım.
Canım yapılabilir 28. Haftaya kadar diye biliyorum ben. Çünkü ilk yapılan detaylıda bir sorun olursa bir hafta sonra tekrar detaylı yapılabilir diye okumuştum internette. Bir sor bence doktora.
İnsan ikilemde kalıyor canım ya. Detaylı ultrason yapılmadığı için tedavi edilecek bi duruma geç kalmaktan korkuyorum. Ebe 25.haftadan sonra kalbi gelişiyor. Sıkıntı varsa görülür dedi. Birazda oyüzden yanıldım.
Ben detayliya kadar olan kontrollerimde hiç bir sorun yaşamadım hep çok iyi dedi doktorlar ki proftan normal uzmana kadar çok doktora gittim canım. Detaylidan bi önceki doktor özelde detaylı yapar gibi yarim saat baktı herhangi olumsuz bisey demedi. Gel gör ki detaylı için gittiğim isim yapmış perinatolog bey yaşımi da bahane etmeye çalıştı resmen ve sorun bulmak için çabaladı. Hiç menmun kalmadim. Bir soru bile soramadık adama cevap vermiyor. Gelisiminde herhangi bir uyuşmama ve gerilik varsa bebeğin zaten kontrollerde çıkıyor. Bana kalbinde üfürüm var amniyosentez yaptır dedi. Yaptırınca bi tedavi varmı diyorum yok diyor. Ben bebeğini her haliyle kabul ediyorum zaten ki çok şükür biseyi yok. Eger aldirmayacaksan da biraz boşuna bazı şeyler. Ben yaptırmadım bu arada amniyosentez. Ki bebeklerin büyük çoğunluğunda üfürüm cikiyomus ve doğuma kadar veya doğduktan sonra en geç 1 yilicinde kapaniyomus.
Bayağ uzun yazdım ama demem o ki çok ta lazım değil detaylı.
Kızlar diyetten sıkıldım bugün dışardan canımın çektiği birsey söyledim sonra şekerimi ölçtüm çok yüksek çıktı ne yapsam düşer bu şeker
Birde ben çok sıkıldım artık hiçbirsey yapasım yok bu ikinci çocuğum olacak inşallah belli de son hamileleiğim şu virüs yüzünden tadını alamıyorum ne gezmek var ne görerek alışveriş yapmak var çok bunaldım üstüne diyet istediklerimi de yiyemiyorum çok bunaldım
Aynı şey bende de var canım üç kaşık fazla bulgur pilavı bi de 2 parça et fazla yedim şeker 160 çıktı akşam dikkat ettim 127 çıktı . Haftalar ilerledikçe şeker kontrolü daha zormuş. 14-16. Haftaya kadar aşırı kustum yiyemedim: şimdi de böyle yiyemiyorum.
Kızlar sol kulağım çok agrıyor ne yapsam geçer eşimde evde yok yalnız hastaneye gitmem de mümkün değil evden baya uzak çünkü evde kendim ne yapsam geçer? birden başladı kulak çubugu falan da kullanmadım sadece hava akışı kesilsin agrı belki hafifler diye peçete ile kapattım ama hala agrıyor
Kızlar siz doğum için kendinize gecelik veya pijama aldınız mı? Sezeryan olursa kanama çok oluyomuş yetişkin bezi de alin demişler forumlarda. Ilk gebelik olunca çok tecrubesizim ne almalıyız o doğum çantasına ne koymalıyız şu ikisini beğendim doğuma giderken almak için ama yeter mi?
Kızlar siz doğum için kendinize gecelik veya pijama aldınız mı? Sezeryan olursa kanama çok oluyomuş yetişkin bezi de alin demişler forumlarda. Ilk gebelik olunca çok tecrubesizim ne almalıyız o doğum çantasına ne koymalıyız şu ikisini beğendim doğuma giderken almak için ama yeter mi?
Bende bugün bunlara bakıyordum karar veremiyorum bir türlü lohusa takımı mı alsam yoksa normal önü düğmeli pijama takımlarından mı. Model seçmek de çok zor hep kısa kollu veya boyu kısa gecelik modelleri görüyorum. Tesettürlü olunca hem de kış doğumu olunca seçenek azalıyor sanki. Aynı pijama takımının lacivertini beğenmiştim bende
Bunu bende merak ediyorum. Ben kesin sezaryan olucam gecelik daha mantikli gibi. Bende tam aksine sezaryandan sonra daha az kanama oldugunu duydum rahimi ameliyatta temizledikleri icin
Bende bugün bunlara bakıyordum karar veremiyorum bir türlü lohusa takımı mı alsam yoksa normal önü düğmeli pijama takımlarından mı. Model seçmek de çok zor hep kısa kollu veya boyu kısa gecelik modelleri görüyorum. Tesettürlü olunca hem de kış doğumu olunca seçenek azalıyor sanki. Aynı pijama takımının lacivertini beğenmiştim bende
benim saten onden dugmeli bi pijama takimim var ya ceyizden Bana bol oldugu icin hic giymemistim. Sizce o olur mu bide penye gecelik ve kalin sabahlik alirim ne dersiniz?
benim saten onden dugmeli bi pijama takimim var ya ceyizden Bana bol oldugu icin hic giymemistim. Sizce o olur mu bide penye gecelik ve kalin sabahlik alirim ne dersiniz?
Hastane odaları çok sıcak oluyor kalın şeylere gerek yok bence ama tabi sıtmalanma falan olursa diye almalı. Bir de şey okudum birkaç forumda bazı doktorlar pijama altlarını giydirmiyormuş sezeryanla doğum yapanlara, sadece üstleri giymişler. O zaman gecelik daha mantıklı gibi önden düğmeli 2 gecelik iş görür sanki tabi nasıl doğurcaz onu da bilmiyoruz ki