Kızlar siz doğum için kendinize gecelik veya pijama aldınız mı? Sezeryan olursa kanama çok oluyomuş yetişkin bezi de alin demişler forumlarda. Ilk gebelik olunca çok tecrubesizim ne almalıyız o doğum çantasına ne koymalıyız şu ikisini beğendim doğuma giderken almak için ama yeter mi?
benim saten onden dugmeli bi pijama takimim var ya ceyizden Bana bol oldugu icin hic giymemistim. Sizce o olur mu bide penye gecelik ve kalin sabahlik alirim ne dersiniz?
benim saten onden dugmeli bi pijama takimim var ya ceyizden Bana bol oldugu icin hic giymemistim. Sizce o olur mu bide penye gecelik ve kalin sabahlik alirim ne dersiniz?
Hastane odaları çok sıcak oluyor kalın şeylere gerek yok bence ama tabi sıtmalanma falan olursa diye almalı. Bir de şey okudum birkaç forumda bazı doktorlar pijama altlarını giydirmiyormuş sezeryanla doğum yapanlara, sadece üstleri giymişler. O zaman gecelik daha mantıklı gibi önden düğmeli 2 gecelik iş görür sanki tabi nasıl doğurcaz onu da bilmiyoruz ki
Eger tibbi bi gereklilik olmazsa ben normal dogum istiyorum ama her ihtimali dusunmek lazim. Gecekik kesin alicam fakat 1 tane de pijama bulunsun diyorum o pijama olur mu sence yoksa bu hamile pijamalarindan mi almak gerek
Eger tibbi bi gereklilik olmazsa ben normal dogum istiyorum ama her ihtimali dusunmek lazim. Gecekik kesin alicam fakat 1 tane de pijama bulunsun diyorum o pijama olur mu sence yoksa bu hamile pijamalarindan mi almak gerek
Yani doğumdan sonra karnının durumuna bağlı canım bazısının hemen iniyor bazısının kalıyor. Kendi bedeninde 1 2 beden büyük alırsın sorun olmaz bence. Ben de lohusa pijama ve geceliklerini hiç beğenmiyorum ama bedenimden büyük alınca da emanet gibi duruyor
19 haftalıkken doğmaya kalktı acil.serklaj oldum 2 cm.aciklik oluşmuştu zaten onun öncesin de de kanamam vardı yatıyordum 9ay yattım senin anlayacağın 38 haftalık doğdu şükür bunda da 12 haftalıkken serklaj yapıldı herhangi bir problem olmasın diye ama 23 haftalık kontrole gittiğim de rahim ağzı kısalmaya başlamış 24mm olmuş yatacaksın dedi sadece yemek yapmak için ayağa kalkabilirsin dedi ama tabi ben çok dikkat edemiyorum
Aynı şey bende de var canım üç kaşık fazla bulgur pilavı bi de 2 parça et fazla yedim şeker 160 çıktı akşam dikkat ettim 127 çıktı . Haftalar ilerledikçe şeker kontrolü daha zormuş. 14-16. Haftaya kadar aşırı kustum yiyemedim: şimdi de böyle yiyemiyorum.
Aynen bende kusmadım ama mide bulantısından başlarda yiyemedim şimdi de diyetten yiyemiyorum dışardan söyledim çünkü halim yoktu yemek yapmak için sanki hep aynı şeyleri yiyormuşum gibi geliyor
Sende test yaptır bulaşmamış olma ihtimali olabilir ona göre teması kesersiniz. Moralini düşürme belki de çok hafif geçireceksiniz bağışıklık kazanacak da olabilirsiniz bu hastalık yıllarca sürecek belki de en doğru zaman buydu ileriki mutasyonları daha güçlü de olabilir. Rabbim hamilenin duasını kabul eder biz hepimiz senin için dua edeceğiz sende moralini yüksek tut
Kızlar diyetten sıkıldım bugün dışardan canımın çektiği birsey söyledim sonra şekerimi ölçtüm çok yüksek çıktı ne yapsam düşer bu şeker
Birde ben çok sıkıldım artık hiçbirsey yapasım yok bu ikinci çocuğum olacak inşallah belli de son hamileleiğim şu virüs yüzünden tadını alamıyorum ne gezmek var ne görerek alışveriş yapmak var çok bunaldım üstüne diyet istediklerimi de yiyemiyorum çok bunaldım
Diyet başlarda çok zorluyor ama alışıyorsun. Bana verdikleri listede havuç bile yiyemiyordum. O Ay çok dikkat ettim şekerim hep düşüktü ve hiç kilo almadım. Biraz daha sabret canım bence dikkat edersen şekerin düzene girer. Aksi gibi insanın canı yememesi gereken şeyler çekiyor o zaman çok iyi anlıyorum. Sen insülin başlamamış mıydın ?