Bende bugün bunlara bakıyordum karar veremiyorum bir türlü lohusa takımı mı alsam yoksa normal önü düğmeli pijama takımlarından mı. Model seçmek de çok zor hep kısa kollu veya boyu kısa gecelik modelleri görüyorum. Tesettürlü olunca hem de kış doğumu olunca seçenek azalıyor sanki. Aynı pijama takımının lacivertini beğenmiştim bende
Ben de onu düğmeli olanlardan mi alsam diye kararsız kaldım ama emzirme için düğmeleri var begendiklerimde. Yine de rahat olur diye düşündüm. Sezeryan olursam ki büyük ihtimal benim için gecelik daha rahat oluyo yazmış herkes wc için filan.
Bunu bende merak ediyorum. Ben kesin sezaryan olucam gecelik daha mantikli gibi. Bende tam aksine sezaryandan sonra daha az kanama oldugunu duydum rahimi ameliyatta temizledikleri icin
benim saten onden dugmeli bi pijama takimim var ya ceyizden Bana bol oldugu icin hic giymemistim. Sizce o olur mu bide penye gecelik ve kalin sabahlik alirim ne dersiniz?
Güle güle kullan canım ❤ pentiden 2 tane bol pijama takımım var doğumdan sonra rahat idare ederim onlarla. Ben de hastanede doğum öncesi karnımız çok büyük olacak ya orayı düşünüyorum
Aynı şey bende de var canım üç kaşık fazla bulgur pilavı bi de 2 parça et fazla yedim şeker 160 çıktı akşam dikkat ettim 127 çıktı . Haftalar ilerledikçe şeker kontrolü daha zormuş. 14-16. Haftaya kadar aşırı kustum yiyemedim: şimdi de böyle yiyemiyorum.
Kızlar sol kulağım çok agrıyor ne yapsam geçer eşimde evde yok yalnız hastaneye gitmem de mümkün değil evden baya uzak çünkü evde kendim ne yapsam geçer? birden başladı kulak çubugu falan da kullanmadım sadece hava akışı kesilsin agrı belki hafifler diye peçete ile kapattım ama hala agrıyor
Aynen bende kusmadım ama mide bulantısından başlarda yiyemedim şimdi de diyetten yiyemiyorum dışardan söyledim çünkü halim yoktu yemek yapmak için sanki hep aynı şeyleri yiyormuşum gibi geliyor
bende de durum ayni valla, dorduncu gun diyette ama her gun ayni gibi yedigim seyler. Normalde tatli duskunu degilim canim butun tatlilardan istiyor. Zor gececek bize kalan zaman
bende de durum ayni valla, dorduncu gun diyette ama her gun ayni gibi yedigim seyler. Normalde tatli duskunu degilim canim butun tatlilardan istiyor. Zor gececek bize kalan zaman
Test yaptır sana bulaşmamış olabilir karşı komşunun eşi pozitif çıktı ama kendi ve çocugu negatifti bagışıklık ile alakalı bide eşi de hafif geçirdi hiç hasta gibi degildi belirti falan da yaşamadı sizinki de öyle olabilir
Öyle mi ? Doktor öyle dediyse bir bildiği vardır tabii. Ben nette de araştırdım ağza lokma aldıktan sonra 2.saatte diyor. 1 saat arasında o kadar fark oluyor mu ?
Kızlar siz doğum için kendinize gecelik veya pijama aldınız mı? Sezeryan olursa kanama çok oluyomuş yetişkin bezi de alin demişler forumlarda. Ilk gebelik olunca çok tecrubesizim ne almalıyız o doğum çantasına ne koymalıyız şu ikisini beğendim doğuma giderken almak için ama yeter mi?
Canım inatagramdan bir butikten aldım bunu 4 lü set 230 tl ilk doğumumdan kalanlarda var o koz bu erkek ama olsun giyerim dokusu kumaşı iyi bir kaç yerde ince diyen oldu ama doğumdan sonra lohusa sıcak basması oluyor artı hastaneler hamam gibi oluyor ben tesettürlü olduğum halde bana iyi geldi zaten sabahlıkla gezerim hastanede
Test yaptır sana bulaşmamış olabilir karşı komşunun eşi pozitif çıktı ama kendi ve çocugu negatifti bagışıklık ile alakalı bide eşi de hafif geçirdi hiç hasta gibi degildi belirti falan da yaşamadı sizinki de öyle olabilir
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Ben de yarin test yaptiricam zaten dunden yataklari ayirmistik pek yaklasmiyorduk. Bende burun ici yanmasi disinda bisey yok esimde var biraz bilindik belirtiler. Bunu da atlaticaz umarim
Bende bugün bunlara bakıyordum karar veremiyorum bir türlü lohusa takımı mı alsam yoksa normal önü düğmeli pijama takımlarından mı. Model seçmek de çok zor hep kısa kollu veya boyu kısa gecelik modelleri görüyorum. Tesettürlü olunca hem de kış doğumu olunca seçenek azalıyor sanki. Aynı pijama takımının lacivertini beğenmiştim bende
Öyle mi ? Doktor öyle dediyse bir bildiği vardır tabii. Ben nette de araştırdım ağza lokma aldıktan sonra 2.saatte diyor. 1 saat arasında o kadar fark oluyor mu ?