2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Ben de onu düğmeli olanlardan mi alsam diye kararsız kaldım ama emzirme için düğmeleri var begendiklerimde. Yine de rahat olur diye düşündüm. Sezeryan olursam ki büyük ihtimal benim için gecelik daha rahat oluyo yazmış herkes wc için filan.

Bunu bende merak ediyorum. Ben kesin sezaryan olucam gecelik daha mantikli gibi. Bende tam aksine sezaryandan sonra daha az kanama oldugunu duydum rahimi ameliyatta temizledikleri icin

Olabilir, forumda çok kanama oluyo yazmışlar ama bilmiyorum. Bi gecelik bi pijama kesin alaçam ben de.

benim saten onden dugmeli bi pijama takimim var ya ceyizden Bana bol oldugu icin hic giymemistim. Sizce o olur mu bide penye gecelik ve kalin sabahlik alirim ne dersiniz?

Rahat ediyorsan olur bence canım bol olması önemli. Soğuk olma istenilen karşı sabahlık da mantıklı bende takımı sabahlikli alacam.

Bana annem almış hem 2 gecelik takımı 1 tane de pijama takımı evde de uzun süre pijamalı olacaksın lazım olacak dedi.

Güle güle kullan canım ❤ pentiden 2 tane bol pijama takımım var doğumdan sonra rahat idare ederim onlarla. Ben de hastanede doğum öncesi karnımız çok büyük olacak ya orayı düşünüyorum

Kizlar esimin test sonucu cikti biraz once pozitif malesef. Ben test yaptirmadim henuz. Cok uzgunum

Canım çok üzüldüm, sen kendine dikkat et inşallah sana bulaşmamıştır bol c vitamini almaya çalış.

2 saatte ölçümce mi bu şekilde çıkıyor

Geçmiş olsun canım Evde yapılabilcek birley var mu bilemiyorum. Ama ağrı varsa kısa zamanda doktora görünsen iyi olur

Aynen bende kusmadım ama mide bulantısından başlarda yiyemedim şimdi de diyetten yiyemiyorum dışardan söyledim çünkü halim yoktu yemek yapmak için sanki hep aynı şeyleri yiyormuşum gibi geliyor
bende de durum ayni valla, dorduncu gun diyette ama her gun ayni gibi yedigim seyler. Normalde tatli duskunu degilim canim butun tatlilardan istiyor. Zor gececek bize kalan zaman

bende de durum ayni valla, dorduncu gun diyette ama her gun ayni gibi yedigim seyler. Normalde tatli duskunu degilim canim butun tatlilardan istiyor. Zor gececek bize kalan zaman
Aşure hiç istemem canım şimdi canım aşure istedi . Allah başka dert vermesin . Çok zorlu yolllardna geçtim . İnşaallah sağlıkla kucağımıza alırız

Geçmiş olsun canım Evde yapılabilcek birley var mu bilemiyorum. Ama ağrı varsa kısa zamanda doktora görünsen iyi olur
Eşim şuan şehir dışında gece 11 12 gibi gelir o gelene kadar da hastaneye gitme imkanım yok gelince gidebilirim ama o zamana kadar ne yapıcam ya

Kizlar esimin test sonucu cikti biraz once pozitif malesef. Ben test yaptirmadim henuz. Cok uzgunum
Test yaptır sana bulaşmamış olabilir karşı komşunun eşi pozitif çıktı ama kendi ve çocugu negatifti bagışıklık ile alakalı bide eşi de hafif geçirdi hiç hasta gibi degildi belirti falan da yaşamadı sizinki de öyle olabilir

Canım inatagramdan bir butikten aldım bunu 4 lü set 230 tl ilk doğumumdan kalanlarda var o koz bu erkek ama olsun giyerim dokusu kumaşı iyi bir kaç yerde ince diyen oldu ama doğumdan sonra lohusa sıcak basması oluyor artı hastaneler hamam gibi oluyor ben tesettürlü olduğum halde bana iyi geldi zaten sabahlıkla gezerim hastanede

Eklentiler

• BFA6B2C4-5DBD-45D3-8562-148FA22E3005.webp
    26 KB · Görüntüleme: 40
Canım kendini nasıl hissediyorsun hastalık belirtisi var mı sende test yaptır mesele git gerekirse

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Ben de yarin test yaptiricam zaten dunden yataklari ayirmistik pek yaklasmiyorduk. Bende burun ici yanmasi disinda bisey yok esimde var biraz bilindik belirtiler. Bunu da atlaticaz umarim

Aşure hiç istemem canım şimdi canım aşure istedi . Allah başka dert vermesin . Çok zorlu yolllardna geçtim . İnşaallah sağlıkla kucağımıza alırız
ben de dun cok asure istedim. Sabredicez canim dedigin gibi bebeklerimiz icin, saglikla kucagimiza alalim insallah zaman hizli gecsin artik

Canım belki fikir olur ben bu 4 lü takımı 230 tl ye aldım bende tesettürlü bir bayanım

Eklentiler

• D9CBC6FD-8D80-4CDB-AB58-F0E947176067.webp
    26 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…