2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bunu bende merak ediyorum. Ben kesin sezaryan olucam gecelik daha mantikli gibi. Bende tam aksine sezaryandan sonra daha az kanama oldugunu duydum rahimi ameliyatta temizledikleri icin
Canım ilk çıktığında gecelik giyiliyor sonda takılı oluyor çünkü sonra pijama takımına geçiyorsun ama kanama yine oluyor az değiş öyle en aZından bende öyle olmuştu

Canım hastaneye gittiğinde zaten normal elbiseni çıkarıp ameliyat kıyafetini giyeceksin doğumdan çıkınca pijama moduna geçiyorsun ama o karın hemen sönmüyor :) doğum yapan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla

2 gün önce başladım insüline önce diyet verdiler aslında diyet de iyi gidiyordu evde ki ölçümlerim hep iyiydi ama kontrole gidince insülin verdiler bugün böyle olsun yarın yine başlarım diyete

Eklentiler

• 69BA77B1-5F8C-43DD-949B-E25202D52CCF.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 52
  • DD33C109-C404-4123-BB2B-E2CF0EE99C5C.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 53
bende de durum ayni valla, dorduncu gun diyette ama her gun ayni gibi yedigim seyler. Normalde tatli duskunu degilim canim butun tatlilardan istiyor. Zor gececek bize kalan zaman
Yasak olan şeyler cazip geldi bir an bende tatlıya düşkün değilim gebelikten midir nedir canım çekiyor saman gibi şeyler yiyorum tövbe yarabbim

Hangi siteden aldın link atabilir misin? Bir de kumaşı bedeni nasıl çıktı beğendin mi :)
İsmi bibulittle sitenin ben normalde bol döküm giydiğin için xl aldım kumaşı gayet iyi çok ince değil daha nasıl kalınmolabilşr bilmiyorum ama iç göstermiyor tabii bariz bir ışık altında olursa gösterir belki ama Bilemiyorum sabahlıyor da var

Bende dökümlü dursun istiyorum ama boyum kısa bu sefer omuzlardan ve kollardan düşük gözükür diye karar veremiyorum online hamile alışverişlerinde bedene. Mesela hamilelikten önce M beden giyiyorsam hamile bedeni de M mi olmalı L mi

Canım ben sipariş için onlarla mesajlaştığımda boyumu kilomu sordular onlara söyleyince onlar Bilgi veriyor bana hatta large alın deseni belli olmaz dediler ama ben ilk hamileliğimden biliyorum son aylarda çok almıştım garanti olsun diye xl aldım iyi ki de öyle almışım bol olanı terziye veririsin dara çare yok

Gayet kullanışlı duruyor canım, ben de resmini attıklarımı aldım az önce. Evet hastane sicaknolur diye öyle cok kalin almak istemedim bende. Çünkü hamilelikte bile vücudum aşırı ısındı benim. Şeker konusunda da çok stres yapma 3 veya 4 hafta dayanırsan diyete uygun düşüyo canım. Belki hatırlarsın benim ilk haftalarsa cıktı şekerim. Insulin kullanmadım diyetle şuan iyiyim. Ölçümle devam ediyoru ama canımın çektiğini şekerim düşük çıkarsa yiyorum çok yükselmeyo. Vücudun bi toparlaması lazim şeker anlamında. Bende öyle oldu. Meyveleri sutle tüketirsen şekeri dengeler diyetisyen demişti.

Evet canım bi bayan normal doğum yapmıştı ertesi gün hala 9 aylık gibiydi karnı ben de ondan korkuyorum normal bedenimden büyük aldım lohusa takımlarını.

Son düzenleme:
Kizlar esimin test sonucu cikti biraz once pozitif malesef. Ben test yaptirmadim henuz. Cok uzgunum
Canım çok geçmiş olsun. Sizi il sağlık müdürlüğünden arayacaklar, belirtin yoksa çıkıp test yaptirmana iZin vermiyorlar. Zaten sıkıntılı bir durumun yoksa gitme, evinde kal, hamileye birşey yapamıyorlar, ben mecbur bıraktıkları için gittim, birşey yapamadılar. Bol sıvı, c vitamini, ağrın olursa parol. Yüksek ateş ya da nefes darlığı olursa hemen 112 yi arayın, eşinle zaten odaları ayirmissiniz. Allah kolaylık versin, çok geçmiş olsun.

Kesinlikle sezeryan da tamamen değişiyor zaten karnının şekli normal doğumlara hemen ineceğini sanmıyorum

Ben son 100 diye saymaya başladım artık bana da geçmiyor zaman ama herkes ne çabuk oldu o kadar diyor bide bana sorsunlar son 10 günü saydığımız zamanlar da nasip olur inşallah
Ya evet 100’den düştük çok şükür bende programdan bakıyorum 180 günü geçmiş bile aslında ama ne bileyim yaşarken geçmiyordu geriye dönünce geçmiş aslında Zamanında gelsin de minikler son 10’da sayarız
Bizimde ilk bebek diye geçmiyor bence zor zamanlara geldi hamileliğimiz dışarı çıksak maskeden nefes alamıyoruz, dediğin gibi alışverişte yapılmıyor bende görmeden almak istemiyorum ama dışarı çıkıp kalabalığa girince de paranoyak oluyoruz Allah bize ve miniklerimize sağlık versin buna da şükür, sağlıkla vaktinde gelsinler

Son düzenleme:
Bana da doktorum dahil 8 aylık gibi görünüyorsun diyo. Moralim bozuluyo ya çok şişti karnım. Son aylarda napıcam ben bilmem Geçmiyor zaman
Moralini bozma canım iç karnın geniş olmayınca göbek daha büyük oluyormuş benim de çok küçük sayılmaz ama yapıcak bişey yok Geçen gün arkadaşım 28 haftalık sosyal medyaya fotoğraf atmış hiç göbeği yok hatta ben 3 aylıkken benim göbeğim daha büyüktü eski fotoğraf mı acaba diye şüphe ettim o derece yoktu Kimisi de öyle oluyor herkesin vücut tipi farklı sende takılma söylenenlere

Kizlar esimin test sonucu cikti biraz once pozitif malesef. Ben test yaptirmadim henuz. Cok uzgunum
Çok geçmiş olsun, umarım en hafif şekilde atlatır eşin büyük ihtimalle yarın il sağlıktan ararlar seni de. Burun yanması ve hamile olduğunu söyle eve filyasyon ekibi geliyor o şekilde yapılsın testin şu durumda hastaneler çok daha riskli. Umarım sende negatif çıkar

Bana da doktorum dahil 8 aylık gibi görünüyorsun diyo. Moralim bozuluyo ya çok şişti karnım. Son aylarda napıcam ben bilmem Geçmiyor zaman

Sadece öne doğru karnın büyüyorsa bence üzülme tersi de olabilirdi benim gibi benim göbek enlemesine büyüyor tabi bel basen de öyle. Karnım önden 5 aylık gibi ama genişliyorum resmen. Dün baktım bebek belime doğru tekme atıyor, ne işin var senin orda kız öne git diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…