Amin canım inşaallahben de dun cok asure istedim. Sabredicez canim dedigin gibi bebeklerimiz icin, saglikla kucagimiza alalim insallah zaman hizli gecsin artik
Canım belki fikir olur ben bu 4 lü takımı 230 tl ye aldım bende tesettürlü bir bayanım
Canım ilk çıktığında gecelik giyiliyor sonda takılı oluyor çünkü sonra pijama takımına geçiyorsun ama kanama yine oluyor az değiş öyle en aZından bende öyle olmuştuBunu bende merak ediyorum. Ben kesin sezaryan olucam gecelik daha mantikli gibi. Bende tam aksine sezaryandan sonra daha az kanama oldugunu duydum rahimi ameliyatta temizledikleri icin
Canım hastaneye gittiğinde zaten normal elbiseni çıkarıp ameliyat kıyafetini giyeceksin doğumdan çıkınca pijama moduna geçiyorsun ama o karın hemen sönmüyor :) doğum yapan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıylaBen de onu düğmeli olanlardan mi alsam diye kararsız kaldım ama emzirme için düğmeleri var begendiklerimde. Yine de rahat olur diye düşündüm. Sezeryan olursam ki büyük ihtimal benim için gecelik daha rahat oluyo yazmış herkes wc için filan.
Olabilir, forumda çok kanama oluyo yazmışlar ama bilmiyorum. Bi gecelik bi pijama kesin alaçam ben de.
Rahat ediyorsan olur bence canım bol olması önemli. Soğuk olma istenilen karşı sabahlık da mantıklı bende takımı sabahlikli alacam.
Güle güle kullan canım ❤ pentiden 2 tane bol pijama takımım var doğumdan sonra rahat idare ederim onlarla. Ben de hastanede doğum öncesi karnımız çok büyük olacak ya orayı düşünüyorum
Canım çok üzüldüm, sen kendine dikkat et inşallah sana bulaşmamıştırbol c vitamini almaya çalış.
2 gün önce başladım insüline önce diyet verdiler aslında diyet de iyi gidiyordu evde ki ölçümlerim hep iyiydi ama kontrole gidince insülin verdiler bugün böyle olsun yarın yine başlarım diyeteDiyet başlarda çok zorluyor ama alışıyorsun. Bana verdikleri listede havuç bile yiyemiyordum. O Ay çok dikkat ettim şekerim hep düşüktü ve hiç kilo almadım. Biraz daha sabret canım bence dikkat edersen şekerin düzene girer. Aksi gibi insanın canı yememesi gereken şeyler çekiyor o zaman çok iyi anlıyorum. Sen insülin başlamamış mıydın ?
Benim çizelgem bu şekilde belki fikir olur2. Saatte ölçülmüyor mu peki ?
Benim aklımda öyle kalmış da
Ben de arada ölçüyorum evde
Yasak olan şeyler cazip geldi bir an bende tatlıya düşkün değilim gebelikten midir nedir canım çekiyor saman gibi şeyler yiyorum tövbe yarabbimbende de durum ayni valla, dorduncu gun diyette ama her gun ayni gibi yedigim seyler. Normalde tatli duskunu degilim canim butun tatlilardan istiyor. Zor gececek bize kalan zaman
Geçmiş olsun kendine dikkat etKizlar esimin test sonucu cikti biraz once pozitif malesef. Ben test yaptirmadim henuz. Cok uzgunum
İsmi bibulittle sitenin ben normalde bol döküm giydiğin için xl aldım kumaşı gayet iyi çok ince değil daha nasıl kalınmolabilşr bilmiyorum ama iç göstermiyor tabii bariz bir ışık altında olursa gösterir belki ama Bilemiyorum sabahlıyor da varHangi siteden aldın link atabilir misin? Bir de kumaşı bedeni nasıl çıktı beğendin mi :)
İsmi bibulittle sitenin ben normalde bol döküm giydiğin için xl aldım kumaşı gayet iyi çok ince değil daha nasıl kalınmolabilşr bilmiyorum ama iç göstermiyor tabii bariz bir ışık altında olursa gösterir belki ama Bilemiyorum sabahlıyor da var
Bugaboo bee 2 aldım canımBenimde en dert ettiğim ve en kararsız kaldığım konu bebek arabasıNe aldınız?
Canım ben sipariş için onlarla mesajlaştığımda boyumu kilomu sordular onlara söyleyince onlar Bilgi veriyor bana hatta large alın deseni belli olmaz dediler ama ben ilk hamileliğimden biliyorum son aylarda çok almıştım garanti olsun diye xl aldım iyi ki de öyle almışım bol olanı terziye veririsin dara çare yokBende dökümlü dursun istiyorum ama boyum kısa bu sefer omuzlardan ve kollardan düşük gözükür diye karar veremiyorum online hamile alışverişlerinde bedene. Mesela hamilelikten önce M beden giyiyorsam hamile bedeni de M mi olmalı L mi
Canım inatagramdan bir butikten aldım bunu 4 lü set 230 tl ilk doğumumdan kalanlarda var o koz bu erkek ama olsun giyerim dokusu kumaşı iyi bir kaç yerde ince diyen oldu ama doğumdan sonra lohusa sıcak basması oluyor artı hastaneler hamam gibi oluyor ben tesettürlü olduğum halde bana iyi geldi zaten sabahlıkla gezerim hastanede
Canım hastaneye gittiğinde zaten normal elbiseni çıkarıp ameliyat kıyafetini giyeceksin doğumdan çıkınca pijama moduna geçiyorsun ama o karın hemen sönmüyor :) doğum yapan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla
Inşallah sana bulaşmamıştır Allah yardımcınız olsunKizlar esimin test sonucu cikti biraz once pozitif malesef. Ben test yaptirmadim henuz. Cok uzgunum
Canım çok geçmiş olsun. Sizi il sağlık müdürlüğünden arayacaklar, belirtin yoksa çıkıp test yaptirmana iZin vermiyorlar. Zaten sıkıntılı bir durumun yoksa gitme, evinde kal, hamileye birşey yapamıyorlar, ben mecbur bıraktıkları için gittim, birşey yapamadılar. Bol sıvı, c vitamini, ağrın olursa parol. Yüksek ateş ya da nefes darlığı olursa hemen 112 yi arayın, eşinle zaten odaları ayirmissiniz. Allah kolaylık versin, çok geçmiş olsun.Kizlar esimin test sonucu cikti biraz once pozitif malesef. Ben test yaptirmadim henuz. Cok uzgunum
Kesinlikle sezeryan da tamamen değişiyor zaten karnının şekli normal doğumlara hemen ineceğini sanmıyorumCanım hastaneye gittiğinde zaten normal elbiseni çıkarıp ameliyat kıyafetini giyeceksin doğumdan çıkınca pijama moduna geçiyorsun ama o karın hemen sönmüyor :) doğum yapan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla
Ya evet 100’den düştük çok şükürBen son 100 diye saymaya başladım artık bana da geçmiyor zaman ama herkes ne çabuk oldu o kadar diyor bide bana sorsunlar son 10 günü saydığımız zamanlar da nasip olur inşallah
Bizimde ilk bebek diye geçmiyor benceBenim 3. Bebek ya son o yüzden tadını çıkarayım istiyorum ama çok çabuk geçiyo zaman sankibirde son bebeğim gezip doyasıya bişeyler de alamıyorum böyle bir burukluk da var pandemi yüzünden sağlıkla doğsun yeter ki ama o da yeter napalım
Moralini bozma canım iç karnın geniş olmayınca göbek daha büyük oluyormuş benim de çok küçük sayılmaz ama yapıcak bişey yokBana da doktorum dahil 8 aylık gibi görünüyorsun diyo. Moralim bozuluyo ya çok şişti karnım. Son aylarda napıcam ben bilmemGeçmiyor zaman
Çok geçmiş olsun, umarım en hafif şekilde atlatır eşinKizlar esimin test sonucu cikti biraz once pozitif malesef. Ben test yaptirmadim henuz. Cok uzgunum
Bana da doktorum dahil 8 aylık gibi görünüyorsun diyo. Moralim bozuluyo ya çok şişti karnım. Son aylarda napıcam ben bilmemGeçmiyor zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?