Sadece öne doğru karnın büyüyorsa bence üzülme tersi de olabilirdi benim gibi benim göbek enlemesine büyüyor tabi bel basen de öyle. Karnım önden 5 aylık gibi ama genişliyorum resmen. Dün baktım bebek belime doğru tekme atıyor, ne işin var senin orda kız öne git diyorum
Çok geçmiş olsun, umarım en hafif şekilde atlatır eşin büyük ihtimalle yarın il sağlıktan ararlar seni de. Burun yanması ve hamile olduğunu söyle eve filyasyon ekibi geliyor o şekilde yapılsın testin şu durumda hastaneler çok daha riskli. Umarım sende negatif çıkar
Canım yapılabilir 28. Haftaya kadar diye biliyorum ben. Çünkü ilk yapılan detaylıda bir sorun olursa bir hafta sonra tekrar detaylı yapılabilir diye okumuştum internette. Bir sor bence doktora.
Şehire göre değişiyor mu bende bilmiyorum ben İzmir’deyim. Geçen hafta amcamın torununda pozitif çıktı. O hafta aynı evde kaldıkları için eve gelip test yapıldı hepsine. Ama gelmiyorlarsa kendi gidecek demek ki
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Ben de yarin test yaptiricam zaten dunden yataklari ayirmistik pek yaklasmiyorduk. Bende burun ici yanmasi disinda bisey yok esimde var biraz bilindik belirtiler. Bunu da atlaticaz umarim
Kızlar siz doğum için kendinize gecelik veya pijama aldınız mı? Sezeryan olursa kanama çok oluyomuş yetişkin bezi de alin demişler forumlarda. Ilk gebelik olunca çok tecrubesizim ne almalıyız o doğum çantasına ne koymalıyız şu ikisini beğendim doğuma giderken almak için ama yeter mi?
canım hasta bezini hastane karşılıyo ama kanamana baglı çoksa ewe çıktıgın 2 3 gün hasta bezini kullanman gerekebilir hasta bezinden dolayı geceliğin pek batmıyo ama yedekli almanda yarar war begendiysen o ikisini al ama ilk başta bu cicili biclileri giyme batabilirbenim 22 gün kanamam sürmüştü hastanede çok fazlaydı ilk gün 3 tane hast abezi degiştirdiler zaten hemsireler yardımcı oluyo bezini onlar deiştiriyo we ewe gectigindede bikaç gün takmanda yarar war çünkü koca koca parcalar düşüyo karnından
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Ben de yarin test yaptiricam zaten dunden yataklari ayirmistik pek yaklasmiyorduk. Bende burun ici yanmasi disinda bisey yok esimde var biraz bilindik belirtiler. Bunu da atlaticaz umarim
büyük gecmis olsun canim insallah cabuk atlatir Esin. Sen yinede temkinli ol ve testini yaptir allahin izni ile birsey cikmaz. Benimde Annemin is yerinde yaninda calisanda cikmisti. ondan önce cumada bayramda görüsmüstük. Sürekli sanki bi burun yanmasi vardi gibi geldi bana ama bir kac gün sonra gecti
valla al bendende o kadar ekimi dört göz ile bekliyorum resmen.... Hep stres hep sorun cikariyorlar. Sabah yine zar zor kalktim hadi Askerlige devam dedim
Kızlar siz doğum için kendinize gecelik veya pijama aldınız mı? Sezeryan olursa kanama çok oluyomuş yetişkin bezi de alin demişler forumlarda. Ilk gebelik olunca çok tecrubesizim ne almalıyız o doğum çantasına ne koymalıyız şu ikisini beğendim doğuma giderken almak için ama yeter mi?