valla al bendende o kadar ekimi dört göz ile bekliyorum resmen.... Hep stres hep sorun cikariyorlar. Sabah yine zar zor kalktim hadi Askerlige devam dedim
benımkıde ekımın 2. haftası dedı ,
32. hafta ekımın ılk haftası ama dedım bahşetmiş gibi tamam ılk hafta gel o zaman dıyor g.zekalı. doktordan yana bı yuzum gulmedı ya
Bende muhasebeden bıktım , lisans mezunuyum mali müşavirlik dosyam açık gel gör ki 3 kuruşluk insanlarla muhattap olmak zorunda kalıyorum . Tüm dertlerı sımdıden benı usandırıp ıstıfa ettırmek cunku dogum sonrası 1 yılım dolmus olacak bana tazmınat vermesı gerekecek..
aynen bendede öyle sanki bezdirmeye calisiyorlar gibi acayip sinirlerim geriliyor...Evden calistigim icinde cekemiyorlar...5 hafta 3 günüm kaldi sabir ediyorum artik, sonra geri kalan iznimi kullanip annelik iznime ayrilacagim
benımkıde ekımın 2. haftası dedı ,
32. hafta ekımın ılk haftası ama dedım bahşetmiş gibi tamam ılk hafta gel o zaman dıyor g.zekalı. doktordan yana bı yuzum gulmedı ya
ekimin 7si ikinci haftaya denk geliyo da sanki son 1 ay bana 1 yıl gibi geliyo ya bakalım 3 eylülde baska yeni bi doktora gidicem onada sorar net bilgi alırım canım benim düzenli gittiğim doktor yok hep değiştiriyorum bu gidişle yolda dogurcam gibi
aynen bendede öyle sanki bezdirmeye calisiyorlar gibi acayip sinirlerim geriliyor...Evden calistigim icinde cekemiyorlar...5 hafta 3 günüm kaldi sabir ediyorum artik, sonra geri kalan iznimi kullanip annelik iznime ayrilacagim
Valla istedigi kadar geçmesin 10 gün sonuçta dişimi sıkarım biraz benim şuan kalan günler gözümde büyüyor ama geri dönüp bakıyorum da 180 gün civarı geride kaldı o günler nasıl geçmiş diyorum sanki 1 günmüş gibi geliyor son zamanlar zaten hazırlık vs derken geçer ya çok sorun olmaz
Evet mutlaka zaman gecicek ama son günler hazır bir şekilde geldi gelicek ne zaman olucak diye bekliyor insan benim ilk doğumdan tecrübe öyleydm gelmek bilmedi 40+4 tede sezeryan oldum
Giydigimiz kiyafetler de yanıltıyor ben elbise giyince karnım çok çıkıyor pantolon giyince de AA karnın yok diyorlar o zaman seviniyorum ama kişi kendini biliyor zaten
Canım bize çıkacak çırak muamelesi yapıyorlar. Ben de 2 hafta çalıştım, daha 2 haftam vardı 24e kadar. Ama müdürümün saçma sapan tavırlarından rapor aldım, doktorumun da sağolsun rapor konusunda eli açık.
ekimin 7si ikinci haftaya denk geliyo da sanki son 1 ay bana 1 yıl gibi geliyo ya bakalım 3 eylülde baska yeni bi doktora gidicem onada sorar net bilgi alırım canım benim düzenli gittiğim doktor yok hep değiştiriyorum bu gidişle yolda dogurcam gibi
ben burda özel gittiğim doktora bı daha gıtmıycem dedım buyuk konustm gecen persembe devlete gıttım kontrol amaclı bebegın esı asagıda kanaman olur dıye korkuttu benı mecbur gıtmek zorunda kaldım . oda sankı bahşediyor ekımın ılk haftası zaten 32. haftam benım sata göre , hıcbırınden memnun degılım baska bı dr var oraya gıdecegım ıstanbulda orda dogum yapanlar memnun ıns bende memnun kalırım
Canım bize çıkacak çırak muamelesi yapıyorlar. Ben de 2 hafta çalıştım, daha 2 haftam vardı 24e kadar. Ama müdürümün saçma sapan tavırlarından rapor aldım, doktorumun da sağolsun rapor konusunda eli açık.
Rapor alabilmene sevindim , çünkü ben raporda alamıyorum gerçekten şaşırıyorum bazı doktorlar verıyor bızımkıler neden veremıyor anlamıyorum . İnsanı cok bunaltıyorlar ya gercekten . sanırım memursunuz 24 de ızne cıkmak harıka bırsey ekstra 8 hafta calısmak ölüm gibi.
Ben malsef bir sene sonra geri ise baslamam lazim maddi yönden :/ bakalim nasil olacak ama Part Time yapacagim belli bir yasa gelene kadar sonra krese verecegim.