2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
valla al bendende o kadar ekimi dört göz ile bekliyorum resmen.... Hep stres hep sorun cikariyorlar. Sabah yine zar zor kalktim hadi Askerlige devam dedim
aynı durumdayım , cok gerılıyorum ısyerınde .
sınırlerımı bozuyorlar . ısım olan olmayan herseyı uzerıme atmaya cabalıyorlar

allah vicdan merhamet versin bu insanlara o kadar bıktım ki şu güwenlik sektöründen açıkçası çalısmaktan bıktım yoruldum

allah vicdan merhamet versin bu insanlara o kadar bıktım ki şu güwenlik sektöründen açıkçası çalısmaktan bıktım yoruldum
Bende muhasebeden bıktım , lisans mezunuyum mali müşavirlik dosyam açık gel gör ki 3 kuruşluk insanlarla muhattap olmak zorunda kalıyorum . Tüm dertlerı sımdıden benı usandırıp ıstıfa ettırmek cunku dogum sonrası 1 yılım dolmus olacak bana tazmınat vermesı gerekecek..

aynen bendede öyle sanki bezdirmeye calisiyorlar gibi acayip sinirlerim geriliyor...Evden calistigim icinde cekemiyorlar...5 hafta 3 günüm kaldi sabir ediyorum artik, sonra geri kalan iznimi kullanip annelik iznime ayrilacagim

benımkıde ekımın 2. haftası dedı ,
32. hafta ekımın ılk haftası ama dedım bahşetmiş gibi tamam ılk hafta gel o zaman dıyor g.zekalı. doktordan yana bı yuzum gulmedı ya
ekimin 7si ikinci haftaya denk geliyo da sanki son 1 ay bana 1 yıl gibi geliyo ya bakalım 3 eylülde baska yeni bi doktora gidicem onada sorar net bilgi alırım canım benim düzenli gittiğim doktor yok hep değiştiriyorum bu gidişle yolda dogurcam gibi

aynen bendede öyle sanki bezdirmeye calisiyorlar gibi acayip sinirlerim geriliyor...Evden calistigim icinde cekemiyorlar...5 hafta 3 günüm kaldi sabir ediyorum artik, sonra geri kalan iznimi kullanip annelik iznime ayrilacagim
hakkat neden böyleler benlede çok uğrastılar hergün bi iş arkadaım benim yğzümden 16 saat çalısmak zorunda we hepside rapor al gelme diyolar

zaten warya şu 16 haftalık iznim bitsin dogum parasını alıp istifayı yazıcam 3 4 sene çalısmıcam allah nasip edrrse

Anladım zaten 6 aydan sonra durmuyorsa 1 yaşından sonra hiç sığmazlar. Çok kısa vadeli
1 yaşından itibaren olması bu ürünün mümkün değil o zaman siz yenidoğan kullanımlı olan oto koltuğu tercih edebilirsiniz

Bende sebamed markasını beğeniyorum ama bir yerde bir ürününün içeriğinin temiz olmadığını görmüştüm o kafamı karıştırdı
İlk defa sizden duydum bende diğer ürünlerin Chicco vb markaların kozmetik içerdiğini duymuştum Sebamed almıştım memnun kalmıştım Konak felan olmamıştı ,nasıl temiz değilmiş acaba ?

Evet mutlaka zaman gecicek ama son günler hazır bir şekilde geldi gelicek ne zaman olucak diye bekliyor insan benim ilk doğumdan tecrübe öyleydm gelmek bilmedi 40+4 tede sezeryan oldum

Bana da doktorum dahil 8 aylık gibi görünüyorsun diyo. Moralim bozuluyo ya çok şişti karnım. Son aylarda napıcam ben bilmem Geçmiyor zaman
Giydigimiz kiyafetler de yanıltıyor ben elbise giyince karnım çok çıkıyor pantolon giyince de AA karnın yok diyorlar o zaman seviniyorum ama kişi kendini biliyor zaten

ben evden calısmıyorum ofise gelıyoruz mayısın basından berı , bı yandan virüs bulaşacak korkusu bır yandan bunların tavırları benı delirtiyor . bezdırmeye calısıyorlar cunku ugrasmak ıstemıyorlar, benım arkamdan 4 ay evde durcak maas mı odeyecegız dıye bıle konusmuslar ıslerıne gelınce cok ıyıler ıslerıne gelınce aptal

Canım bize çıkacak çırak muamelesi yapıyorlar. Ben de 2 hafta çalıştım, daha 2 haftam vardı 24e kadar. Ama müdürümün saçma sapan tavırlarından rapor aldım, doktorumun da sağolsun rapor konusunda eli açık.

ben burda özel gittiğim doktora bı daha gıtmıycem dedım buyuk konustm gecen persembe devlete gıttım kontrol amaclı bebegın esı asagıda kanaman olur dıye korkuttu benı mecbur gıtmek zorunda kaldım . oda sankı bahşediyor ekımın ılk haftası zaten 32. haftam benım sata göre , hıcbırınden memnun degılım baska bı dr var oraya gıdecegım ıstanbulda orda dogum yapanlar memnun ıns bende memnun kalırım

Rapor alabilmene sevindim , çünkü ben raporda alamıyorum gerçekten şaşırıyorum bazı doktorlar verıyor bızımkıler neden veremıyor anlamıyorum . İnsanı cok bunaltıyorlar ya gercekten . sanırım memursunuz 24 de ızne cıkmak harıka bırsey ekstra 8 hafta calısmak ölüm gibi.

zaten warya şu 16 haftalık iznim bitsin dogum parasını alıp istifayı yazıcam 3 4 sene çalısmıcam allah nasip edrrse

Ben malsef bir sene sonra geri ise baslamam lazim maddi yönden :/ bakalim nasil olacak ama Part Time yapacagim belli bir yasa gelene kadar sonra krese verecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…