2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar cuma günü 50 mg şeker yüklemesi yaptim ,sekerim yüksek ciktigig için bugün 100 mg açlık , bir saatlik ,iki saatlik, üç saatlik tokluk testi yaptırıyorum . Su bile yasak mahvoldum sabahtandir hastanede valla ,dikkat edin siz

Ben malsef bir sene sonra geri ise baslamam lazim maddi yönden :/ bakalim nasil olacak ama Part Time yapacagim belli bir yasa gelene kadar sonra krese verecegim.
ne iş yapıyorsunuz ?
bende hayırlısıyla dogumdan bellı bır sure sonra evden yapabılecegım bır ıs ıstıyorum ,

Geçen hafta hem devlete hemde özele gittim . Şeker istediler ama yaptırmadım ,

ne iş yapıyorsunuz ?
bende hayırlısıyla dogumdan bellı bır sure sonra evden yapabılecegım bır ıs ıstıyorum ,

Üretim Firmasinda Satis yapilan Platformun Sorumlusuyum canim. Teknik Ariza sorumlusu ve baska sistemlere entregre uzmaniyim. Haftada bazen 40 saat calisiyorum ama Firmamiz o kadar büyük olmadigi icin de istedigim Maasi alamiyorum baskalari gibi. Ama sagolsunlar öteki Arkadaslarima bakiyorum da onlar is yerlerinden cok sikayketciler. Ben onlar kadar kazanmiyorum ama isimi yinede severek yapiyorum. Sadece bu aralar biraz zor geciyor baskalari ile calismak

Kızlar 24+0 oldum bugun geçen şu son 3 4 gündür cok bel ağrım var normal mi ya

Çok ayakta durdugunda yada uzun süre yürüdüğün zaman oluyor o bana da oldu 4 5 gün belimin agrısından uyuyamadım artık vücut agırlaşıyor ondan bel agrımaya başlıyor çok ayakta durmak hareketli olmak agrı yapıyor

Aynen canım artık vucudumu tasıyamıyo gibiyim bide karnımda cok cıkmamasına ragmen daha sona cok var

canım ben instagramda buldum bi doktor memnum olan çok kişi war meşhur tvlered çıkmıstı eraybalcan instagram adresi muayeneleri 100 lira dogumuda sezeryanı 2200 e yapıyo

Normal canım benımde 24 hafta da başladı ağrılar sık idrara çıkma durumu 3 aydır rahattı yine sık sık idrara çıkmaya da başladım gebeliğin balayı dönemi diyorlar ya 4-6 aylık gebeliğe haklılarmış gittikçe ağırlaşacağız sanırım

Aynı durumdayım canım benimde sık idrara cıkmalar yine basladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…