Kızlar sol kulağım çok agrıyor ne yapsam geçer eşimde evde yok yalnız hastaneye gitmem de mümkün değil evden baya uzak çünkü evde kendim ne yapsam geçer? birden başladı kulak çubugu falan da kullanmadım sadece hava akışı kesilsin agrı belki hafifler diye peçete ile kapattım ama hala agrıyor
Kızlar siz doğum için kendinize gecelik veya pijama aldınız mı? Sezeryan olursa kanama çok oluyomuş yetişkin bezi de alin demişler forumlarda. Ilk gebelik olunca çok tecrubesizim ne almalıyız o doğum çantasına ne koymalıyız şu ikisini beğendim doğuma giderken almak için ama yeter mi?
Evet mutlaka yetişkin bezi hatta altınıza sermek için alt açma bezi alın bir de hamile külotu alın çünkü normal külot dikişlere denk gelip acıtabilir. İlkim sezaryendi felaket kan geliyor aşağıdan. O yüzden pijama takımımı bile giyemedim. Gecelikle gezdim hastanede. Hasta bezinden sızma yapmadı. Bir gecelik iki takım pijama yeterli olur bence. Kan sızma ihtimaline karşı. Ben sadece gecelikle geçirmiştim bir gün kalıyorsun zaten ama ne olur ne olmaz yedek olsun. Almak istediklerin de gayet güzel canım. Allah güzel gününde giymeyi nasip etsin
Bunu bende merak ediyorum. Ben kesin sezaryan olucam gecelik daha mantikli gibi. Bende tam aksine sezaryandan sonra daha az kanama oldugunu duydum rahimi ameliyatta temizledikleri icin
Benim sezaryen çok kanamam olmuştu ama normal doğumda nasıl oluyor bilemem tabi. Gecelik daha rahat çünkü sürekli tuvalete gidip altını değiştirmen gerek. Pijamayla daha zor olabilirdi. Ben hep gecelikle durdum.
Ben oğluşlar yaramaz diye biliyordum ya kızların sakin olduğunu düşünüyordum
Seninki de yan yatınca yandan tekmeliyor mu? O acıtıyor ya beni. Maymun sanki yan yatmamı istemiyor gibi tekmeliyor
Ben yakın zamanda ultrasona değil de tahliller için gittim bin tane şeye bakıldı. Çok şükür hepsi de temiz çıktı
Benim sezaryen çok kanamam olmuştu ama normal doğumda nasıl oluyor bilemem tabi. Gecelik daha rahat çünkü sürekli tuvalete gidip altını değiştirmen gerek. Pijamayla daha zor olabilirdi. Ben hep gecelikle durdum.
Sagol canım gerek kalmadı dün gece baya agrıdı kulagım ama bugün agrımıyor bogazım şişmiş. sanırım kulagımın agrısı bogazımdan patlak verdi agrıyı oradan attı genelde böyle oluyor Benim bogazım agrıdıgı zaman da kulagımdan patlak verir kulaklarım akar şimdi de tam tersi oldu ama düne göre iyiyim bogaz agrısı çok sorun degil kulagım agrımasın da
Kızlar benim arabam casual cadillac air. Ama şimdi kardeşim de hamile araba araştırmaları yapınca gözüm sunun baby vista travel sistem bebek arabasında kaldı. Bakın bebek arabası alırken şunlara çok dikkat edin. Tecrübe konuşuyor. Sakın ağır bişey almayın tek başınıza bebekle dışarı çıkamıyorsunuz araba ağırsa tek elle açamıyorsunuz. Sunny baby vista hem travel sistem hem çok hafif. Ben böyle başka bir travel sistem bebek arabası görmedim. Keşke kendiminkini satıp ondan alabilsem. Hem de diğer travel sistemlere göre daha uygun. Bir de arka tekerlekleri diğer travel sistem arabalar gibi kocaman değil. Böylece arabanızın bagajına da rahatlıkla sokup çıkarabilirsiniz. Ben çok çektim koca tekerlekli hantal travel sistem arabamdan oysa pahalı da yani. Kesinlikle sunny baby vista travel sistem alın. Kardeşime başka bişey alma dedim. Tabi mağazada görme imkanınız varsa bir deneyin.
Çok geçmiş olsun canım. Moralini yüksek tutmaya çalış. İnşallah hafif şekilde atlatırsınız. Ankara’da görümcemler de ailecek korona oldu. 2 aylık bebeği de dahil. Çok şükür atlattılar. Yarın karantinaları bitiyor. Eşin de hafif şekilde atlatır inşallah
Kızlar benim arabam casual cadillac air. Ama şimdi kardeşim de hamile araba araştırmaları yapınca gözüm sunun baby vista travel sistem bebek arabasında kaldı. Bakın bebek arabası alırken şunlara çok dikkat edin. Tecrübe konuşuyor. Sakın ağır bişey almayın tek başınıza bebekle dışarı çıkamıyorsunuz araba ağırsa tek elle açamıyorsunuz. Sunny baby vista hem travel sistem hem çok hafif. Ben böyle başka bir travel sistem bebek arabası görmedim. Keşke kendiminkini satıp ondan alabilsem. Hem de diğer travel sistemlere göre daha uygun. Bir de arka tekerlekleri diğer travel sistem arabalar gibi kocaman değil. Böylece arabanızın bagajına da rahatlıkla sokup çıkarabilirsiniz. Ben çok çektim koca tekerlekli hantal travel sistem arabamdan oysa pahalı da yani. Kesinlikle sunny baby vista travel sistem alın. Kardeşime başka bişey alma dedim. Tabi mağazada görme imkanınız varsa bir deneyin.
Bende dökümlü dursun istiyorum ama boyum kısa bu sefer omuzlardan ve kollardan düşük gözükür diye karar veremiyorum online hamile alışverişlerinde bedene. Mesela hamilelikten önce M beden giyiyorsam hamile bedeni de M mi olmalı L mi
Moralini bozma canım iç karnın geniş olmayınca göbek daha büyük oluyormuş benim de çok küçük sayılmaz ama yapıcak bişey yok Geçen gün arkadaşım 28 haftalık sosyal medyaya fotoğraf atmış hiç göbeği yok hatta ben 3 aylıkken benim göbeğim daha büyüktü eski fotoğraf mı acaba diye şüphe ettim o derece yoktu Kimisi de öyle oluyor herkesin vücut tipi farklı sende takılma söylenenlere ☺
Evet canım doktor da karın çapın çok küçük dedi. Boyum da 1.54 olunca tabi. Demek ki iç karın küçük. Bi yandan hoşuma gidiyor belli olsun zaten şurda bi daha hamile mi olucam Bi yandan da çorabımı ayakkabımı giyemiyorum. Diyorum 8. Ayda ne yapıcam ben. Bi de yatarken çok gerginlik ağrı oluyor kaburgalarıma doğru. Neyseki hamile yastığı diktim kendime de rahatladım onunla. Mutlaka alın siz de uyku kalitem arttı resmen.
Sadece öne doğru karnın büyüyorsa bence üzülme tersi de olabilirdi benim gibi benim göbek enlemesine büyüyor tabi bel basen de öyle. Karnım önden 5 aylık gibi ama genişliyorum resmen. Dün baktım bebek belime doğru tekme atıyor, ne işin var senin orda kız öne git diyorum
Evet benim kızım da öyleydi. Yanlara doğru büyümüştüm Bu da erkek olduğu için arkamdan bakınca hiç bişey yok. Bi dönüyorum füze gibi göbek öne doğru uzamış