2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Çok iyi anlıyorum seni canım.canimin istediği bir şeyi bile korkumdan isteyip yiyemiyorum.gezemiyorum.zaten 3 ay kusmakla geçti tam rahatladık salgın iyice arttı.. Bende çok mutsuzum bu durumdan

Mima Xari baktım da içime sinmedi ama Stokke beğendim benim boyun çok kısa eşimin çok uzun boy ayarlaması olması falan hoşuma gitti ama daha almadım
Stokkenin de alttaki eşya koyma yeri çok küçük diye biliyorum. Alt sepetin geniş olması bebek çantası, kendi çantanı, battaniyesini ya da alışveriş yaptıysan alışveriş poşetlerini koymak için geniş olması önemli canım. Bi de söylediğin modeller çok pahalı. Tabi herkesin bütçesi farklı ama ben tercih etmem. Onlar da çok ağır modeller. Ondan sonra ekstra baston bebek arabası almak zorunda kalıyorsun taşıyamayınca.

Evet hepsi ikea yandaki dolap ama fazla minik geldi biraz daha buyugunu buldum aynisindan. Belki ozel yaptirilabilir
Dolap şu an yeterli ama bebiş büyüdüğünde yetmeyecektir
Ama çok güzeller gerçekten alt değiştirme aparatının kodu veya adı var mı acaba?

Kizlar sizce su takim nasil olmus. Benim begendigim dolap ama daha buyuk iki cekmeceli daha genis
Tam aradığım dolap ama İkeanın internet sitesinde yoktu. Hemnes serisinin şifonyeri var bende de uygun gardrop bakıyordum, nereden buldun?

2 buçuk saattir kızımın kıyafetlerini ayıkladım 0-6 ay 6-12 ay ayırdım. 0-6 aylık 9 uzun kollu zıbın, 10 kısa kollu zıbın; 9 patikli, 2 patiksiz alt penye, 1 uzun kollu penye, 1 alt-üst polarlı takım, 3 çift eldiven, 1 tane 5li hastane çıkışı, 1 polar yelek, 3 tane alt-üst uzun kollu zıbın takım, 4 mama önlüğü, 6 örme patik, 15 çift çorap, bir bornoz çıktı. 6-12 aylık da 9 zıbın, 4 penye üst, 7 hırka-yelek, 5 tane alt-üst takım, 1 pantolon, 1 kazak çıktı. Benim kendi yeni aldıklarım da anne-bebek çantası, bebek odası kamerası, mochi süt toplama şeyi, gümüş göğüs ucu kalkanı, 3 müslin örtü, hazır kundak ve uyku tulumu, 4 ter bezi. Bundan sonra alacaklarım: Bebeğe bir tane hastane çıkışı, banndu çok amaçlı örtü, kehribar bebek kolyesi, bebek şampuan ve pişik kremleri, bebek bezi, bebek ağız bezi, lohusa takım ve gecelik, 2-3 tane hamile külot, süt koymak için buzdolabı torbası. Sizce aklıma gelmeyen eksik bişey kalmış mı? Bunlar gayet yeterli değil mi? Sadece kızımdan kalanların bazıları dolapta sararmış. Oğlum için eski şeyler giyecek diye üzgünüm ama bunlar varken de yenisini almak israf olur değil mi? Sizce yeterli mi zıbın falan? Penye yelekleri eksik bence. Örme çok giyilmiyor kaloriferli evlerde.

Evet benim kızım da öyleydi. Yanlara doğru büyümüştüm Bu da erkek olduğu için arkamdan bakınca hiç bişey yok. Bi dönüyorum füze gibi göbek öne doğru uzamış

Demek kızlarda göbek genişler erkeklerde top gibi çıkar dedikleri doğruymuş

Ben Ankara'dayim canım, ben hastayken oğlum için çok uğraşıldi, gelmemislerdi

daha 2 ay war 20 kilo aldım allahım nefes alamıyorum sıcaklarda bi yandan sağlıklı olmasına bin şükür olsun ama daha ne kadar şişebilir bi insan ewladı
Ayy kocaman olmuş karnın benim bunun yarısı kadar ben bile zorlanıyorum artık Allah yardımcın olsun çok zor olmalı hem sıcaklarda çok sıkıntı kilolu olmak hemde yatıp kalkıyorken karın baya zorlar seni ben bile zorlanıyorum bu halimle sen kim bilir neler çekiyon neyseki bebek saglıklı ya onunla teselli oluyorsun önemli olan o bu günler geçer Dogunca rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…