2 buçuk saattir kızımın kıyafetlerini ayıkladım 0-6 ay 6-12 ay ayırdım. 0-6 aylık 9 uzun kollu zıbın, 10 kısa kollu zıbın; 9 patikli, 2 patiksiz alt penye, 1 uzun kollu penye, 1 alt-üst polarlı takım, 3 çift eldiven, 1 tane 5li hastane çıkışı, 1 polar yelek, 3 tane alt-üst uzun kollu zıbın takım, 4 mama önlüğü, 6 örme patik, 15 çift çorap, bir bornoz çıktı. 6-12 aylık da 9 zıbın, 4 penye üst, 7 hırka-yelek, 5 tane alt-üst takım, 1 pantolon, 1 kazak çıktı. Benim kendi yeni aldıklarım da anne-bebek çantası, bebek odası kamerası, mochi süt toplama şeyi, gümüş göğüs ucu kalkanı, 3 müslin örtü, hazır kundak ve uyku tulumu, 4 ter bezi. Bundan sonra alacaklarım: Bebeğe bir tane hastane çıkışı, banndu çok amaçlı örtü, kehribar bebek kolyesi, bebek şampuan ve pişik kremleri, bebek bezi, bebek ağız bezi, lohusa takım ve gecelik, 2-3 tane hamile külot, süt koymak için buzdolabı torbası. Sizce aklıma gelmeyen eksik bişey kalmış mı? Bunlar gayet yeterli değil mi? Sadece kızımdan kalanların bazıları dolapta sararmış. Oğlum için eski şeyler giyecek diye üzgünüm ama bunlar varken de yenisini almak israf olur değil mi? Sizce yeterli mi zıbın falan? Penye yelekleri eksik bence. Örme çok giyilmiyor kaloriferli evlerde.