Ayy kocaman olmuş karnın benim bunun yarısı kadar ben bile zorlanıyorum artık Allah yardımcın olsun çok zor olmalı hem sıcaklarda çok sıkıntı kilolu olmak hemde yatıp kalkıyorken karın baya zorlar seni ben bile zorlanıyorum bu halimle sen kim bilir neler çekiyon neyseki bebek saglıklı ya onunla teselli oluyorsun önemli olan o bu günler geçer Dogunca rahatlarsın
ewet canım ya herifide attık yataktan 4 tane yastıkla yatıyorum bacagımın altına 2 tane yastık koyuyorum yatakta dönemiyorum tuwalete zor kalkıyorum ani hareketleri geötim zatendahada sayabilirim iş yerinde salyeden kalkamıyorum bile hep uzanmak istiyo vücut
ewet canım ya herifide attık yataktan 4 tane yastıkla yatıyorum bacagımın altına 2 tane yastık koyuyorum yatakta dönemiyorum tuwalete zor kalkıyorum ani hareketleri geötim zatendahada sayabilirim iş yerinde salyeden kalkamıyorum bile hep uzanmak istiyo vücut
Ay bence iş yerine de bi yastık götür sen sandalyede otururken beline koyarsın ben hep öyle yapıyorum yoksa dik oturmak mahvediyor belim agrıyor benim son 1 haftadır yattığım yerden kalkarken kasıklarım ve belim agrıyor ki ben sadece hamile kaldıgım kilodan 3.5 kilo fazlam var buna ragmen böyle zorlanıyorum çok kilo alsam ne halde olurdum kim bilir benim koca hala yatakta ama büyük bölüm bana ait Saga sola döne döne yattığım için o köşede idare ediyor
Ya hergun ne yemek yapacağım derdi beni mahvediyor zaten birde çok ayakta olmamam lazım ama benim tamamen tersi oluyor surekli ayaktayım allahım hayırlısı ile çocuğumu sağ salim kucağıma alsaydım
Ay bence iş yerine de bi yastık götür sen sandalyede otururken beline koyarsın ben hep öyle yapıyorum yoksa dik oturmak mahvediyor belim agrıyor benim son 1 haftadır yattığım yerden kalkarken kasıklarım ve belim agrıyor ki ben sadece hamile kaldıgım kilodan 3.5 kilo fazlam var buna ragmen böyle zorlanıyorum çok kilo alsam ne halde olurdum kim bilir benim koca hala yatakta ama büyük bölüm bana ait Saga sola döne döne yattığım için o köşede idare ediyor
Bende su araba ve ana kucaginda karar kildim. Aslinda almak istedigim ürünler markalar kafamda netlesti ama gidip almasi var. Esimde haftaya Türkiyeye gidiyo insAllah ekimden sonra cok gec kalmis olmam
Kızlar iyi akşamlar . Bende bazı sabahları kahvaltı yaparken yada yapmaya hazırlanırken vücudum da titreme olusuyo anlık şeker düşmesinden sanirim inşallah sekerim çıkmaz cuma günü yükleme yapılacak. İki üç gundurde kasıklarımda sancı var gaz sancısı da eşlik ediyo bebek o tarafa baskı yapiyo sanırım .
Kızlar iyi akşamlar . Bende bazı sabahları kahvaltı yaparken yada yapmaya hazırlanırken vücudum da titreme olusuyo anlık şeker düşmesinden sanirim inşallah sekerim çıkmaz cuma günü yükleme yapılacak. İki üç gundurde kasıklarımda sancı var gaz sancısı da eşlik ediyo bebek o tarafa baskı yapiyo sanırım .
İyi akşamlar kızlar.
Çarşamba kontrolüm var 22+6 oluyoruz şeker yüklemesi için erken mi yoksa yapabilir mi aç mı gideyim ?
İnternette 24-28 hafta demiş de erkense boşuna aç gitmeyeyim.
İyi akşamlar kızlar.
Çarşamba kontrolüm var 22+6 oluyoruz şeker yüklemesi için erken mi yoksa yapabilir mi aç mı gideyim ?
İyi akşamlar kızlar.
Canım ben cuma günü gideceğim 23+5 sabah aç gideceğim bir hafta daha bekle doktorun söylemiyor mu ? Benimki bir ayımı o şekilde ayarliyo mesela 28. Haftada uyuşmazlık testimizr bakilcak tekrardan
Canım ben cuma günü gideceğim 23+5 sabah aç gideceğim bir hafta daha bekle doktorun söylemiyor mu ? Benimki bir ayımı o şekilde ayarliyo mesela 28. Haftada uyuşmazlık testimizr bakilcak tekrardan
Benim aylık kontrolüm geçen haftaydı detayliya gidince filan gecikti bu haftaya kaldı. Özel hastanede 10 günde tekrar ücretsiz muayene olabiliyorum olmadı tekrar giderim.
Benim aylık kontrolüm geçen haftaydı detayliya gidince filan gecikti bu haftaya kaldı. Özel hastanede 10 günde tekrar ücretsiz muayene olabiliyorum olmadı tekrar giderim.
Aylık kontrol zamanım geçti bile canım mecburen gideceğim artık olmadı tekrar giderim. Madem kahvaltımı yapıp gideyim
canım ben instagramda buldum bi doktor memnum olan çok kişi war meşhur tvlered çıkmıstı eraybalcan instagram adresi muayeneleri 100 lira dogumuda sezeryanı 2200 e yapıyo
Üretim Firmasinda Satis yapilan Platformun Sorumlusuyum canim. Teknik Ariza sorumlusu ve baska sistemlere entregre uzmaniyim. Haftada bazen 40 saat calisiyorum ama Firmamiz o kadar büyük olmadigi icin de istedigim Maasi alamiyorum baskalari gibi. Ama sagolsunlar öteki Arkadaslarima bakiyorum da onlar is yerlerinden cok sikayketciler. Ben onlar kadar kazanmiyorum ama isimi yinede severek yapiyorum. Sadece bu aralar biraz zor geciyor baskalari ile calismak
Çok şükür iyi olmanıza çok sevindim canım umarım 1 hafta sonunda şekerin de normale döner güzel haberler gelince çok mutlu oluyorum. Son 3 ayımız hep böyle güzel, sorunsuz geçer inşallah
Canım inatagramdan bir butikten aldım bunu 4 lü set 230 tl ilk doğumumdan kalanlarda var o koz bu erkek ama olsun giyerim dokusu kumaşı iyi bir kaç yerde ince diyen oldu ama doğumdan sonra lohusa sıcak basması oluyor artı hastaneler hamam gibi oluyor ben tesettürlü olduğum halde bana iyi geldi zaten sabahlıkla gezerim hastanede