2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ben pazartesi günü 24. Hafta idari iznine ayrılacam çalıştığım kuruma yeni geçtim ve sıkıntılı bir geçiş süreci yaşadım. Bu yüzden biraz mahcup hissedip eğer dersler uzaktan eğitim olursa bikac ders alıp yardımcı olabileceğimi söyledim idarecilere. Sorum şu yasal olarak idari izindeyken bana ders görevlendirmesi yapabilirler mi?

Sacmalamismiyim ne gerek mi varmış

wallahi düşünmedim de degil he ama benden baskalarıda oturuyo sandalyeye o yüzden huylandım biraz kasık we bel ağrısını hhiç sorma canım wala felaket haldeyim biraz iş yapsam tuwalete emeklyerek gidiyorum daha 2 ay war

Ben bugun ayrildim. Istiyorsan verilebilir evden odugu icin onlar icin sorun teskil etmez. Bana da yazmislar ben izinli oldugumu hatirlattim sildirdim. Yapmak istemiyorum cunku. yeni okul tanimadigim seviyesini bilmedigim öğrencıler .Hatta sorumluluk sınav görevi yazmışlar. Onun içinde hatirlattim. Aslında ek ders gelse iyi olurdu ama sınav için izinliyken okula gitmek bir tuhaf geldi. Sınıfta 40 dakka öğrenciler ile..risk gibi gördüm. Yanı aslında idare senin insiyatifine bırakıyor diyelim:)

4,250 Gr gorundu doktor detayliya gönderdi eğer ordada aynı çıkarsa yatış vereceğim dedi doktorum detaylıdada 4,250 çıktı ama doğdu ki 3,850
maşallah benim ilk bebeğimede zayıf dedi doktor 2kilo anca wardı 10 gün sonra doguma gittigimde 4 kilo dogdu nasıl yanlıslık yapıldı hiç anlayamadım

İyi akşamlar kızlar.
Çarşamba kontrolüm var 22+6 oluyoruz şeker yüklemesi için erken mi yoksa yapabilir mi aç mı gideyim ?
İnternette 24-28 hafta demiş de erkense boşuna aç gitmeyeyim.
22+5 te gittim ben. Hem sağlık ocağı hem doktor kontrolüne yapmadilar.

Kızlar 32+0 da kamuda da olsak özelde de çalışabilir ya da çalışamaz raporu almamız gerekiyor.

Bende hiç tanımıyorum öğrencileri canim yüzyüze zaten almam hiç ders ama bölümde 1 hoca var diye uzaktan idare edeyim dedim bikac dersi sonrada son aylarda iyice agirlaşirim ne gerek vardı fedakarlığa diye düşündüm. Bide yasal olarak ders atayabileceklermi acaba? Ünv de çalışıyorum ben. Ders ücreti de almicaksam almam çünkü.

Son düzenleme:
Ayrılmadım onlar istiyor ki bn istifa edeyim. Imzalamadim bende ise de gitmiycem

Is yerlerinde kadınlara sürekli mobbing yapıyolar hep bi bıktırma çabası. Bana da bugün bi baskı yaptı diger hoca, kendi istediği dersleri seçmiş bana da kalan hepsini sen al diyor. Hamile olduğumu yeni söyledim herkes şok Hakkini ara bence canım.

Benim aylık kontrolüm geçen haftaydı detayliya gidince filan gecikti bu haftaya kaldı. Özel hastanede 10 günde tekrar ücretsiz muayene olabiliyorum olmadı tekrar giderim.
Evet canım o imkan var geçen ben bayılma gecirdim 15 geçmişti fenalastigim için ücretsiz baktılar bizde şaşırdık doktorun istemiyor sanırım yoksa 10 gün oluyo ama inan her gün görmek istesek de o on günlük bı bahaneyle bile gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…