daha 2 ay war 20 kilo aldım allahım nefes alamıyorum sıcaklarda bi yandan sağlıklı olmasına bin şükür olsun ama daha ne kadar şişebilir bi insan ewladı
Benim karnım da baya çıktı. Ama emin ol 20 kilo almış gibi gözükmüyorsun. Ben 7 kilo aldım ama sanki daha fazla almış gibiyim. Basenlerden kilo alan biriyim normalde belim incedir. Karın da büyüyünce sanki daha kilolu duruyorum gibime geliyor
Ay bence iş yerine de bi yastık götür sen sandalyede otururken beline koyarsın ben hep öyle yapıyorum yoksa dik oturmak mahvediyor belim agrıyor benim son 1 haftadır yattığım yerden kalkarken kasıklarım ve belim agrıyor ki ben sadece hamile kaldıgım kilodan 3.5 kilo fazlam var buna ragmen böyle zorlanıyorum çok kilo alsam ne halde olurdum kim bilir benim koca hala yatakta ama büyük bölüm bana ait Saga sola döne döne yattığım için o köşede idare ediyor
Bende hiç tanımıyorum öğrencileri canim yüzyüze zaten almam hiç ders ama bölümde 1 hoca var diye uzaktan idare edeyim dedim bikac dersi sonrada son aylarda iyice agirlaşirim ne gerek vardı fedakarlığa diye düşündüm. Bide yasal olarak ders atayabileceklermi acaba? Ünv de çalışıyorum ben. Ders ücreti de almicaksam almam çünkü.
M.e.b 'de ataniyor cnm. Idari izinlı olup istemiyorum dediğinde atamıyorlar.unv. te de böyledir. Ders ücreti konusunu bilmiyorum. Ben istirahat etmek istediğimi belirttim. Dersleri sildiler. Seni yormayacaksa evden girebilirsin az ders verirlerse. Yanı rica falan ettilerse
Benim karnım da baya çıktı. Ama emin ol 20 kilo almış gibi gözükmüyorsun. Ben 7 kilo aldım ama sanki daha fazla almış gibiyim. Basenlerden kilo alan biriyim normalde belim incedir. Karın da büyüyünce sanki daha kilolu duruyorum gibime geliyor
Is yerlerinde kadınlara sürekli mobbing yapıyolar hep bi bıktırma çabası. Bana da bugün bi baskı yaptı diger hoca, kendi istediği dersleri seçmiş bana da kalan hepsini sen al diyor. Hamile olduğumu yeni söyledim herkes şok Hakkini ara bence canım.
Gerçekten çok sıkıldım artık daha bu sabah burda anlattım öğlen olay koptu, ne olursa olsun bna bulaşmaya yer arıyor isim olmayan şeyler başıma kalıyor hadi onu geç heran gerginlik adam hava bozulsa bana çatacak o modda .
Bakalım nolacak hayırlısı
Kızlar pijamalarim vardı, bir de gecelik bakayım dedim, tesettür yönünden rahat edemem gibi geldi ama çok güzel şeyler var Ama evde giyinmeye alabilirim.
Kızlar bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben pazartesi günü 24. Hafta idari iznine ayrılacam çalıştığım kuruma yeni geçtim ve sıkıntılı bir geçiş süreci yaşadım. Bu yüzden biraz mahcup hissedip eğer dersler uzaktan eğitim olursa bikac ders alıp yardımcı olabileceğimi söyledim idarecilere. Sorum şu yasal olarak idari izindeyken bana ders görevlendirmesi yapabilirler mi?
Yasal olarak böyle bir yönetmelik maddesi yoktur canım. Yani ya izne ayrılıp ders vermezsin ya da ders vereceksen izne ayrılmazsın. İzne ayrılırsan da ek ders ödemesi yapmaları gerekiyor zaten. İdari izinli oluyoruz çünkü bu süreçte. Ama ders vereceksen de resmiyete dökmeden verebilirsin herhalde. Edadan verirsen de görülür ama bilemedim
Aynen olabilir canım çünkü amcamların testleri 2 hafta kadar önce yapıldı. Kalabalık aileler bir de aile apartmanı daha doğrusu belki o yüzden de direkt ekip gelmiş olabilir.
M.e.b 'de ataniyor cnm. Idari izinlı olup istemiyorum dediğinde atamıyorlar.unv. te de böyledir. Ders ücreti konusunu bilmiyorum. Ben istirahat etmek istediğimi belirttim. Dersleri sildiler. Seni yormayacaksa evden girebilirsin az ders verirlerse. Yanı rica falan ettilerse
Bayağ bi ders yükü var ve tek 1 hoca var canım bölümde ben 2. Olarak geldim. Duruma göre bakacam artık diğer hocaya gıcık oldum. Zaten yasal hakkım olan bi süreçte ben iyi niyetle bikac ders alayım dedim ama kadın kendi keyfine gore dersleri seçmiş bana emrivaki yapıyor. Bende hamile olduğumu yeni söyledim bakalım nolacak. Olmadı hiç almicam zorunda değilim sonuçta bu süreçte.
Gerçekten çok sıkıldım artık daha bu sabah burda anlattım öğlen olay koptu, ne olursa olsun bna bulaşmaya yer arıyor isim olmayan şeyler başıma kalıyor hadi onu geç heran gerginlik adam hava bozulsa bana çatacak o modda .
Bakalım nolacak hayırlısı
Çok zor canım öyle ortamlarda çalışmak. Bende bayağ bir mobbinge maruz kalmıştım bundan yıllar önce. Seni çok iyi anlıyorum ama pes etme amaçları seni bıktırmak zaten. Onlara istediklerini verme kesinlikle.
Yasal olarak böyle bir yönetmelik maddesi yoktur canım. Yani ya izne ayrılıp ders vermezsin ya da ders vereceksen izne ayrılmazsın. İzne ayrılırsan da ek ders ödemesi yapmaları gerekiyor zaten. İdari izinli oluyoruz çünkü bu süreçte. Ama ders vereceksen de resmiyete dökmeden verebilirsin herhalde. Edadan verirsen de görülür ama bilemedim
Valla canım bilmiyorum yasal olarak verebilirlerse alacam yoksa almicam. Iyi niyetle bisey yapiyosun karşı taraf seni kullanmaya çalışıyo. Hiç gerek yok.