2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben de karadenizliyim hep tavada yapıyodum mısır unuyla. Ilk defa fırında denedim soğan, patates, limon dilimledim üstüne. Azıcık da yağ gezdirip yaptım. Hem ev çok kokmadı hem de yağ sıçrama derdi olmadı. Daha kolay oldu.

Bence istavrit ve hamsi candır ya ben şahsen onlardan bol bol yemeyi planlıyorum. Ama sanırım somon falan en iyisiymiş.
istavrit hamsi pahali daha ya. Hem kar dusmeden hamsi yenmez derler Evet somon saglikli ama ben hic sevmem

en guzel mangalda olurda ev ortaminda firinda ancak tabi

Valla yicem ben ya ne zamandır hayaliyle yaşadım. buzhane balığı da yemek istemedim o yüzden o hamsi benim olacaak
palamutun mevsimi baslamak uzere sanirim o da guzel olur. Benim kayinpederim trabzonlu baligi guzel yapar. Canim cekti valla

Bende geçen kış hamsiyi öyle yaptım hep ev kokmasın diye. Levreği öyle deneyeyim bari bu ay

Ay evet palamut kızartma da güzel olur büyük balıklardan en çok onu seviyorum ağzım sulandı ya gece gece
ennn guzel balik lagos ama hem bizim buralarda bulunmaz hemde cok pahali be et yerim onun yerine

Gece gece hem kendimin hem sizin canınızı çektirdim olsa da yesek
Alabalık çok güzel oluyor ben sivaslıyım bizim orada yetiştirme çiftliği vardı babam alırdı annem fırında yapardı lop lop eti olurdu nasıl güzel olsa da yesek ya bide annem köy sobasının fırınında yaptığı için daha Bi güzel oluyordu o

Bende Trabzonluyum, Uzungöle gittik mi bizde Alabalık yerdik çok güzel olur onun tadı da. Ama buralarda güzelini bulmak zordur hem de pahalı olur baya. Balık pişirme konusunda çok usta değilim zaten ziyan ederim sonra balığa yazık köy sobası dedin ciğerimi yaktın şuan

İstanbulda mangal yapmak hayal şuan maalesef evdeki fırına kaldık mecbur
Fleto yaptırırsan yaplı kağıda sarıp tabada da pişirebilirsin o şekilde de kokmuyor. Ben zeytinyağı limon karabiber sarımsak defne yaprağı karabiner ile marine edip kağıda sarıp tavada da yapıyorum fırında da. Ama tavada kurumuyor daha leziz geliyor sanki. Tavsiye ederim. Bende Eylül ü bekliyordum

Bu da güzel fikirmiş, deneyebilirim teşekkürler

Eline sağlık canım sağlıkla kullansın inşallah bebiş bende kadife ipten yaptım bi tane acemilik ama fena da olmadı sanki kesme şeker modeli diyorlar benimkine de ben internetten aldım bir iki ton daha koyu olsa iyi olurmuş ama olsun kızlardan fırsat kaldıköa ördüm bende

Eklentiler

• 15989979877637467884739919954676.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 39
  • 15989980208515491225258448280686.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 36
Ne kadar hamaratsınız maşallah Benim de canım çekti bir sürü battaniye var ama öresim geldi valla

Bende battaniye düşünüyorum pofuduk çabuk büyüyorlar kızımda öyle yapmıştım astronot tulumlar pahalı geldi bana

Gece erken yatınca ben de sabah muhabbete dahil olayım
Instagram'da bir sayfada buldum yumuş yumuş görünüyor somon renginden almayı düşünüyorum.
Dışarı çıkarken kendi kıyafetinin üzerine bir de bunu giydirdik mı tamamdır üşümesin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…