kızlar şimdi ben sitede güwenliğim ya çalısma saatim 8 saate düştü (kıllıgına ben istedim bunu çünki onlarda bana mobing uyguluyolar) akşam üzeri şirketten geldiler bana istifanı yaz 4 weya 4.5 milyar werelim sana dediler kabul etmedim ücretsiz izne çık dediler ücretsiz izin oluncada sigorta yatmıyo dogum haklarımdan muafım diye biliyorum şurda son ayım kalmıs alabildigim kadar rapor alıcakmısım arkadaslara zorluk oluyomuş koskoca şirket hamilelere nasıl calısma periyodu uygulayacagını bilmiyosa ölsün batsın yani bunların sundukları imkanlar benım zaraeıma olan seyler dimi ücretsiz izinide pandemiden dolayı diye dilekçe werirsem dewlet kesmiyormuş dpgum paramı falan filan
Neden böyle birşey yapıyorlar, şikayet edeceğim deyin bnde ararsa bir daha öyle diyeceğim. Surda 1 ay kaldı başımıza gelene bak vicdansizlar bunlar.seninkiler konuşmayı becerebiliyor en azından. Bnmki direk kavga etmeye ariyor
Gece erken yatınca ben de sabah muhabbete dahil olayım
Instagram'da bir sayfada buldum yumuş yumuş görünüyor somon renginden almayı düşünüyorum.
Dışarı çıkarken kendi kıyafetinin üzerine bir de bunu giydirdik mı tamamdır üşümesin bebişler Eki Görüntüle 2683971
Eki Görüntüle 2683972
Kızlar yazın hem mevsimi değil hem de kokar diye hiç balık alıp yiyemedik ama Eylül itibariyle sezon açılıyor. Hangi balıklar iyi olur bu mevsimde, besin değeri ve lezzet açısından balıktan anlayan varsa tavsiye ve tarif almak isterim biraz vitamin yükleyelim bebişlere
Canım küçük balıklar yemelisin daha cok. Sardalya hamsi mesela. Bu ikisinin besin degeri de cok fazla civasi da cok az bir de deniz balığı kesin olarak. Levrek falan kültür balığı olabiliyor. Sardalya yedim ben hep. Pazarda temizletiyorum evde Ayikliyorum pullarindan. Fırın tepsinine diziyorum açık sekilde diziyorum. Üzerine tuz ekliyorum. Yarim saat falan pisiyor. Fena olmuyor
Kızlar günaydın her ne kadar soluma yatsam da geceleri kendimi sırt üstü buluyorum. Ve sürekli dönüp durmak beni rahatsız ediyor. Sırt üstü yatmak da vicdanen kötü hissettiriyor. Ne yapacağım bilemedim
Kızlar günaydın ☀ her ne kadar soluma yatsam da geceleri kendimi sırt üstü buluyorum. Ve sürekli dönüp durmak beni rahatsız ediyor. Sırt üstü yatmak da vicdanen kötü hissettiriyor. Ne yapacağım bilemedim
Bende Trabzonluyum, Uzungöle gittik mi bizde Alabalık yerdik çok güzel olur onun tadı da. Ama buralarda güzelini bulmak zordur hem de pahalı olur baya. Balık pişirme konusunda çok usta değilim zaten ziyan ederim sonra balığa yazık köy sobası dedin ciğerimi yaktın şuan
Aynen o tat olmuyor burada satılanlarda benim kocam balık sevmiyor ya onun için pek sık pişmez bizim evde bende alışmışım aile evinde haftada 1 balık yemeye zor oluyor benim için. Geçen yıl kv yapmıştı hamsi fırında kurutmuş yiyemedim içimde kaldı balık balıklıktan çıkmış taş olmuştu
Eline sağlık canım sağlıkla kullansın inşallah bebiş bende kadife ipten yaptım bi tane acemilik ama fena da olmadı sanki kesme şeker modeli diyorlar benimkine de ben internetten aldım bir iki ton daha koyu olsa iyi olurmuş ama olsun kızlardan fırsat kaldıköa ördüm bende
Sağıma da dönmüş oluyorum o zaman yine kotu hissetmiyorum ama sırt üstü dönünce acayip geriliyorum. Normalde yüzüstü yatardım. Gebeligimi ogrendigimden beri yatmadim hic. Yüzüstü den sonra en rahat sırt üstü oluyorum. Engel olamıyorum dönmeme
Sağıma da dönmüş oluyorum o zaman yine kotu hissetmiyorum ama sırt üstü dönünce acayip geriliyorum. Normalde yüzüstü yatardım. Gebeligimi ogrendigimden beri yatmadim hic. Yüzüstü den sonra en rahat sırt üstü oluyorum. Engel olamıyorum dönmeme
az kaldi canim bir kac ay daha sabredecegiz. Ben üc yastik ile yatiyorum biri dönmemi engellemesi icin sirtima birini bacak arama aliyorum digeri de kafamda. Bazen ise yariyor bazende cok uykuda dönerken ittirip yere atiyorum heralde ki yerden topluyorum sabahlari.
o degilde ben yurt disinda kaliyorum ya iki hafta önce bizim burda Havalar daha güzel ve sicakti. Birden bire gecen hafta öyle böyle degil bozdu ama ne bozdu bahcemizde domateslerimiz Biberler yesilliklerimiz hepsi maaf oldu resmen kislik hazirlayacaktim ne güzel Ekimde. Giysilerdede hazirsiz yakalandim bugun carsiya gidip uzun kol üstler falan almam lazim allah korusun hastalanir fln olursak ne doktor ne hastane bakiyor Corona olabilir diye...
bizde yataklari ayirdik ayni odadayiz fakat ayni koltukta oturmuyoruz salonumuzda baya genis zaten. Yemegide ayri yiyoruz, tuvaletlerimiz de ayri. Fakat yinede temas oluyor tabi ayni evin icinde
Kızlar günaydın ☀ her ne kadar soluma yatsam da geceleri kendimi sırt üstü buluyorum. Ve sürekli dönüp durmak beni rahatsız ediyor. Sırt üstü yatmak da vicdanen kötü hissettiriyor. Ne yapacağım bilemedim
Yapabileceğimiz bişey yok canım bende öyleyim sola yatıyorum uyurken ama çok dönüyorum sabahları da genelde ya sırt üstü ya sağ tarafa dönük uyanıyorum demek ki öyle rahat ediyoruz zamanla iyice alışırız sola yatmaya inşallah
Bende Trabzonluyum, Uzungöle gittik mi bizde Alabalık yerdik çok güzel olur onun tadı da. Ama buralarda güzelini bulmak zordur hem de pahalı olur baya. Balık pişirme konusunda çok usta değilim zaten ziyan ederim sonra balığa yazık köy sobası dedin ciğerimi yaktın şuan
Bende Trabzonluyum canım valla beni de alıp oralara götürdün Uzungölde olsak yesek keşke ama burda canlı alabalık satan bir yer var ordan bi kaç kere alıp yedim ama yok benimde canım hamsi veya mezgit istiyor ay bi dökülseler bol bol tezgaha da alıp yesek ben mısır unlu tavada seviyorum kokuyor ama napayım aspiratör saatlerce çalışıyor benim için
Bilmiyorum ya yaşayıp göreceğiz benden 2 hafta sonra hamile kalan arkadaşımın karnı benimkinin 2 katı neredeyse doguracak gibi duruyor benim karnıma her gören küçük diyor onunki nasıl büyümüş falan diye konuşuyorlar umarım hep küçük gider büyüse bile aşırı büyük olmasın ya bazılarının karnı devasa oluyor ben öyle olsun istemem hem çok çatlak da oluyor
Çatlaklar vücut yapısıyla alakali benim ark göbeği hiç çıkmadı doğum yaptı hemen karnı dümdüz oldu ama karnını bir gösterdi felaket ben daha o kadar catlayani görmedim