2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Neden böyle birşey yapıyorlar, şikayet edeceğim deyin bnde ararsa bir daha öyle diyeceğim. Surda 1 ay kaldı başımıza gelene bak vicdansizlar bunlar.seninkiler konuşmayı becerebiliyor en azından. Bnmki direk kavga etmeye ariyor

Canım küçük balıklar yemelisin daha cok. Sardalya hamsi mesela. Bu ikisinin besin degeri de cok fazla civasi da cok az bir de deniz balığı kesin olarak. Levrek falan kültür balığı olabiliyor. Sardalya yedim ben hep. Pazarda temizletiyorum evde Ayikliyorum pullarindan. Fırın tepsinine diziyorum açık sekilde diziyorum. Üzerine tuz ekliyorum. Yarim saat falan pisiyor. Fena olmuyor

Kızlar günaydın her ne kadar soluma yatsam da geceleri kendimi sırt üstü buluyorum. Ve sürekli dönüp durmak beni rahatsız ediyor. Sırt üstü yatmak da vicdanen kötü hissettiriyor. Ne yapacağım bilemedim

bende gece soluma yatiyorum, baktim sabah sag tarafimdayim yada sirt üstü, kendimi sabah biraz kötü hissettim biraz bende

Aynen o tat olmuyor burada satılanlarda benim kocam balık sevmiyor ya onun için pek sık pişmez bizim evde bende alışmışım aile evinde haftada 1 balık yemeye zor oluyor benim için. Geçen yıl kv yapmıştı hamsi fırında kurutmuş yiyemedim içimde kaldı balık balıklıktan çıkmış taş olmuştu

Seninkinin modeli de çok hoş güle güle kullan Kadife iplerin fotoda duruşu ile normalde rengi çok farklı oluyor görüp almak daha iyi

bende gece soluma yatiyorum, baktim sabah sag tarafimdayim yada sirt üstü, kendimi sabah biraz kötü hissettim biraz bende
Sağıma da dönmüş oluyorum o zaman yine kotu hissetmiyorum ama sırt üstü dönünce acayip geriliyorum. Normalde yüzüstü yatardım. Gebeligimi ogrendigimden beri yatmadim hic. Yüzüstü den sonra en rahat sırt üstü oluyorum. Engel olamıyorum dönmeme

az kaldi canim bir kac ay daha sabredecegiz. Ben üc yastik ile yatiyorum biri dönmemi engellemesi icin sirtima birini bacak arama aliyorum digeri de kafamda. Bazen ise yariyor bazende cok uykuda dönerken ittirip yere atiyorum heralde ki yerden topluyorum sabahlari.

o degilde ben yurt disinda kaliyorum ya iki hafta önce bizim burda Havalar daha güzel ve sicakti. Birden bire gecen hafta öyle böyle degil bozdu ama ne bozdu bahcemizde domateslerimiz Biberler yesilliklerimiz hepsi maaf oldu resmen kislik hazirlayacaktim ne güzel Ekimde. Giysilerdede hazirsiz yakalandim bugun carsiya gidip uzun kol üstler falan almam lazim allah korusun hastalanir fln olursak ne doktor ne hastane bakiyor Corona olabilir diye...

Bende battaniye düşünüyorum pofuduk çabuk büyüyorlar kızımda öyle yapmıştım astronot tulumlar pahalı geldi bana
Canım 6-12 ay bir astronot, bir de 12 aydan sonrası için carters dışarı tulumumuz vardı, kime verdiysem ikisi de yok

bizde yataklari ayirdik ayni odadayiz fakat ayni koltukta oturmuyoruz salonumuzda baya genis zaten. Yemegide ayri yiyoruz, tuvaletlerimiz de ayri. Fakat yinede temas oluyor tabi ayni evin icinde
Canım siz bilirsiniz ama ben kendimi odaya kapattım, oğlumla eşimle oturmamistim, senin için daha risksiz olur

Canım 6-12 ay bir astronot, bir de 12 aydan sonrası için carters dışarı tulumumuz vardı, kime verdiysem ikisi de yok☹
En sinir olduğum durum başkalarının da işine yarasın tüketim toplumu olmayalım diye veriyorum geri alamuuorum

Yapabileceğimiz bişey yok canım bende öyleyim sola yatıyorum uyurken ama çok dönüyorum sabahları da genelde ya sırt üstü ya sağ tarafa dönük uyanıyorum demek ki öyle rahat ediyoruz zamanla iyice alışırız sola yatmaya inşallah
Bende Trabzonluyum canım valla beni de alıp oralara götürdün Uzungölde olsak yesek keşke ama burda canlı alabalık satan bir yer var ordan bi kaç kere alıp yedim ama yok benimde canım hamsi veya mezgit istiyor ay bi dökülseler bol bol tezgaha da alıp yesek ben mısır unlu tavada seviyorum kokuyor ama napayım aspiratör saatlerce çalışıyor benim için

Çatlaklar vücut yapısıyla alakali benim ark göbeği hiç çıkmadı doğum yaptı hemen karnı dümdüz oldu ama karnını bir gösterdi felaket ben daha o kadar catlayani görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…