2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ayyy üzüldüm canim dikkat edin kendinize

Insallah alisiriz valla. Korkuyorum bebege de zararım dokunacak diye

Çatlaklar vücut yapısıyla alakali benim ark göbeği hiç çıkmadı doğum yaptı hemen karnı dümdüz oldu ama karnını bir gösterdi felaket ben daha o kadar catlayani görmedim
Hadi ya peki çatlak olsa şimdiden belli olur dimi kırmızı kırmızı duruyor internette hamilelerin karnında görüyorum da

Aaa canım aynı benimki gibi. Doktorun sana magnezyum ilacı verecek. Ondan sonra geçiyor canım ağrı uyuşma kramp kalmıyor.
Biz de iyiyiz çok şükür, göbekten iğne yapıyorum o son zamanlar çok zorluyor, onun dışında herşey yolunda çok şükür

Bizde ailecek balıkçıyiz hamsi çipura sardalye palamut alabalık hepsini çok severiz de dün muhabbetini yaptık hatta sirnaga tayin olduk artık nerde bulupta yicez diye

Hadi ya peki çatlak olsa şimdiden belli olur dimi kırmızı kırmızı duruyor internette hamilelerin karnında görüyorum da
Şuan çatlak için erken bence fakat olsa tabi hamilelikte belli olur ama doğumdan sonra sislikte inince daha çok belli oluyor çatlaklar

sirt üstü yatmayi tavsiye etmiyorlar diye biliyorum ben ama ben öyle rahat ediyorum :/
ben de yani her türlü yatıyorum ama tek sola yatamam sürekli dişim ağrıyor üstüne yatınca. o kdr etkiliyor mudur yani bebeğin gelişimi için mi acaba?

bende gece soluma yatiyorum, baktim sabah sag tarafimdayim yada sirt üstü, kendimi sabah biraz kötü hissettim biraz bende
Bende sağımda buluyorum kendimi. Ama doktorum Sırt üstü yatma yan yat dedi. Özellikle sola yat diye belirtmedi. Sırt üstü kan akışını yavaşlatıyor o yüzden önermiyorlar. Zaten uzun süre aynı pozisyonda uyuyamıyoruz ki ben gece 2 defa tuvalete kalkıyorum örneğin

ben de yani her türlü yatıyorum ama tek sola yatamam sürekli dişim ağrıyor üstüne yatınca. o kdr etkiliyor mudur yani bebeğin gelişimi için mi acaba?

Sirt üstü yatinca demelerine göre plasentanin kan donalimine etki edebiliyormus diye okuduydum ben. Benimde cenem cok agriyor cenemde sorunum var gencligimden beri. Ister istemez belli bir süreden sonra dönüyorum

Bende ilk 5 Ay gece iki gere kalkardim geri soluma yatardim. Bu aralar ama kalkmiyorum. Zaten tuhaf uyku sekilim var evlenmeden önce annem hep derdi o nasil uyuma sekili öyle

Eklentiler

• Screenshot_20200902-115416_Chrome.webp
    59 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20200902-115407_Chrome.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20200902-115359_Chrome.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…