2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kızlar bu arada bana doktorum 2 haftada 1 somon ye demişti. ben folik asiti bıraktığımdan beri buna dikkat ediyorum. her mevsimde de bulunuyor. tabi ben karaciğerden dolayı vitamin alamıyorum o yüzden benim için daha önemli.

Bana da haftada iki gün balik tüket dediler en iyisi somon bencede

Arkadaşlar,

Balık sohbeti geçmiş balık sezonu açıldı ama henüz ağdan dönen olmadı. Eşimin dayıları balıkçı :)
şu an alacağınız balıklar dondurulmuş balıklar 1 hafta bekleyerek palamut,çinekop alabilirsiniz şu an onları tutuyorlar :)

Kontrolden geldik biz de haftamizla uyumluymuşuz çok şükür.

Bir de bana bişey demedi ama sekreterine rapor yazdırırken "makat geliş" dedi bebek için bu normal mi acaba ?

dönmesi icin daha cok erken. Ilk gebeliginse 32 kadar dönmesi gerek. Sonradan pek donmuyormuslar. Benim her kontrolle gittigimde hangi pozisyonda oldugunu yaziyorlar. Benim isarkadasimin ablasinin bebisi makat gelismis sezaryan olucakken ebesi tutsuler, ayaklan masaj falan bebek gece dönmüs :)

En fazla omega3 somonda var. Ama gel gör ki bana ağır geliyor. Dip balığı olmaması önemli diye biliyorum civa oranı çok fazla olduğu için. Onun dışında balık her türlü faydalıdır

Harika bilgi teşekkürler canım
Taze deniz balığı gibisi yok

Ben doğum pozisyonuyla alakalı bişey olduğunu bilmiyordum canım öğrenmiş oldum
Hem zaten belli bacaklar aşağıda olduğu aşağı nasıl da vuruyor benim yaramaz kızım

Canım bu peruslar alerji yapabiliyor cilde, başta çok hassas oluyorlar
Ben kendi kıyafetlerinin üzerine ekstra giydiririm diye düşünmüştüm dışarı çıkarken mont niyetine pek tenle temas olmaz ama yine de alerji yapar mı bilemedim

Kontrolden geldik biz de haftamizla uyumluymuşuz çok şükür.

Bir de bana bişey demedi ama sekreterine rapor yazdırırken "makat geliş" dedi bebek için bu normal mi acaba ?
Detaylı ultrasonda perintanalog da bana ters duruyor dedi. Kendi doktoruma sordum. Ohooo o daha bin kere döner. Daha zamanı var saçmalamış dedi. Yani Geliş yönü değişecektir inşallah daha çok zamanı var kafanıza takmayın.

Ben makat gelişin bile ne demek olduğunu bilmiyorum ki

Az önce baktım duruşla alakalıymıs tabi şimdi normaldir daha dediğiniz gibi çok erken
benm bebek suan yan duruyrmus doktor dediki rahmini geriyor bole yaparak donmeye calsmis ole yan kalms. kafasi sag tarafimda ayaklari sol

ben 8 saat çalısıyorum hergğn bi kişi benim yüzümden 16 saat çalısıyo ya dertleri o wala beni ilgilendirmez iznede çıkmam istifada yazmam bebegim 4 aylıkken gece wsrdiyasında uyukladığum için işten atıcaklardı bende hiç bi hakkımı kullanmadım arkadaslar we sirket zor düşmesin diye bagırdım şirketteki müdür kullansaydın aaabi diye gıcık bi tawır sergilemişti o günün intikamı bu zırıl zırıl aglatmıslardı gebe halimde allaha hawale ediyorum ama bak, hakkımı kullanıyorum şimdide çıkarmaya çalısıyolar halt etmişler

wallahi çok haklısın ya hamilelik çok kıtsal bişey mucize yani rabbim herkese kolay kolay nasip etmiyo ki bu kadar nadir olan bi durumu niye bize zorlastırıyolar dişimi sıkcam son günlerimde son maasımda kızıma bişeler alırım, bari ya zaten rüyamda gördüm kızım dogmus emziriyodum oğlumda yanımdaydı mutşuluktan nasış, ağlıyodum her iki ewladımda benle diye

Naptın son durumun ne merak ettim canım. Sakın ücretsiz izni kabul etme ben arayıp sordum ücretsizden çıkınca doğum parası alınmıyor. Ben de raporluyum şu anda mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…