Naptın son durumun ne merak ettim canım. Sakın ücretsiz izni kabul etme ben arayıp sordum ücretsizden çıkınca doğum parası alınmıyor. Ben de raporluyum şu anda mesela
wala henüz aramadılar şirketten bende aramadım işe geldim çalısıorum canım ama ekimde alırsam alırım bi rapor yoksa bu ay, ful çalısıcam bi aksilik olmazsa
wala henüz aramadılar şirketten bende aramadım işe geldim çalısıorum canım ama ekimde alırsam alırım bi rapor yoksa bu ay, ful çalısıcam bi aksilik olmazsa
Benim ağrılarım oluyordu ayakta çalıştığım için ondan rapor vermişti doktorum. Ama işyerim 24. Haftadan sonra ücretize çıkarcak oldu virüsten dolayı. Ama ben hakkım gitmesin istiyorum. 4 yıldır bu şirketteyim. Yarın bitiyor raporum gidip bakıcam yinr duruma bakalım
Bunu kesinlikle kabul etme canım. Pandemi için izne çıkarsan sigortanı yatırmayacaklar. Seni ikna etmek için yanlış bilgi veriyorlar.
Tanıdığım birini en başından beri şirket çalıştırmıyor 6 aydır. Kısa çalışma ödeneği alıyor ama sigortası yatmıyor kesinlikle.
Ayrıca arkadaşların zorda kalıyorsa yapacak birşey yok. Bu senin hakkın ve sonuna kadar kullanabilirsin. Onların nöbetini de amirin ayarlamak zorunda. Yapacak birşey yok. Sen onları düşünecek durumda değilsin kendini düşün ve hakkın neyse onu kullan boşver. Bunca zamandır ağrılarla sancılarla çalıştın gel bi otur dinlen dediler mi sana?
yok wala demediler ikide laf sölediler o zaman arkadasının basına gelen benimde basıma gelcekti desene kabul etseydim ilk zamanlar en zor günlerimde uyukluyodum sürekli hiç hiç hiçççç yardımcı olmadılar resmimi çekip şirkete attılar amirler 1 ayım kalmıs işime bakarım uğraasın dursunlar iyiki yazmısım size yoksa bilgim olmicaktı kandırırlardı bunlar beni
Benim ağrılarım oluyordu ayakta çalıştığım için ondan rapor vermişti doktorum. Ama işyerim 24. Haftadan sonra ücretize çıkarcak oldu virüsten dolayı. Ama ben hakkım gitmesin istiyorum. 4 yıldır bu şirketteyim. Yarın bitiyor raporum gidip bakıcam yinr duruma bakalım
yok wala sorunsuz biriyim sitedekiler we yönetimdekiler gayette sewerler yönetim sayesinde bu sitedeyim ama şirket işte sırf hamileyim diye yapıyolar yoksa baska hiç bi problemim yok diger kızlar mıymıy çalısırken ben yardırıyorum kawgaya bile karısıyorum ama işte sırf 8 saat calısıyorum o da yarım saat fazladan çalısıyorum 7.5saat çalısmalıyım normalde yinede sesim çıkmıyo
Valla o kadar emegi sen verdin arkadaşlar degil yarın sen işten çıkıp zorluk çeksen sigortan vs olmasa dogum paran olmasa kimse çıkarıp üç kuruş vermez o arkadaşlar ortada olmaz sen kendini düşün zorlanıyorlarsa zorlansınlar sende zorlanıyordun 5 dk uyudun diye şikayet eden de o arkadaşlardan biriydi bunu unutma
yok wala sorunsuz biriyim sitedekiler we yönetimdekiler gayette sewerler yönetim sayesinde bu sitedeyim ama şirket işte sırf hamileyim diye yapıyolar yoksa baska hiç bi problemim yok diger kızlar mıymıy çalısırken ben yardırıyorum kawgaya bile karısıyorum ama işte sırf 8 saat calısıyorum o da yarım saat fazladan çalısıyorum 7.5saat çalısmalıyım normalde yinede sesim çıkmıyo
kendine bir rutin belirlemeye çalış.
ben mesela 2 haftada 1 işe gidiyorum. iş yerimin orda somon yiyebileceğim bir yer de var. eşimle iş çıkışı oraya gidip orda yiyoruz. yoksa ben de ertelerim :) hatta zorla yiyorum bazen.
Allah onları bildiği gibi yapsın sen boşver takma hiç birini göbüşünü hoplata hoplata hıh de yürü geç. napıcaklar kapının önüne mi koyacaklar, sopayla mı kovalayacaklar? boşversene yaa yiğenimi üzmeee
Bu iş böyle canım idare etmek zorundalar başka birisi hamile olsa bu defa da sen fazladan çalışıp idare etmek zorunda olacaksın iş olunca böyle yapacak bir şey yok.
Anladım canım sezaryen olmak zor mu ya ben normal dogum istiyorum bir aksilik olmazsa ama bi yandan da korkuyorum acaba sezaryen mi daha iyi diye düşünüyorum ama sezaryen de toparlanması zor oluyor diyorlar öyle mi gerçekten
Anladım canım sezaryen olmak zor mu ya ben normal dogum istiyorum bir aksilik olmazsa ama bi yandan da korkuyorum acaba sezaryen mi daha iyi diye düşünüyorum ama sezaryen de toparlanması zor oluyor diyorlar öyle mi gerçekten
Sezeryan dan sonra toplanması kişiden kişiye değişiyor ben kolay toparlandım tek sıkıntım genel anestezi olduğum için uyanırken zorlanmamdi ama zorunlu oldum suni sancı aldım acilmam olmadı yoksa normal dogum her zaman iyidir bence bir sorun yoksa önceliğin normal doğum olsun
bende tam tersi sezaryan olucam. Normal dogumdan korkuyorum ama benim baska sebeblerim var tabi. Her zaman duydugum cabuk ayaklanirsan hemen toparlanirsin. Kesi fazla büyük olmuyormus. Hem artik yapistirip sonunu ve basini dikiyorlar galiba ama emin degilim.