2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Önceligim her zaman normal doğum çünkü bebek için de anne için de en iyisi ama işte ilk ya korkuyorum yinede aksi bir durum olmazsa tabiki normal dogum isterim inşallah kolay olur ya kendimi alıştırmak için doktor videoları izliyorum herkes yapıyor sende yaparsın diye kendimi motive ediyorum ama bakalım o zaman gelince neler olacak

Bende bazen korkuyorum ama normal dogum bebek için de faydalı diye o olsa daha iyi olur diye düşünüyorum tabi bir engel olmazsa

Akışına bırak bence normal doguma odaklan hayırlısıyla olur inşallah bir şekilde gelicek ler dunyaya

Bende bazen korkuyorum ama normal dogum bebek için de faydalı diye o olsa daha iyi olur diye düşünüyorum tabi bir engel olmazsa

Normal dogum tabiki en güzeli ama önemli olan annenin ve bebegin sagligi. Evet sezaryanla doganlarin alerjiye, asmaya falan yatkinligi oldugu söyleniyor ama bende sezaryanla dogmusum sükür öyle birseylerim yok olmadida. Illa olacak diyede yok. Birden cikarildiklari icinde iyi degil diyorlar. Bazi klinikler hatta bekliyorlar sansilarin baslamasini. Benim icin mesela normal dogum tam bir kabus. Aci korkusunda falanda degil. Hamilelik öncesinden basladi benim stresim. 10 haftadan itibaren beya stressliydim aklima geldikce kesinlesince rahatladim. Cünkü ben Almanya´dayim pek sezaryan yanlisi bir ülke degil. Günlerce sanci cekenler var.

Ben daha hastane ile görüsmedim. Eskiden en az 10 gün önceden alirlarmis simdi ise 39. haftayi bekliyorlarmis. Vallahi bilemiyorum. Vallahi saglikli dogsunda bisi istemiyorum.

Aynen öncelik her zaman bebegin saglıgı o iyi olsun da gerisi önemli değil korkular acılar hepsi geçer kucagımıza aldıgımız zaman unuturuz hepsini

Tabiki değişir daha doğuma çok var Allah'ın izniyle.
Değişmezse de canı sağolsun anasi da tersmis zamanında dönmeyince sezeryanla almışlar beni
İyi olsun da kafaya taktigim bir şey yok şükür

benm bebek suan yan duruyrmus doktor dediki rahmini geriyor bole yaparak donmeye calsmis ole yan kalms. kafasi sag tarafimda ayaklari sol
Benimki de dün yandı fetal eko çektirdim yan yatıyor sırtı dönük dedi.
Bugün de oturur pozisyondaymis herhalde sürekli değişiyor.
Boşuna değil demek ki içerdeki o kıpır kıpır haller

8 saat çalıştığın için maaşından kesiyorlar mi

Ilk dogum ve herşey yolunda ise mutlaka deneyin normal doğumu. Benim ilk gebelikte doktorum cok korkuttu, eşimin ailesi de çok karıştı hep olumsuz örnek verdiler, karşı koyamadım

wala yaa ama adım gibi eminim ben bunlar gibi yapmazdım
İnsanlık meselesi canım onlar yeterince insan olamamış belli ki bu kadar halden anlamayan bencil insanlar ki seni ne kadar strese soktular hamile oldun olalı rahat ettirmediler seni.. işinle ilgili sıkıntılar ile ugraşıp durdun valla ben burada sinir oldum seni çok iyi alıyorum yani ama sabret verdiğin emekler boşa gitmesin buraya kadar geldin az kaldı biraz daha sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…