2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ilk dogum ve herşey yolunda ise mutlaka deneyin normal doğumu. Benim ilk gebelikte doktorum cok korkuttu, eşimin ailesi de çok karıştı hep olumsuz örnek verdiler, karşı koyamadım
Benim kv de diyor sezaryen olursa özel bölge bozulmaz falan diyor ama ben mümkün olursa bi aksilik olmazsa kesinlikle normal dogum olsun istiyorum ne kadar korksam da bence normal daha iyi ablam falan hep normal dogum yaptı inşallah benim de normal olur ilk bebegim olacak bakalım neler yaşicaz

38 den sonra dogur gitsin ben heyecanıma yenik düşmezsem 40 ı beklemek istiyorum
Kız sen de mi sezaryen oluyorsun 40 I beklerken bize kim soruyor bebekler bi baktın dogdu bide bakıyon inat edip dogmuyor 40 I geçiyor bi resim vardı bebek banyo tıpası gibi rahimde tıpayı çekip geliyorum annecim diyordu şimdi aklıma o geliyor artık bebeler tıpayı ne zaman çekerse o zaman dogarlar

amin canım aaamiiinnn yarın kontrolüm war bakalım ne durumda bizim minnak

ewet canım benimkide sezeryan olcak nasipse hemen hemen 10 hafta kaldı yaani

Özel bölgede bozulma olmaz bence vücut kendini onarır. Ancak dr. ve ebe çok önemli ekip olarak. Kesisiz ve dikişsiz normal doğum yaptıran doktorlar var. Benim annemin yirtilma olmus çok kötüymüş doktor amatörmüş kesi atamadan annem ıkınmış ve yırtılmış baya. Ben de çok korktum aynı olur diye. Ama kendine güvenen deneyimli ekip olursa bal gibi de normal doğum olur

Bir de benim 40+1 olmustu ve sancım gelmemisti hala ondan dolayı da beklemedik

Ya işte bilmiyorum burada nasıl oluyor dogum yapanlara falan sorucam bakalım benim yengemin 2. Dogumda ebe baya kötüymüş bebek kanala girdigi halde yengeme kalk biraz daha yürü falan demiş yengem kalkıp yürüyememiş en son doguma aldılar alelacele ve yegenim nefessiz kalmıştı 1 hafta bu yüzden küvezde kaldı ilk dogumunda hiç sorun olmamıştı 2. Doktor kötü olunca böyle oldu neyseki yegenim iyi bişey olmadı

Kayınvaliden seni mi oğlunu mu düşünüyo anlamadım pek
Bilmiyorum valla bana biraz oglunu düşünüyor gibi geldi yoksa ona ne benim bi taraflarımdan ben bile derdine düşmüyorum bozulurmu diye kadın bi alem zaten

42 haftada doguran var ama biraz tehlikeli galiba geç dogması çünkü bebegin kalp atışı falan azalabiliyormuş
maşallah siz hafta olarak ilerlemişsiniz. Ben de 24. haftayi bekliyorum evden çalışma izni almak için. Bu hafta yıllık izin almıştım cocuk okula basladi diye. Çalışmak hamileyken özellikle çok zor oluyor.

Fırında somon

Ay zor olmaz mı bela agrısı falan ama geçer canım valla ben dönüp bakıyorum da ne çabuk geçti zaman şimdi gözüme kalan günler büyüyor artık uyurken falan zorlanmaya başladım ondan sabırsızım vakti gelsin de dogsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…