2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Maşallah göbek rekoru bende sanırım elbise giydiğim zaman çok çıkıyor pantolon da belli olmuyor ama 10 kg aldım zaten ilk 6 sini 3 aylığa kadsr aldım
bende öyle 10 kilo aldım 6 kilosunu ilk 3 ay aldım :/ simdi son 3 ayda kaç kilo alırım bilemiyorum

Herkez zaman ne cabuk gecti diyor banada tam tersine yillArdir hamileymisim gibi gelio
Banada çok hızlı geçti özellikle hazirandan beri o kadar kosturdum ki sürekli isim vardı pek anlayamadım forma bile bakamadım yoğunluktan

42 haftada doguran var ama biraz tehlikeli galiba geç dogması çünkü bebegin kalp atışı falan azalabiliyormuş
Benimki de 41+4te sezaryene almıştı. Nst de hareketleri azaldı diye. Çok üzülmüştüm. Normal doğumu o kadar istiyordum ki. Kuzenim de ilki sezaryendi ikinciyi normal doğum yaptı ama büyük risk ben ona cesaret edemem

Kızlar görüntü için kusura bakmayın. Göğüs uçlarımda sivilce gibi bişeyler çıktı. Hem kaşınıyor hem de dokunsan diken batmış gibi acıyor. Nedir bunlar sizce? Sirke falan sürsem iyi gelir mi ki?

Eklentiler

• F358007A-B2DC-42E4-88C2-227C79A00E27.webp
    19 KB · Görüntüleme: 89
Çok kaşınıyor ya

Eklentiler

• 3AC33FB8-0F58-44B0-8FF2-732199B9BC82.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 103
canm bende cok kaasiniyorm kasidgun icin sivilcelenmis olmasin istersen once bi bebe yagi dene kasinti gerildgi icinmi onu denemis olursun

Bebek kamerası geldi. Kurdum meraktan. Şimdilik güzel bakalım. Bi tane kötü yorum görmedim hakkında. Bi arkadaş daha almıştı. Kurulum yapınca bişey soracağım ona. Beni unutmasın. Kimdi kimdi o?

Eklentiler

• 7029E774-E65F-492A-A5E5-044E2165CB68.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 95
Canım özel bölge bozulsa bile zmanla kendini toparlıyor ki sırf bu yüzden ameliyata girilmez her şeyin normali iyi ki sen de zaten öyle düşünüyorsun. Anca bebek susuz kalır ederse mecburiyetten girilmesi lazım bir de başka nedenlerden tabi ki

Bebek kamerası geldi. Kurdum meraktan. Şimdilik güzel bakalım. Bi tane kötü yorum görmedim hakkında. Bi arkadaş daha almıştı. Kurulum yapınca bişey soracağım ona. Beni unutmasın. Kimdi kimdi o?
Ben canım güle güle kullanalım

Haklısın valla zor ya dogum yapmak ha sezaryen ha normal hiç fark yok hepsi büyük stres ve korku yaşatıyor insana herşey yolunda gidecek mi bebek iyi mi kötü bişey olursa düşünceleri ile boguşurken bide sancı çekiyor olma düşüncesi beni şimdiden geriyor

Biliyorum bende zaten aksilik olmazsa normal yoksa zorlayacak degilim sezaryen gerekiyor derlerse o da olur saglıklı olsun da bazı bebekler büyük oluyor açılma yeterli olmayınca falan mecbur sezaryen oluyormuş öyle bişey olmaz da doktor normal dogum önerirse normal istiyorum ama herşey nasip inşallah hepimiz sag salim dogururuz benim şu 1 haftaya kadar hiç korkum yoktu ne olduysa birden bi korku başladı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…