2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
O tıpa nişan oluyor galiba

Özel bölge diye korkutuyorlar insanları. Dikiş olursa ilk zamanlar toparlanma süreci var tabii ki. Ama sonra hiçbir fark olmuyor. Doktorlar daha bilgili artık. Benim dikişim oldu ama deformasyon yok. Senin de belli bir zaman geçtiyse bazı doktorlar ssvd yaptırıyorlar

42 haftada doguran var ama biraz tehlikeli galiba geç dogması çünkü bebegin kalp atışı falan azalabiliyormuş
Ben 42 haftalık suni sancıyla doğmuşum
Gelmeye niyetim yokmuş. Doktorlar kızmış neden bu kadar beklediniz diye. 10 aylığım yani ama şimdi genelde 41 e kadar bekliyorlar

Ay bilmiyorum artık bu nişan nasıl oluyor acaba bide gelince hemen dogum başlamıyor diyorlar kimisinin nişan geldikten 3 4 gün sonra dogum olmuş o da kesin bi belirti degil galiba
Valla canım ben normal doğum yaptım ama suni sancı aldım. O yüzden nişan nasıl bilmiyorum. Ama kan geliyormuş ve doğum başlıyormuş. Ama dediğin gibi bazılarında doğum hemen başlamıyor. Benim nst de sancı vardı ve 40 hafta dolmuştu. Hafif bir suni sancı alarak doğum yaptım 2 saat sürdü. Doktor kararı bana bırakmıştı 5 cm açılmam vardı. Şimdiki aklım olsa beklerdim. Boşuna dikişim oldu. Bu doğumda çok gecikmezse sancımın artmasını bekleyeceğim inşallah. Çünkü iyileşme sürecinde dikişler otururken falan sorun oluyor

Ay yengemin de dikiş oldu o da çok zorlanıyordu otururken sıcak duş iyi geliyormuş kadının biri dogum hikayesinde anlatıyordu sancılar başlayınca duşa girmiş plates topunu da alıp duşta dogum için faydalı olan hareketleri yapmış sıcak su ve o hareketler sayesinde açılması çok iyi oldugu için hastaneye gider gitmez doguma almışlar ve yarım saat geçmeden dogurmuş bebegi dikiş olmadan

Canım ilk doğumun olduğu için sana tavsiyem. Akışına bırak. Ben normal doğum istedim hep ama kesinlikle sezaryen olmam diye de düşünmedim. Allah hayırlısını versin. Korkuyorum diye düşünme herkes doğuruyor. Bir şekilde doğacak bebek güzel doğum hikayeleri okuyabilirsin olumsuz şeylerden uzak dur

Okuyorum zaten bende illa normal olacak yada kesin sezaryen istiyorum diye düşünmedim ne olursa normal derse doktor normal olur sezeryan derse öyle olur hiç fark yok ikisi de dogum sonuçta önemli olan bebegin saglıgı

Okuyorum zaten bende illa normal olacak yada kesin sezaryen istiyorum diye düşünmedim ne olursa normal derse doktor normal olur sezeryan derse öyle olur hiç fark yok ikisi de dogum sonuçta önemli olan bebegin saglıgı
Evet yazdıklarından anladım zaten korktuğunu söylediğin için naçizane fikrimi paylaşmak istedim

Normali kesilmemesi ama hamilelere her türlü baskı ve ayrımcılığı reva gördükleri için sordum pazartesi günü bende işyerinde sorun yasadim istifa edeceksin diyorlar bana
Anlamıyorum ne jadar kötü insanlar var hadi onu geçtim ne cesaret yani.

Kızlar 23+6 haftalık hamileyim 1 ay önce 2.89 olan rahim ağzım 2.60 a düşmüş. Gerçi bu ay biraz yordum kendimi ondan olabilir. Çok üzgünüm. 1. Gebeliğimde sıkıntı yoktu 39. Haftada sezaryanle doğum yapmıştım. Doktor dinlen dedi fitil verdi. Ama ćok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye dualarinizi bekliyorum çok kötüyüm. Benim gibi olan var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…