Ay bilmiyorum artık bu nişan nasıl oluyor acaba bide gelince hemen dogum başlamıyor diyorlar kimisinin nişan geldikten 3 4 gün sonra dogum olmuş o da kesin bi belirti degil galiba
Canım bende titizim benim yatagın üst kısım çıkıyor ve çamaşır makinesine atabiliyorum ince yorgan gibi aynı ama şimdi su geldiginde kanlı falan olursa leke kalır yatakta onun için ekstra Alex lazım bana
Arkadaşlar ben 5 aylık hamileyim 2 ci evliliğim eşim sürekli şiddet uyguluyor evden kovuyor kapıya atıyor ben artık ne yapacağımı bilmiyorum 1 yıl oldu evleneli eve ekmek parası dahi bırakmıyorum ne yapacağımı şaşırdım 6 yaşında oğlum var birde yarın gidicem boşanma davası acıcam diyor evden çıkarsam gidecek biryerimde yok zaten hamileyim bu halde çalışamam da
Arkadaşlar ben 5 aylık hamileyim 2 ci evliliğim eşim sürekli şiddet uyguluyor evden kovuyor kapıya atıyor ben artık ne yapacağımı bilmiyorum 1 yıl oldu evleneli eve ekmek parası dahi bırakmıyorum ne yapacağımı şaşırdım 6 yaşında oğlum var birde yarın gidicem boşanma davası acıcam diyor evden çıkarsam gidecek biryerimde yok zaten hamileyim bu halde çalışamam da
canim darp raporu alip sikayetci oldun mu? Oyle biriyle ayni evde yasama zaten. Ailen var mi destek olmuyorlar mi onlarin yanina gitsen? Cok uzuldum durumuna
Ben doğum pozisyonuyla alakalı bişey olduğunu bilmiyordum canım öğrenmiş oldum
Hem zaten belli bacaklar aşağıda olduğu aşağı nasıl da vuruyor benim yaramaz kızım
Ben kendi kıyafetlerinin üzerine ekstra giydiririm diye düşünmüştüm dışarı çıkarken mont niyetine pek tenle temas olmaz ama yine de alerji yapar mı bilemedim
esmin is arkadasinin komsusunun akrabasi korona cikmis. is arkadasi komsusuyla komsusuda akrqbasiyla gorusmus. simdi odumuz patladi otiruyoruz ole. birqz ninisinin ninisi gbi oldu ama hpsi temasli ya
Kızlar 23+6 haftalık hamileyim 1 ay önce 2.89 olan rahim ağzım 2.60 a düşmüş. Gerçi bu ay biraz yordum kendimi ondan olabilir. Çok üzgünüm. 1. Gebeliğimde sıkıntı yoktu 39. Haftada sezaryanle doğum yapmıştım. Doktor dinlen dedi fitil verdi. Ama ćok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye dualarinizi bekliyorum çok kötüyüm. Benim gibi olan var mı aranızda
Durumuna çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun çok zor bu adam başından beri böylemiydi ikinci evliliğinmiş birde sakladı mı nasıl biri olduğunu. Arkadaşta yazmış darp raporu alıp şikayetçi olmalısın mutlaka sana nafaka da verecek mecbur hem devlette yardım verebilir şiddet uygulayan seni bu halde kapıya atan bi adamı idare et düzelir diyemiycem valla böyle adamları Allah kahretsin inşallah
çok üzüldüm. Devletin imkanlarını araştırsanız mor çatı falan. Benim de çok bilgim yok ama Kendi ailen yok mu ? Nasıl bir vicdan bu kendi çocuğu değil mi karnındaki ? 6 yaşındaki çocuk ilk evlilikten mi peki