2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ay bilmiyorum artık bu nişan nasıl oluyor acaba bide gelince hemen dogum başlamıyor diyorlar kimisinin nişan geldikten 3 4 gün sonra dogum olmuş o da kesin bi belirti degil galiba
nisan gelince bikac gun sonra dogum oluyormus suyun geldiginde ise artik hastaneye gitmek gerekiyormus

Bu su gelme durumuna karşı çift kişilik su geçirmeyen Alezlerden almak lazım gece uyurken gelirse yatak batar valla
ben yatak konusunda titiz oldugum icin normalde de alez kullaniyorum sorun yok bebise de alcam alez 2 tane

ben yatak konusunda titiz oldugum icin normalde de alez kullaniyorum sorun yok bebise de alcam alez 2 tane
Canım bende titizim benim yatagın üst kısım çıkıyor ve çamaşır makinesine atabiliyorum ince yorgan gibi aynı ama şimdi su geldiginde kanlı falan olursa leke kalır yatakta onun için ekstra Alex lazım bana

Arkadaşlar ben 5 aylık hamileyim 2 ci evliliğim eşim sürekli şiddet uyguluyor evden kovuyor kapıya atıyor ben artık ne yapacağımı bilmiyorum 1 yıl oldu evleneli eve ekmek parası dahi bırakmıyorum ne yapacağımı şaşırdım 6 yaşında oğlum var birde yarın gidicem boşanma davası acıcam diyor evden çıkarsam gidecek biryerimde yok zaten hamileyim bu halde çalışamam da

canim darp raporu alip sikayetci oldun mu? Oyle biriyle ayni evde yasama zaten. Ailen var mi destek olmuyorlar mi onlarin yanina gitsen? Cok uzuldum durumuna

Canım, oğluma perus battaniye sarmıştık, yanaklarına değen yerler kıpkırmızı olmuştu, ondan dedim.

esmin is arkadasinin komsusunun akrabasi korona cikmis. is arkadasi komsusuyla komsusuda akrqbasiyla gorusmus. simdi odumuz patladi otiruyoruz ole. birqz ninisinin ninisi gbi oldu ama hpsi temasli ya

Ailenle aran kötü mü canım bence kötü de olsa anne baba sonuçta konuşup durumunu anlatmayı dene inşallah sana destek olurlar.
Allah yardımcın olsun

42 haftada doguran var ama biraz tehlikeli galiba geç dogması çünkü bebegin kalp atışı falan azalabiliyormuş
Ben ilkini 42de doğurdum, suyum geldi, sancım yoktu, bebek yukaridaydi, acilmam yoktu, bebek için riskli diye sezeryana aldılar.

İnşallah vaktinde sağlıkla kucaklarsın bebeğini. Detaylı ultrasona girdin mi ? Doktorun tavsiyelerine uyun mutlaka. Allah yardımcın olsun

Durumuna çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun çok zor bu adam başından beri böylemiydi ikinci evliliğinmiş birde sakladı mı nasıl biri olduğunu. Arkadaşta yazmış darp raporu alıp şikayetçi olmalısın mutlaka sana nafaka da verecek mecbur hem devlette yardım verebilir şiddet uygulayan seni bu halde kapıya atan bi adamı idare et düzelir diyemiycem valla böyle adamları Allah kahretsin inşallah

çok üzüldüm. Devletin imkanlarını araştırsanız mor çatı falan. Benim de çok bilgim yok ama Kendi ailen yok mu ? Nasıl bir vicdan bu kendi çocuğu değil mi karnındaki ? 6 yaşındaki çocuk ilk evlilikten mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…