2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bu su gelme durumuna karşı çift kişilik su geçirmeyen Alezlerden almak lazım gece uyurken gelirse yatak batar valla
Yok canım şu gelme olayı tuvaletin gelmiş gibi oluyor yatağa geçme durumu olmuyor öyle bir durum da direk uyanıyorsun ve tuvalete gidiyorsun ama bir tuhaflık olduğunu anlıyorsun sonra direk hastane

Öyle kocayla zaten onur geçmez de kadın barınma evlerini arasan ailen de yok sanırım Allah yardımcın olsun

Yok canım şu gelme olayı tuvaletin gelmiş gibi oluyor yatağa geçme durumu olmuyor öyle bir durum da direk uyanıyorsun ve tuvalete gidiyorsun ama bir tuhaflık olduğunu anlıyorsun sonra direk hastane
yani filmlerd altina iseme seklinde gordugumz dgry deglmi tuvaletn gelms gbi skisark tutuyormuuz suyu

Çok üzüldüm ya bu durumda yapabileceğin tek şey sığınma evine gitmek nasıl Bi mahluk karnında bebegini taşıyan karısına şiddet uygular hayret ediyorum

Bende yaptirmiyorum
Ben kendi isteğimle yaptırmadım. İstemiyorum dedim sağlık ocağında. Genel olarak aşılata pek sıcak bakmıyorum. Kızıma çoğunu yaptırmadım. Hamileliğimi takip eden doktor senin isteğine bağlı dedi, zararı yok dedi, ama son karar senin.

Ah canım ah bazı kadınlar böyle kadersiz oluyor gerçekten. Fotoğraftaki sen misin? Çok da güzelsin. Şerefsizin birinden diğerine mi düştün? O adam hamile halinle sana bunları yapıyorsa çocuk doğduktan sonra iyice kuduracaktır. Git darp raporu al kadın sığınma evinde kal. Ya da alo 183ü ara Bilgi al. Kadın sığınma evlerinde ne kadar kalabiliyorsun, maaş falan ne kadar süre yardım sağlıyorlar? Bir sor. Ailenden kimse yok mu, küs müsünüz? Benim bir arkadaşım da öğretmen senin durumundayken boşanmış. İki çocukla neler çektim diyordu. Anne-babası ölmüşler. Tek başına lohusa markete giderdim diğeri bir elimde biri kucağımda poşetleri taşıyamazdım derdi. Ama şimdi çok iyi durumu tabi toparladı sonra kendini. Annen hayattaysa kıyamaz sana yine de ne yaşandıysa yaşansın sen bir konuş. Allah yardımcın olsun. Çok üzüldüm. Ben de benzer şeyler yaşadım evliliğimin ilk yıllarında. Gittim darp raporu aldım. Kamu davaları açıldı. Ama kızım için geri döndüm. Çok çektim sabrettim. Kızım hayatta yalnız kalmasın diye bir daha hamile kaldım. Darp raporunu almasam her gün dayak yerdim herhalde. Şimdi ufak tefek şeyler dışında yoluna girdi herşey. Ama benim çektiğime kimse katlanmazdı. Kimseye de katlan sabret diyemem doğrusu. Cesareti olan bıraksın yeni bir hayat kursun. Ben kızıma kıyamadığım için geri döndüm.

Bende hem serklaj var hem de rahim ağzı kisaligi var 24 mm bana da sadece yemek için kalkabilirsin dedi.ama tabi bu mümkün olmuyor bakalım haftaya kontrole gideceğim

yani filmlerd altina iseme seklinde gordugumz dgry deglmi tuvaletn gelms gbi skisark tutuyormuuz suyu
Ama işte tuvalete gider gibi gidiyorsun ama bildiğin su akıyor benim ilk bebeğim bu şekilde geldi gece tuvaletim gelmiş gibi sıkışmış bir şekilde uyandım ama meğersem suyum gelmiş

Sezeryan istiyom deseydin de kv en iyisi normal derdi kuzum

Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Yanına gidebileceğiniz aileniz, akrabanız veyahut evi müsait bir tanıdığınız yok mu? Hamile kadına şiddet uygulayan erkek çok tehlikeli maazallah..

Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Yanına gidebileceğiniz aileniz, akrabanız veyahut evi müsait bir tanıdığınız yok mu? Hamile kadına şiddet uygulayan erkek çok tehlikeli maazallah..
Kimsem yok gidebileceğim ne yapacağımı da şaşırdım 2 kez darp raporu alıp şikayetçi oldum mahkeme hala devam ediyor yarın gidip davayı açacağım diyor bilmiyorum ne olur

Kızlar günaydın dün gece oda oda gezdim uyuyamadım
Bizim oğlanın adı belli oldu Mücahit Yaman
Bunlarda kapı süsümüz hediyelik magnetimiz benim tacım terliğim eşim için yaka iğnemiz dün geldi
Hayırlı olsun canım. Güle güle kullanın

Kızlar günaydın dün gece oda oda gezdim uyuyamadım
Bizim oğlanın adı belli oldu Mücahit Yaman
Bunlarda kapı süsümüz hediyelik magnetimiz benim tacım terliğim eşim için yaka iğnemiz dün geldi
Güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…