2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar günaydın dün gece oda oda gezdim uyuyamadım
Bizim oğlanın adı belli oldu Mücahit Yaman
Bunlarda kapı süsümüz hediyelik magnetimiz benim tacım terliğim eşim için yaka iğnemiz dün geldi
Çok güzel olmuş kapı süsü özellikle bayıldım güle güle kullanın

Kızlar ya ben bütün olarak kilo alıyorum göbeğim de hala pek yok çok özeniyorum göbeklilere son aylarda çıkar mı ki 6. Aya girdik hala aynı, iç karnım bu kadar geniş olabilir mi ki kimse hamile olduğumu anlamıyor hala saçmalıyor muyum ki acaba

2-3 haftaya birden bire futbol topunla uyanacaksın tadını çıkar

Bunlarda kapı süsümüz hediyelik magnetimiz benim tacım terliğim eşim için yaka iğnemiz dün geldi
Cok hos bizede teyzemiz yaptirdi

Eklentiler

• 650DAA8F-7B00-4AB5-8735-97C008530F03.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar yarın şeker yüklemesi yapılacak aç gideceğim ama doktorum kaç saat açlık olduğunu söylemedi gece yiyip yatmayı planlıyorum ama alışkanlık gece su icmeye biseyler atistirmaya illaki kalkıyorum su da mı icilmeyecek yaptıran arkadaşlar yazabilir mi

8 ya da 12 olması lazım diye biliyorum oruçlu gibi olunuo sanırım.

12 gibi yiyip yatsam yeter sanırım 9 da randevum da nasıl yapacaklar acaba bazılarına bişey iciriyolarmis bazılarına kahvaltı yaptiriyolarmis
Onu ben de tam bilemiyorum açlık ve tokluğa bakılcak sanırım ama şeker yüklemesi yaplan arkadaşlar aydınlatırsa iyi olur

Kızlar bişey danışıcam.Şuan 26 haftayı bitirdim ve ücretli izne daha 6 hafta var.Şirketimizde çok vaka var ve artık Zorlanmaya başladı gelip giderken.tarihten erken izne çıkan var mı aranızda varsa nası çıktınız? Ücretsiz izin alınca analık haklarından yararlanılmıyomuş çünkü

12 saat hiç bişey ye
12 saat hiç bişey yiyip içmemen lazım canım su dahil

Iki isim çok zor helede birini sizin taraf birini de eşinin tarafıysa herkes o koyulan ismi söyleyecek ben bu duruma çok.sinirlenirdim ama çok.sukur şimdi herkes iki ismini söylemeyi öğrendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…