2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimkide öyle canım ben biraz zayıf hamile kaldım ondan dolayı karnım çok çıkmıyo diye düşünüyorum. Bu aydan sonra büyür merak etme

Benim de iç karnım geniş olduğu için hamile göbeği olmaz bende senin de böyle olabilir

Kimsem yok gidebileceğim ne yapacağımı da şaşırdım 2 kez darp raporu alıp şikayetçi oldum mahkeme hala devam ediyor yarın gidip davayı açacağım diyor bilmiyorum ne olur
Aileniz ? Eğer aile ile de mesafe vs. Varsa bunu ile ilgili sığınma yerleri var sanırım. Sizin gidemeyeceginizi bildiği için bundan cesaret alarak yapıyordur

Ben de dün yaptırdım seker yüklemesini. 12 saatlik açlıkla gittim. Bilmediğim için su da içmedim hiç. Tahlil 2 saat sürdü. 75 gr gazlı şekerli içecek içtim. Açlık-1.saat-2.saat 3 kere kan aldılar. Tahlil boyunca su da içmemem gerektiğini söyledi hemşire özellikle.
Bence 12 yi bekleme. Oğlumda ramazana denk gelmişti. Iftardan sonra geç saatte baklava yemiştim. Şeker çıkmıştı canım. Diyet uyguladım ozaman mesela. Ama bunda nirmal çıktı değerlerim çok şükür

acma kapama olayini revize ettilerse süper o zaman. Anladim canim eltinin kullandigini alma bence de

acma kapama olayini revize ettilerse süper o zaman. Anladim canim eltinin kullandigini alma bence de
Evet etmişler şimdi de anexle arasında kaldım yarın gidip ikisini karşılaştırmalı deneyerek nihayete erdireceğim

Aileniz ? Eğer aile ile de mesafe vs. Varsa bunu ile ilgili sığınma yerleri var sanırım. Sizin gidemeyeceginizi bildiği için bundan cesaret alarak yapıyordur
Kadın sığınma evine gittikten sonra herşey daha kötü olur diye korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım artık evleneli 1 sene oldu adam hep aynı eziyet üzerine eziyet

canim darp raporu alip sikayetci oldun mu? Oyle biriyle ayni evde yasama zaten. Ailen var mi destek olmuyorlar mi onlarin yanina gitsen? Cok uzuldum durumuna
Ailem sahip çıkmıyor canım babam var zaten sadece gidebilecek yerim yok 2 kez darp raporu aldım şikayetçi oldum davalar sürüyor daha sonucu belli değil

Kadın sığınma evine gittikten sonra herşey daha kötü olur diye korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım artık evleneli 1 sene oldu adam hep aynı eziyet üzerine eziyet
Durumunuza çok üzüldüm hamile kaldıktan sonra değişmediyse keşke çocuk yaparken düşünseydiniz sağlıklı anne kadar sağlıklı beyin taşıyan babaya da ihtiyacı olacak çünkü..

Sürekli aynı canım şikayetçi oldum 2 kez olmadığım da cabası zaten eğer cezaevine girersem çıkınca yaşatmam diye tehdit ediyor beni

B
Durumunuza çok üzüldüm hamile kaldıktan sonra değişmediyse keşke çocuk yaparken düşünseydiniz sağlıklı anne kadar sağlıklı beyin taşıyan babaya da ihtiyacı olacak çünkü..
hamile kalmadan önce bu kadar değildi daha beter oldu şu 3 aydır falan

Bende 8 yada 12 saat açlık olması gerek diye biliyorum dr un seni bilgilendirmesi lazım 50 yada 75 lik glikoz şurubu içmem lazım eczaneden alınıyor

Bende 8 yada 12 saat açlık olması gerek diye biliyorum dr un seni bilgilendirmesi lazım 50 yada 75 lik glikoz şurubu içmem lazım eczaneden alınıyor
Canım doktor sadece aç gel demişti bir ay önce gittim zaten yarin kendileri yönlendirecek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…