Kızlar ya ben bütün olarak kilo alıyorum göbeğim de hala pek yok çok özeniyorum göbeklilere son aylarda çıkar mı ki 6. Aya girdik hala aynı, iç karnım bu kadar geniş olabilir mi ki kimse hamile olduğumu anlamıyor hala saçmalıyor muyum ki acaba
Kızlar ya ben bütün olarak kilo alıyorum göbeğim de hala pek yok çok özeniyorum göbeklilere son aylarda çıkar mı ki 6. Aya girdik hala aynı, iç karnım bu kadar geniş olabilir mi ki kimse hamile olduğumu anlamıyor hala saçmalıyor muyum ki acaba
Kimsem yok gidebileceğim ne yapacağımı da şaşırdım 2 kez darp raporu alıp şikayetçi oldum mahkeme hala devam ediyor yarın gidip davayı açacağım diyor bilmiyorum ne olur
Aileniz ? Eğer aile ile de mesafe vs. Varsa bunu ile ilgili sığınma yerleri var sanırım. Sizin gidemeyeceginizi bildiği için bundan cesaret alarak yapıyordur
Kızlar yarın şeker yüklemesi yapılacak aç gideceğim ama doktorum kaç saat açlık olduğunu söylemedi gece yiyip yatmayı planlıyorum ama alışkanlık gece su icmeye biseyler atistirmaya illaki kalkıyorum su da mı icilmeyecek yaptıran arkadaşlar yazabilir mi
Ben de dün yaptırdım seker yüklemesini. 12 saatlik açlıkla gittim. Bilmediğim için su da içmedim hiç. Tahlil 2 saat sürdü. 75 gr gazlı şekerli içecek içtim. Açlık-1.saat-2.saat 3 kere kan aldılar. Tahlil boyunca su da içmemem gerektiğini söyledi hemşire özellikle.
Bence 12 yi bekleme. Oğlumda ramazana denk gelmişti. Iftardan sonra geç saatte baklava yemiştim. Şeker çıkmıştı canım. Diyet uyguladım ozaman mesela. Ama bunda nirmal çıktı değerlerim çok şükür
Stokke yeni V6 da kapatıp açma konusunu tek elle yapılabilir hale getirmiş ben çok beğendim. Mima'ların görüntüsü bile hoşuma hiç gitmiyor bir de eltim mima kullanıyor beni özendi de bunu aldı muhabbeti olsun istemiyorum Teşekkür ederim bilgilendirme için
Aileniz ? Eğer aile ile de mesafe vs. Varsa bunu ile ilgili sığınma yerleri var sanırım. Sizin gidemeyeceginizi bildiği için bundan cesaret alarak yapıyordur
Kadın sığınma evine gittikten sonra herşey daha kötü olur diye korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım artık evleneli 1 sene oldu adam hep aynı eziyet üzerine eziyet
canim darp raporu alip sikayetci oldun mu? Oyle biriyle ayni evde yasama zaten. Ailen var mi destek olmuyorlar mi onlarin yanina gitsen? Cok uzuldum durumuna
Ailem sahip çıkmıyor canım babam var zaten sadece gidebilecek yerim yok 2 kez darp raporu aldım şikayetçi oldum davalar sürüyor daha sonucu belli değil
Kadın sığınma evine gittikten sonra herşey daha kötü olur diye korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım artık evleneli 1 sene oldu adam hep aynı eziyet üzerine eziyet
Durumunuza çok üzüldüm hamile kaldıktan sonra değişmediyse keşke çocuk yaparken düşünseydiniz sağlıklı anne kadar sağlıklı beyin taşıyan babaya da ihtiyacı olacak çünkü..
Durumuna çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun çok zor bu adam başından beri böylemiydi ikinci evliliğinmiş birde sakladı mı nasıl biri olduğunu. Arkadaşta yazmış darp raporu alıp şikayetçi olmalısın mutlaka sana nafaka da verecek mecbur hem devlette yardım verebilir şiddet uygulayan seni bu halde kapıya atan bi adamı idare et düzelir diyemiycem valla böyle adamları Allah kahretsin inşallah
Durumunuza çok üzüldüm hamile kaldıktan sonra değişmediyse keşke çocuk yaparken düşünseydiniz sağlıklı anne kadar sağlıklı beyin taşıyan babaya da ihtiyacı olacak çünkü..
Kızlar yarın şeker yüklemesi yapılacak aç gideceğim ama doktorum kaç saat açlık olduğunu söylemedi gece yiyip yatmayı planlıyorum ama alışkanlık gece su icmeye biseyler atistirmaya illaki kalkıyorum su da mı icilmeyecek yaptıran arkadaşlar yazabilir mi