Senin imtihanın başına gelenler, ailenin imtihanı da sana nasıl davrandıkları ama işte anlayabilene.
Allah onlara da merhamet versin, eşine de inşallah.
Dua etmekten başka elimizden başka bişey gelmiyor keşke gelse
Kızlar yarın şeker yüklemesi yapılacak aç gideceğim ama doktorum kaç saat açlık olduğunu söylemedi gece yiyip yatmayı planlıyorum ama alışkanlık gece su icmeye biseyler atistirmaya illaki kalkıyorum su da mı icilmeyecek yaptıran arkadaşlar yazabilir mi
Ben geçen hafta gittim şeker yüklemesi yapacağım demişti doktorum. Gece 12’den sonra hiç birşey yiyip içme oruçlu gibi gel dedi. Sabah gittim ilk önce açlık-tokluk bakacağım gerek görürsem şeker yüklemesi yapacağım dedi. Kan verdim sonra kahvaltı yaptım sonrasında da az şekerli kahve içtim. 1,5 saat sonra tokluk için kan verdim. Açlık 71 tokluk 118 çıktı. Gerek görmediği için şeker yüklemesi yapılmadı.
Kızlar günaydın dün gece oda oda gezdim uyuyamadım
Bizim oğlanın adı belli oldu Mücahit Yaman
Bunlarda kapı süsümüz hediyelik magnetimiz benim tacım terliğim eşim için yaka iğnemiz dün geldi
Kızlar internette uygun fiyatlı ve güvenilir lohusa gecelik satan bir yer bulursanız haber verin olur mu? İnstagramda sabahladım bakarken ama güvenip sipariş veremiyorum
Kızlar internette uygun fiyatlı ve güvenilir lohusa gecelik satan bir yer bulursanız haber verin olur mu? İnstagramda sabahladım bakarken ama güvenip sipariş veremiyorum
ay yine bdv de beyin yakannsorular var biri yazmis birisi bana uykumda sahip olsa hissedermiyidm bekarm adetm gecikti yazms bsy yazmamk icin zor tutuyorum kendimi
Günaydın hanımlar lohusa gecelik sohbeti olmuş sizlere tavsiyem çok yüksek miktarlar vermeyin ben kullanamadim da doğumdan sonra o yakadaki danteller vb beni yaktı en güzeli şık bir gecelik sabahlık ve evde rahat edebileceğiniz pijama takımı benden size tavsiye
ay yine bdv de beyin yakannsorular var biri yazmis birisi bana uykumda sahip olsa hissedermiyidm bekarm adetm gecikti yazms bsy yazmamk icin zor tutuyorum kendimi