Çeyiz zamanı rahat giyeyim diye penye takım aldım saten yerine ama dantelleri yüzünden 1 kere bile giyemedim.
Bu defa rahat ne bulursam onu alacağım
LCW veya Trendyoldan bu tarz pijama alacağım emzirme için çok uygun bir de gecelik tamamdir
Ben de büyük beden bir hamile olduğum için bunları buldum. Pijamalı takımın sadece gecelikli olanı da var. Pijama pek kullanışlı olmuyormuş alt giydirmiyormuş doktorlar, o yüzden gecelik daha mantıklı gibi. Hastane çıkışında da eşofman giyer dönerim evime inşallah pembeyi de hiç sevmem ama napalım artık
Merhaba kızlar iyisiniz inşallah Doktordan geliyorum kızım gayet saglikliymis 730 gram 30 cm olmuşuz bu haftadan sonra sanirim hızlı kilo alacağız ikimizde çünkü iki hafta oncekiyle 300 gram almış +6 kilomla yoluma devam ediyorum . Şeker yüklemem yapıldı doktorumdan haber bekliyorum ama gastririm olduğu için çok zorlandım 75 mllik içtim biraz asitlik olduğundan midem hala yaniyo aç 78 1. 160 2.108 çıkmış bakalım doktorum ne diyecek meraklıyım netten baktım normal gorunuyo
bosver temkinli olsun canm. fikir olmasi icinsoluyorm bn lcw ya gitmeye karar verdm aksam 9da gttk kmse yoktu 10 da kapanio ya avmler. o saatlerde kimse olmuo gtceksen ole git
O sitenin kendi dükkanı da eminönünde sanırım, adres kısmında gördüm yerlerini. Aslında eminönünden gidip almak mantıklı gibi pazarlıkla daha da uyguna alınır. Havuzluhan diye bir yer varmış bebek eşyalarının olduğu mağazalar, fiyatlar da uygun piyasaya göre