2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sordum anneme havuzluhan şahinler adında bir yerden almış dokusu falan çok güzel gidersen bak istersen 200 demiş indirim yaptırmış işte

bosver temkinli olsun canm. fikir olmasi icinsoluyorm bn lcw ya gitmeye karar verdm aksam 9da gttk kmse yoktu 10 da kapanio ya avmler. o saatlerde kimse olmuo gtceksen ole git
Cok mantıklı canım. Çok iyi yapmişsınız. Cok şükür araç var. Öyle yapariz İnşAllah

Sordum anneme havuzluhan şahinler adında bir yerden almış dokusu falan çok güzel gidersen bak istersen 200 demiş indirim yaptırmış işte

Virüsten dolayı kalabalıktan korkmasam gitmeye niyetim var benim de oralar uygun oluyor, bakalım artık. İyi oldu söylediğin teşekkür ederim

Kızlar 2 gündür ağzımda kuruluk var ya, gebelik şekerinden korkuyorum ben de. Şeker çıkanlar var mı varsa ağızlarında kuruluk oldu mu acaba

Bende de öyle canım ilk öğrendiğinden beri diyetle devam ediyorum. Şeker çıkınca ağız kuruyo ve vücutta yanma oluyo özellikle ayaklarda.

Ben 3 lü takimi 157 tl ye geceliği de 92 tl ye aldım. Lohusahamile diye siteden. Kargom geldi çok güzel ikisi de tavsiye ederim.

Bende de öyle canım ilk öğrendiğinden beri diyetle devam ediyorum. Şeker çıkınca ağız kuruyo ve vücutta yanma oluyo özellikle ayaklarda.
başka şikayetim yok ama bakalım, 16sında şeker yüklemesi yapılack umarım çıkmaz ya :/

Çeyizimden kalan bunlar var. Sadece bir gecelik alsam yeter aslında değil mi kızlar? Bunlar da güllü dallı hiç sevmem ama napiim
Sonra giyerim diyenler alsın ama giyilmiyor. Ben kızımda bir alt üst bir de sabahlıklı olandan almıştım. Doğumdan sonra birkaç gün giydim o kadar. Şimdi yine birkaç gün giyerim yepyeni kalırlar

başka şikayetim yok ama bakalım, 16sında şeker yüklemesi yapılack umarım çıkmaz ya :/

Inşallah çıkmaz canım, ben hep ölçümle gittiğim için şeker yüklemesi yaptirmicam. Dikkat edince düzeliyo, düzelmezse de insulin veriliyo bildiğim kadarıyla. Az kaldı bi doğursaydık sağ salim ☺

senin ilk tahlillerde mi çıktı canım kanda?

Kızlar bebis icin nasil bir gardrop alacaksınız. Fotoğraf atabilir misiniz bana da fikir olsun. Ikea hemnes sifonyer alacağım daha dogrusu ondan yaptiracagim daha uygun olursa. Yanina da ona uyan bir gardrop bakiyorum ama

senin ilk tahlillerde mi çıktı canım kanda?

Evet canım hamileligimi ilk öğrendiğimde çıktı ama o zamanda bayağ bi şerbetli tatlı yemiştim. En başından beri dikkat ediyorum. Bayağ zor oluyor. Umarım sende çıkmaz. Helede 3. Trimestere yaklaştık iyice herşeyi canım çekiyor.

Valla kızlar böyle set ben ilk 2 gebeliğimde de almadım bana lüzumsuz geliyor nedense fotoğraf çekimi oda süslemesi falan düşünüyorsanız o ayrı tabi ilk kızım mart ayında doğdu pembe pijama ve sabahlık almıştım doğum içinde lcw den bir gecelik ikinci kızım hazirandı kısa kollu bir gecelik takımı yetti bana şimdi de her zaman giyebileceğim bir pijama ve kışlık pofuduk bir sabahlık alıcam inşallah daha bakınmadım ama bebeğe de birşey almadım bu pandemi yüzünden tat alamıyoruz hamilelikten

Ben normalde de pijama almayı çok severim öyle bi takıntım var Gecelik al dediler ama giyemiyorum diye almadım sezeryan düşünmeme rağmen bu iki takımı aldım

Eklentiler

• 0334538C-0207-49DA-BB34-C753EEAD4764.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 59
  • 53A4672F-665F-4DC0-B9CD-ED8089E96A26.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…