O sitenin kendi dükkanı da eminönünde sanırım, adres kısmında gördüm yerlerini. Aslında eminönünden gidip almak mantıklı gibi pazarlıkla daha da uyguna alınır. Havuzluhan diye bir yer varmış bebek eşyalarının olduğu mağazalar, fiyatlar da uygun piyasaya göre
bosver temkinli olsun canm. fikir olmasi icinsoluyorm bn lcw ya gitmeye karar verdm aksam 9da gttk kmse yoktu 10 da kapanio ya avmler. o saatlerde kimse olmuo gtceksen ole git
Sonra giyerim diyenler alsın ama giyilmiyor. Ben kızımda bir alt üst bir de sabahlıklı olandan almıştım. Doğumdan sonra birkaç gün giydim o kadar. Şimdi yine birkaç gün giyerim yepyeni kalırlar
Inşallah çıkmaz canım, ben hep ölçümle gittiğim için şeker yüklemesi yaptirmicam. Dikkat edince düzeliyo, düzelmezse de insulin veriliyo bildiğim kadarıyla. Az kaldı bi doğursaydık sağ salim ☺
Inşallah çıkmaz canım, ben hep ölçümle gittiğim için şeker yüklemesi yaptirmicam. Dikkat edince düzeliyo, düzelmezse de insulin veriliyo bildiğim kadarıyla. Az kaldı bi doğursaydık sağ salim ☺
Kızlar bebis icin nasil bir gardrop alacaksınız. Fotoğraf atabilir misiniz bana da fikir olsun. Ikea hemnes sifonyer alacağım daha dogrusu ondan yaptiracagim daha uygun olursa. Yanina da ona uyan bir gardrop bakiyorum ama
Kızlar internette uygun fiyatlı ve güvenilir lohusa gecelik satan bir yer bulursanız haber verin olur mu? İnstagramda sabahladım bakarken ama güvenip sipariş veremiyorum
Evet canım hamileligimi ilk öğrendiğimde çıktı ama o zamanda bayağ bi şerbetli tatlı yemiştim. En başından beri dikkat ediyorum. Bayağ zor oluyor. Umarım sende çıkmaz. Helede 3. Trimestere yaklaştık iyice herşeyi canım çekiyor.
Valla kızlar böyle set ben ilk 2 gebeliğimde de almadım bana lüzumsuz geliyor nedense fotoğraf çekimi oda süslemesi falan düşünüyorsanız o ayrı tabi ilk kızım mart ayında doğdu pembe pijama ve sabahlık almıştım doğum içinde lcw den bir gecelik ikinci kızım hazirandı kısa kollu bir gecelik takımı yetti bana şimdi de her zaman giyebileceğim bir pijama ve kışlık pofuduk bir sabahlık alıcam inşallah daha bakınmadım ama bebeğe de birşey almadım bu pandemi yüzünden tat alamıyoruz hamilelikten
Ben normalde de pijama almayı çok severim öyle bi takıntım var Gecelik al dediler ama giyemiyorum diye almadım sezeryan düşünmeme rağmen bu iki takımı aldım