Kızlar bebis icin nasil bir gardrop alacaksınız. Fotoğraf atabilir misiniz bana da fikir olsun. Ikea hemnes sifonyer alacağım daha dogrusu ondan yaptiracagim daha uygun olursa. Yanina da ona uyan bir gardrop bakiyorum ama
Ben seviyorum böyle set giyinmeyi lohusa tacı terliği de yaptırdım belki son hamileliğim içimde kalmasın ben kızımda pembe alkıştım şimdi 4 yaşına girecek valla 4 Şenedir kışın giyiyorum hiç öyle alıp doğumdan sonra giyip kenara atmadım
Kalın yumuşak bir penyesi var. Ekru olunca iç gösterir ya bu hiç göstermiyor. Elleyince pamuklu olduğunu hissediyorsun resmen. Yoksa almıycaktım büyük diye.
Kalın yumuşak bir penyesi var. Ekru olunca iç gösterir ya bu hiç göstermiyor. Elleyince pamuklu olduğunu hissediyorsun resmen. Yoksa almıycaktım büyük diye.
Kızlar bebis icin nasil bir gardrop alacaksınız. Fotoğraf atabilir misiniz bana da fikir olsun. Ikea hemnes sifonyer alacağım daha dogrusu ondan yaptiracagim daha uygun olursa. Yanina da ona uyan bir gardrop bakiyorum ama
Ben normalde de pijama almayı çok severim öyle bi takıntım var Gecelik al dediler ama giyemiyorum diye almadım sezeryan düşünmeme rağmen bu iki takımı aldım
Sade bir dolap çok güzel. Bu ahşap evden bizde de var Bizim dolap da 3 kapılı ama kızıma anca yetiyor. Şimdilik yatak odamızda şifonyeri ayıracağım ben ileride dolap alırız