2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bebis icin nasil bir gardrop alacaksınız. Fotoğraf atabilir misiniz bana da fikir olsun. Ikea hemnes sifonyer alacağım daha dogrusu ondan yaptiracagim daha uygun olursa. Yanina da ona uyan bir gardrop bakiyorum ama
Bizimki böyle. Belis marka. Kızım içindi. Şimdi ikisi de kullanır.

Eklentiler

• image.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 122
Çok güzel canım, güle güle kullan. Ben de bu modelin ekru rengini almayı düşünüyorum. Bedeni nasıl aldin,normalden büyük almak gerekir mi?
Ben normalde large giyirım xl aldım son aylarda çok şişerim diye ben aldığım yerle mesajlaştığımda boy kilomu sordular onlar yönlendirme yapıyor zaten

Ben seviyorum böyle set giyinmeyi lohusa tacı terliği de yaptırdım belki son hamileliğim içimde kalmasın ben kızımda pembe alkıştım şimdi 4 yaşına girecek valla 4 Şenedir kışın giyiyorum hiç öyle alıp doğumdan sonra giyip kenara atmadım

Dayanamadım çarşıya indim. Kumaşı çok hoşuma gittiği için bu takımı aldım. Yumuşacık. Ama büyük geldi aslında. Terzi biraz toparlayabilir mi ki?

Eklentiler

• 739621D6-16E8-4D75-ADD9-2B69B9612A31.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 119
  • 2A9FEDD9-C015-47E0-AA74-27100E4D267B.webp
    35 KB · Görüntüleme: 117
Dayanamadım çarşıya indim. Kumaşı çok hoşuma gittiği için bu takımı aldım. Yumuşacık. Ama büyük geldi aslında. Terzi biraz toparlayabilir mi ki?
Terzi toplar kumaşı nasıl ki halleder ama biraz bekle istersen son ay baya kilo alınıyor

Terzi toplar kumaşı nasıl ki halleder ama biraz bekle istersen son ay baya kilo alınıyor
Kalın yumuşak bir penyesi var. Ekru olunca iç gösterir ya bu hiç göstermiyor. Elleyince pamuklu olduğunu hissediyorsun resmen. Yoksa almıycaktım büyük diye.

Güzel olmuş yakışmıs güle güle kullan ama böyle kalmicaksin doğuma yakın karın kocaman oluyor o zaman tam olur

Çok güzel görünüyor, bencede daralttirma. Benim takimlarda geldi de üşenip denemedim

Kızlar bebis icin nasil bir gardrop alacaksınız. Fotoğraf atabilir misiniz bana da fikir olsun. Ikea hemnes sifonyer alacağım daha dogrusu ondan yaptiracagim daha uygun olursa. Yanina da ona uyan bir gardrop bakiyorum ama
Tekzen den aldim canim ben 3 kapakli atabilirsem atarım fotosunu

Ben ikinci resimdeki gibi dusunuyorum ama o dolap biraz ufak bunun daha buyugunu

Eklentiler

• 2FC05249-D61C-4356-8645-E4ECAB76E66A.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 79
  • B7AEB6C6-378C-4E8E-BA4D-6B0FE2F025C6.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…