2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar çekmece organizeri kullanan var mı ?
Ben yatak odamda şifonyerden 3 çekmece ayıracağım başlangıç için bebek eşyaları sığar diye düşünüyorum. Organizerler de daha düzenli duruyor ve daha çok eşya topluyor gibi. Kullanan memnun olan var mı ?

Ben kullanmayi dusunuyorum buna benzer

Eklentiler

• D15A3243-6DF4-4B5C-B5E2-4DE0F7E2D2A3.webp
    76,4 KB · Görüntüleme: 89
Bu site guvenilirmi hic alisveris yaptınızmı
Ben lohusa sepeti.com dan aldım hatta ilk aldım sonra daha çok beğendiğim olunca iade edip başka aldım birde bi çok hamile markası da var beğendim ben memnunum fiyatları trendyola göre daha uygundu

Ben çorap iç çamaşırı makyaj malzemeleri çekmecelerimde kullanıyorum memnunum bebiş içinde kullanmak istiyorum küçük parçalar olduğu için düzenli durur epey

Ben çorap iç çamaşırı makyaj malzemeleri çekmecelerimde kullanıyorum memnunum bebiş içinde kullanmak istiyorum küçük parçalar olduğu için düzenli durur epey ☺
Cepli olanlardan mı peki?
Bir sürü çeşit ve boy var nasıl almalıyım bilemedim

Kızlar 3. trimesterla birlikte reflü sorunu da geri geldi. Hem de ilk 3 aydakinden daha yoğun bir şekilde, cayır cayır yanıyor içim resmen. 2 gündür uyuyamıyorum rennie içtim bu sefer o da işe yaramıyor. Var mı aynı sorunu yaşayan çözüm bulan

Benim de bu ara yanıyor midem gaviscon şurup içiyorum ben iyi geliyor. Sanki rennie tabletten daha iyi. Zaten doktorum da tabletten ziyade şurubu önermişti. Bir dene istersen.

Benim de bu ara yanıyor midem gaviscon şurup içiyorum ben iyi geliyor. Sanki rennie tabletten daha iyi. Zaten doktorum da tabletten ziyade şurubu önermişti. Bir dene istersen.

Benimki de rennie şurup, yarım saat geçiyor gibi oluyor sonra yine aynı. Arka arkaya da içmek istemiyorum ilaç sonuçta diye. 2 saatlik uykuyla kaldım bugün bundan dolayı

Bende de başladı bu aralar. Ekşi yeşil elma çok iyi geliyor. Başladığı zaman 1 tane yiyorum 10 dk. içinde geçiyor. Tavsiye ederim canım

Benimki de rennie şurup, yarım saat geçiyor gibi oluyor sonra yine aynı. Arka arkaya da içmek istemiyorum ilaç sonuçta diye. 2 saatlik uykuyla kaldım bugün bundan dolayı
Rennieyi 3 kere içebilirsin güvenli ilaç kategorisinde. Doktor bana parolla gaviscondan korkma dedi. Parol u günde 8 kez bile içebilirsin dedi mesela.

3. Trimestera geçtik mi ne çabuk benimde ekşi dokunmaya başladı mideme yanma yapıyor acı biber yedim dün akşam beri çok kötüyüm

Kızlar Ankara çok sıcak gece uyuyamıyorum gündüz birşey yapasım gelmiyor daha oğlanın ütüleri var bu sıcakta yapamam çok bunaldım çooook

3.trimester ile birlikte şikayetler başlamış
Bende sanki biraz ağırlaşmaya başladım. Arada çatı kemiklerim ağrıyor. Bazen kuyruk sokumum da ağrıyor. Daha 3 ay var Allah yardımcımız olsun

Mide yanmasına süt de iyi geliyor kızlar. Yarım bardak kadar içinde rahatlatıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…