2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar çok fena nezle oldum ya hapşuruk burun akıntısı gırla burnum şişti kıpkırmızı oldu silmekten. Zaten sabahları alerjim tutardı ama bgn sabahtan beri geçmedi. Pzt doktora gidicem ama gidene kdr ne yapayım dursun azcık çok şükür boğazım falan ağrımıo

Kızlar belki fikir olur listelerimi paylaşıyorum aldıklarıma işaret koydum 3. Liste hastaneye götüreceklerim onda eksikler var
Birde 2. Çoçugu olanlar ilk çoçuğunuz için hediye alacak mısınız ben kızıma düşünüyorum kardeşin sana gelirken bunu getirmiş diye sizce doğru mu?
Birde mutlaka kayısı kompostosu götürün sezeryan olacaksanız ilk gün yürüttükten sonra (4-5 saat sonra oluyordu sanırım)siziN gaz çıkarmanız çok çok önemli o gaz çıkmadıkça hastaneden çıkış vermiyorlar bilginiz olsun

Eklentiler

• 14F1F8D2-C60E-476F-AD47-7813F247B485.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 82
  • 3728BB22-62F0-4308-AE27-0179A186B8F8.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 93
  • E965E966-59CF-420A-82A9-785CBA393B91.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 88
meyve cayi yaparim ben hep oyle olunca. Elma, ayva ne meyve varsa cubuk tarcin zencefil nane limon kuru kayisi vs elime ne gecerse koyar kaynatirim. Tadi da cok guzel olur. Gecmis olsun canim

Hamilelikte bitki çayı önerilmiyor sadece kuşburnu çayında serbestiz sanırım et sulu bir tarhana çorbası bol limonlu yeşil salata eger ayrım olursa da parol öneririm dr bana izin vermişti dişim ağrıyınca içiyorum geçmiş olsun tatlım

Ay ne çok şey var bu süreçte Allah yardımcımız olsun.

Bendeki liste bunun yanında hicbirsey

Bende almayı düşünüyorum canm babası karnimda oğlum diye sevince , oğlum bakıyor bir bozuluyor halbuki çokta soruyor ne zaman çıkacak diye biz daha alışveriş yapmadık yapsrken 1 numaram da alacağız istediğini

Bizimki de karnımda seviyor ama ilke çıkınca ordan kıskanır mı korkusu sardı beni bende alayım ona birseyler mecbur

Kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama yeni kardeşin ona hediye alamayacağını anlayacak bir yaşta ise bu durum çok yapay olur. Mümkün olduğunca doğal olmak daha doğru. Bu benim düşüncem araştırmalarım da bu yönde

3. Trimestera geçtik mi ne çabuk benimde ekşi dokunmaya başladı mideme yanma yapıyor acı biber yedim dün akşam beri çok kötüyüm

27. Hafta itibariyle geçmişiz valla zaman çabuk geçiyor hamilelik boyunca ilk defa bu kadar şiddetli yaşadım bende, artık midem bulandı yanmadan istifra ettim. Akşam yemeğinden sonra böyle oluyor bu aralar süt içiyorum elma yiyorum 10 dk yatıştırıyor sonra yine aynı

Kizlar belim cok fazla agriyor. Acaba hamilelikten mi yoksa koronadan mi bilmiyorum. Karantinadayim diye evde yuruyus yapiyorum dun cok agrilarim oldu kramplar oldu gece 1de kimse yokken sitenin bahcesine indim yuruyus yaptim o iyi gelmisti simdi yine cok agriyor bu saatte cikamiyorumda.

Muayeneye gittim bugün kızlar. Seker yüklemesi yapıldı. Bakalim ne çıkacak sonuç bu arada bebisim acken bile kıpır kıpırdı maşallah. 860 gram olmus annesinin tatlı kızı
Hadi hayırlı olsun inşallah güzel çıkar kuzucum sonucun

4e girecek kızım ocakta inşallah anlar mi anlamaz mı bilemedim bazen çok saf bazen çok cin olabiliyor

Koronadan olsa tüm vücut ağrısı olmaz mı canm kas ağrısı gibi, tabi bilmiyorum net olarak ama.
Kendini yoracak şeyler yaptın mı bir kaç gündür ?
Yine de çok ağrın varsa bir doktorunu ara istersen, benimki epey tembihledi ağrın sancın fazla olursa gel diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…