2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
bel agrisi da semptomlardan biri. Bi akrabamiz da ayni sekilde bel agrisiyla gidip korona oldugunu ogrenmisti ama ben hamile olunca hangisinden kaynakli bilemiyorum. Yuruyus yapinca azaliyor ama

Bizde bugun kiyafet harici ilk alisverisimizi yaptik

Oto koltugu, puset, ana kucagi artik adi neyse ve isofix icin Base aldik markasi Cybex

Eklentiler

• 62F92187-803C-43D0-85B4-F8BA778B645A.webp
    101,8 KB · Görüntüleme: 82
  • F09A21FB-4649-464A-A3F1-00E63ED2DCF6.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 78
Canım ben de seninki gibi ilk oğlumun da adının geçtiği kapı süsü yaptıracağım, abi hediyesi ben de ailem de alacağız. Yazı bile hazırlatabilirim:)

Canim sırt agri ise korona olabilir.
Esimin tek belirtisi o
Biz de karantinadayiz

Canım benim çoğu şey hazır, ama oradaki herşeyi almayacağım. Omuz bezi ne, onu bilemedim.

Canım karantinada kaçıncı gününüz? 5 i gectiyse kovid değildir büyük ihtimal.

Canim sırt agri ise korona olabilir.
Esimin tek belirtisi o
Biz de karantinadayiz
bana da koronadan gibi geliyor bende de baska hicbir belirti yok ama belim sirtim acayip agriyor. Karantinada olunca yeterince yuruyemiyorum da tabi

bana da koronadan gibi geliyor bende de baska hicbir belirti yok ama belim sirtim acayip agriyor. Karantinada olunca yeterince yuruyemiyorum da tabi
Yok be kuzum sen zayıfsın bebek ağır gelmeye başlamıştır doğal olarak da beline vuruyordur. Koronadan olsa yürüyünce hafiflemez ki..

Yok be kuzum sen zayıfsın bebek ağır gelmeye başlamıştır doğal olarak da beline vuruyordur. Koronadan olsa yürüyünce hafiflemez ki..
bilmiyorumki canim umarim oyledir

Canim ararsan gelip test yaparlar
Dediğim gibi esimde ki tek belirti sırt agrisi baska hic bir belirti yok ve test pozitif

InsAllah sende yoktur

4e girecek kızım ocakta inşallah anlar mi anlamaz mı bilemedim bazen çok saf bazen çok cin olabiliyor
4 yaşında bir çocuk bunun ayrımını yapabilir bence. Kardeşe hazırlamak lazım çocukları. Benim de kızım 6 yaşında şimdi kardeşimi çok seviyorum diyor ama doğunca ne olur bilinmez. Kıskançlık olacak mutlaka o kesin birşey ama bu dönemi en az hasarla atlatmak için elimizden geleni yapalım. Doğal olmak, normalden farklı davranmamak, olumsuz duygularına sahip çıkmak gerekiyor. Örneğin herkes bebekle ilgilenince sen de kendini kötü hissetmiş olabilirsin Sen doğduğunda da hepimiz çok sevinmiştik vs gibi.

Kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah.Benim gibi isim bulamayan var mı kızına? Isim önerileriniz olursa alırım.soyle akıllı uslu sakın kız ismi olsun:))
Hahaha çok alemsin yahu isimle olsa o işler
Bir İncim var bir de İpeğim olacak Allah nasib ederse

Canım ben de seninki gibi ilk oğlumun da adının geçtiği kapı süsü yaptıracağım, abi hediyesi ben de ailem de alacağız. Yazı bile hazırlatabilirim:)
Evet onların psikolojilerini düşünmek zorumdayız yemi doğan yine anlamaz da büyükler anlıyor herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…