2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canim ararsan gelip test yaparlar
Dediğim gibi esimde ki tek belirti sırt agrisi baska hic bir belirti yok ve test pozitif

InsAllah sende yoktur
esim pozitif zaten ayni evdeyiz bende de vardir muhtemelen. Test yapmaya gerek gormediler bana zaten karantinada olacaksin ilac da kullanamazsin anlami yok test yapmanin dediler

Kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah.Benim gibi isim bulamayan var mı kızına? Isim önerileriniz olursa alırım.soyle akıllı uslu sakın kız ismi olsun:))
kiz olsa doga koyacaktim ben. Erkek icin oneri alabilirim bende (Turkce bir isim)

Çok sıcak diye gece cam açık yatmıştım üşütmüşüm ciğerlerim yanıyor ve hafif boğazım ağrıyor. Üşütüp bitkisel biseyler kullanan var mı? Hemen de doktora gitmek istemiyorum virüsten dolayı

Kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah.Benim gibi isim bulamayan var mı kızına? Isim önerileriniz olursa alırım.soyle akıllı uslu sakın kız ismi olsun:))
Ben Elif ismini çok beğeniyorum canım.

Kizlar selam ikea besik icin ne dusunuyorsunuz? Bugun bebek mobilyacilarini gezdim bazisi uygun fiyatli besik alip 1 yasindan sonra montesorriye gecmeyi onerdi bazilarida daha buyuk bir besik alip 3-4 yasina kadar rahat kullanabilcegimi soyledi cok kararsiz kaldik siz ne yaptiniz? İkea besikler 60-120 fiyatlari daha makul ama ne kadar kullanilabilir bilemiyorum. Cok kararsiz kaldim lutfen yardim

Eklentiler

• FEAF3E03-2B11-4235-BA7C-3B2105291E03.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 91867AD9-06E8-47B6-979A-EFDB07506193.webp
    30 KB · Görüntüleme: 48
  • 05A759BA-FE2F-4413-8721-2C4D5C84DF1C.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 47
ben ahsen koyacağım. Güzel Ahlakı anlamına geliyor. Tin süresinde geçiyor.

ben buyuyen besikli takim aldim bide anne yani besik aldim. Takimi uzun yillar kullanmayi dusunuyorum

Takimda bu sifoniyeri fotoda cikmamis ama o da dahil

Merhaba aralik sonunda dogim.yapacagim ins.Bebege ne giydirmeliyim.kisa kollu zibin uzerine alt ust takim birde corap cokmu ince olur zibin uzun kollumu olmali birde ekstra yandan baglanan alt ust iclikler var onlardandami giydirmeliyim

Ben de hastayım canım ya ballı süt, limonlu mercimek çorbası, limonlu ıhlamur falan içtim bütün gün ama bana mısın demedi hala geçmiş olsun

Merhaba aralik sonunda dogim.yapacagim ins.Bebege ne giydirmeliyim.kisa kollu zibin uzerine alt ust takim birde corap cokmu ince olur zibin uzun kollumu olmali birde ekstra yandan baglanan alt ust iclikler var onlardandami giydirmeliyim
Bende bunu arastiriyorum umarim tecrubeli anneler aydinlatir:) ama bebekler cok sicagi sevmiyor diyorlar atlet ustune citcitli zibin altina patikli alt yada boydan tulum yeterli diyorlar gun icinde evler zaten bebekten dolayi illa sicak olucak. Ben geceleri uykusu icin lcw den elyafli uyku tulumu aldim sicak tutuyormus ama gunduz icin cok sicak olur bence

Valla benimde kızım olacak bende bulamadım hala büyük kızımın adı Melek. Bunu da düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum

Soyle soyleyim Has .cikisi alt ust takimlar oluyor patikli onun altina sadece uzun kollu zibin altinada ince ayakli iclikler var giydirsem uzerinede alt ust takimi bacaklari usur gibime geliyor cunku o iclikler incecik tul gibi birde kulolu corap giyse bu sefrde fazla olur sanki internettede bulamadim ins detayli aydinlatan cikar

Canım şu ince iç zıbınlar var alt üst onlardan al bi kaç tane iç zıbın giydir üzerinede tulum yada hastane çıkışı giydir. Külotlu çorap olmaz sıkar evinin sıcaklık durumuna görede değişir tabi ben ilk kızımda böyle giydiriyodum.

Bir yerde şöyle bir şey okumuştum o anki oda sıcaklığında siz ne giyiyorsanız bebeğinizi veya çocuğunuzu da o kalınlıkta giydirin diye. Evden mi bahsediyorsunuz hastane odasından mı? Ben evde atlet tulum giydirmeyi planlıyorum belki ayağına da patik. Bir de hazır kundaklardan aldım ebebekten ve owli marka. Onları da tulum üstüne uyurken giydiricem. Ama gündüz uyumadığında da emzirirken falan ördüğüm yeleklerden giydiririm. Evin ısısına ve bizim ne giydiğimize göre tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…