2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hasde ev sicakliginda oluyor.sadece cikarken kalin battaniyelere saracagim sanirim kisa kollu zibin altinada ayakli icliklerden ve tulum.yada alt ust takim yeterli olur yaniliyormuyum

Ben ane yani besigi ve buyuyen yatak alicam ilk dogdugunda yuvarlak so ra oval oluyor koseliside var

Ic zibinlar cok ince sadece ic zibinin uzerine takim usumezmi ?soyle yapsam kisa kollu citcitli badi altina sadece icligin altti bir corap ve takim bu sekilde nasil acaba

Hasde ev sicakliginda oluyor.sadece cikarken kalin battaniyelere saracagim sanirim kisa kollu zibin altinada ayakli icliklerden ve tulum.yada alt ust takim yeterli olur yaniliyormuyum
İçine zıbın üstüne alt üst takım ya da üstüne tulum yeterli bence

oda sicakligina gore bu semadaki gibi giydirmeniz yeterli olur

Eklentiler

• 6960FF20-C9CD-406D-836C-7E7AA45E0770.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 97
Benim adım Melike biraz zor insanlar oluyorlar ama aylin ismini çok severim 2 tane aylin diye arkadaşım var ikisi de çok narin ve güzeller
aylinde kulaga cok kibar geliyor guzel isim

esim pozitif zaten ayni evdeyiz bende de vardir muhtemelen. Test yapmaya gerek gormediler bana zaten karantinada olacaksin ilac da kullanamazsin anlami yok test yapmanin dediler
Bana da kendileri gelip test yapti, hamilesin mecbur yapıcaz dedi
Benim negatif cikti

Hahaha çok alemsin yahu isimle olsa o işler
Bir İncim var bir de İpeğim olacak Allah nasib ederse
kiz olsa doga koyacaktim ben. Erkek icin oneri alabilirim bende (Turkce bir isim)
Ben Elif ismini çok beğeniyorum canım.
Ben alin koyacagim
ben ahsen koyacağım. Güzel Ahlakı anlamına geliyor. Tin süresinde geçiyor.
Valla benimde kızım olacak bende bulamadım hala büyük kızımın adı Melek. Bunu da düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum
Valla isimlerin karaktere etkisi çok her ismi bir sebepten eliyorum.isimsiz kaldı ufaklık.Allah sağlıkla kucagimiza aldığımız günü göstersin ins.kizlar.sagolun:)

Günaydın mutlu pazarlar
Henüz 3. Trimestar başlamadı diye biliyorum benim yani en azından ama WC sorunu ilk aylara geri döndü 4-5 kere kalktım abartısız ve uykusuzum ben uyandıkça bu minik hanım da uyumadı içerde kıpır kıpırdı.
Sizlerin de başladı mı tekrar sık wc'ye gitmeler yoksa bende mi gariplik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…