Bir yerde şöyle bir şey okumuştum o anki oda sıcaklığında siz ne giyiyorsanız bebeğinizi veya çocuğunuzu da o kalınlıkta giydirin diye. Evden mi bahsediyorsunuz hastane odasından mı? Ben evde atlet tulum giydirmeyi planlıyorum belki ayağına da patik. Bir de hazır kundaklardan aldım ebebekten ve owli marka. Onları da tulum üstüne uyurken giydiricem. Ama gündüz uyumadığında da emzirirken falan ördüğüm yeleklerden giydiririm. Evin ısısına ve bizim ne giydiğimize göre tabi.
Hasde ev sicakliginda oluyor.sadece cikarken kalin battaniyelere saracagim sanirim kisa kollu zibin altinada ayakli icliklerden ve tulum.yada alt ust takim yeterli olur yaniliyormuyum
Kizlar selam ikea besik icin ne dusunuyorsunuz? Bugun bebek mobilyacilarini gezdim bazisi uygun fiyatli besik alip 1 yasindan sonra montesorriye gecmeyi onerdi bazilarida daha buyuk bir besik alip 3-4 yasina kadar rahat kullanabilcegimi soyledi cok kararsiz kaldik siz ne yaptiniz? İkea besikler 60-120 fiyatlari daha makul ama ne kadar kullanilabilir bilemiyorum. Cok kararsiz kaldim lutfen yardim
Canım şu ince iç zıbınlar var alt üst onlardan al bi kaç tane iç zıbın giydir üzerinede tulum yada hastane çıkışı giydir. Külotlu çorap olmaz sıkar evinin sıcaklık durumuna görede değişir tabi ben ilk kızımda böyle giydiriyodum.
Ic zibinlar cok ince sadece ic zibinin uzerine takim usumezmi ?soyle yapsam kisa kollu citcitli badi altina sadece icligin altti bir corap ve takim bu sekilde nasil acaba
Hasde ev sicakliginda oluyor.sadece cikarken kalin battaniyelere saracagim sanirim kisa kollu zibin altinada ayakli icliklerden ve tulum.yada alt ust takim yeterli olur yaniliyormuyum
Soyle soyleyim Has .cikisi alt ust takimlar oluyor patikli onun altina sadece uzun kollu zibin altinada ince ayakli iclikler var giydirsem uzerinede alt ust takimi bacaklari usur gibime geliyor cunku o iclikler incecik tul gibi birde kulolu corap giyse bu sefrde fazla olur sanki internettede bulamadim ins detayli aydinlatan cikar
esim pozitif zaten ayni evdeyiz bende de vardir muhtemelen. Test yapmaya gerek gormediler bana zaten karantinada olacaksin ilac da kullanamazsin anlami yok test yapmanin dediler
Valla isimlerin karaktere etkisi çok her ismi bir sebepten eliyorum.isimsiz kaldı ufaklık.Allah sağlıkla kucagimiza aldığımız günü göstersin ins.kizlar.sagolun:)
Günaydın mutlu pazarlar
Henüz 3. Trimestar başlamadı diye biliyorum benim yani en azından ama WC sorunu ilk aylara geri döndü 4-5 kere kalktım abartısız ve uykusuzum ben uyandıkça bu minik hanım da uyumadı içerde kıpır kıpırdı.
Sizlerin de başladı mı tekrar sık wc'ye gitmeler yoksa bende mi gariplik var