2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
27 28. Haftada başlıyor 3. Trimester canım. Ben gece 2 3 kez kalkıyorum. Çok kalkıyorsan su içmeyi akşam 6dan sonra sınırlandırabilirsin

gece kalkmiyorum ama gunduz o kadar cok gidiyorumki biktim artik

gece kalkmiyorum ama gunduz o kadar cok gidiyorumki biktim artik

Ben maşallah gece gündüz devam canım bol su içelim diyoruz ama onun da sonucu bu işte

27 28. Haftada başlıyor 3. Trimester canım. Ben gece 2 3 kez kalkıyorum. Çok kalkıyorsan su içmeyi akşam 6dan sonra sınırlandırabilirsin

Henüz şeker yüklemesi yaptırmadım inşallah şekerden filan değildir ama gece kalkıyorum dilim damağım kurumuş mecburen içiyorum tabi bütün gece git gel git gel uykusuz gecelere şimdiden başladık

Ben de hastayım canım ya ballı süt, limonlu mercimek çorbası, limonlu ıhlamur falan içtim bütün gün ama bana mısın demedi hala geçmiş olsun

Sağol canım sana da geçmiş olsun, sıcak havadan hasta oldum ya resmen limonlu çay, ballı süt içtim ama hala aynı. Yutkunamıyorum da. Ne yapacaz bilmiyorum

Ic zibinlar cok ince sadece ic zibinin uzerine takim usumezmi ?soyle yapsam kisa kollu citcitli badi altina sadece icligin altti bir corap ve takim bu sekilde nasil acaba
Yani ben kundaklıyordum bebeği o yüzden üşümüyordu. En iyisisini sen bilirsin aslında bebiş doğsun ayarlarsın

Çok zor canım ya öksürmemiz olmasa bari o tehlikeli

Inşallah canım şimdilik yok bende yarın rapor almaya gidecem, ilaç verirse kullanacam. Sesim de gitti çünkü en korktuğum şeydi hamilelikte hasta olmak

Sonra giyerim diyenler alsın ama giyilmiyor. Ben kızımda bir alt üst bir de sabahlıklı olandan almıştım. Doğumdan sonra birkaç gün giydim o kadar. Şimdi yine birkaç gün giyerim yepyeni kalırlar
Gecelik mi sonra giyilmiyor. Benimde pek tarzım değil de

Park yatak düşünenler bu marka çok sağlam bilginiz olsun yigenlerime alınınca bende bundan almaya karar verdim ve mükemmel bı indirimi mevcut fiyat araştırması yapabilirsiniz 3 yaşına kadar kullandılar sonrası zaten odasinda ayrı bı yatak olur

Bunları çevremdeki herkes çok önerdi ama aşırı geniş geldi gözüme bunlar ben chicco'nun nextme2 anne yanı yatağını aldım o yüzden

Bunları çevremdeki herkes çok önerdi ama aşırı geniş geldi gözüme bunlar ben chicco'nun nextme2 anne yanı yatağını aldım o yüzden
Aynen canım geniş ama diğerlerini uzun süreli kullanılmadığı için böyle düşündüm anlamlarda çok memnun kaldı düşme tehlikeside yok iki kademeli olduğu için yoksa ilk başta minik bebek buna göre çok zit kaliyo komik oluyo biraz bu tarzinda anne yani özelliği varmış

Evet inceledim baya ebebek de ama benim o kadar geniş bir yerimde yok ebatları kocaman geldi yeri olanlar hiç düşünmesin çevremdeki herkes öve öve bitiremedi

Evet inceledim baya ebebek de ama benim o kadar geniş bir yerimde yok ebatları kocaman geldi yeri olanlar hiç düşünmesin çevremdeki herkes öve öve bitiremedi
Benimde yerim pek müsait değil ama komidinimi filan diğer boş odaya taşırım gibime geliyo denemek lazım ilk zamanlar için ayrı odaya karşıyim yetecek bı komidin tarzında bişey alırım yanına bazıları ilk aydan ayiriyomus odaları o yorgunluğa bebeğin sesini nasıl duyarlar muamma

Ay yok bende ayıramam çocuğuna aşık annelerden olacağım diye korkuyorum zaten hevesimizde çok benim çocuk odası yapacağım oda uzun süre çocuk olmayınca misafir odası oldu ikea'nın divanı şifonyeri var oraya belki ikeadan bir beşik alırım gören o odada görsün diye hiç bişiyi atmak istemiyorum o yüzden de yer kalmadı ilk çocuk 6 senelik evliyiz görmemişin çocuğu olacak gibiyiz tam olarak bazen kendi kendimize bile gülüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…