- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
öyle hissetmeniz normal helede ilk olunca yılı mılı şaşmaz ... Bende şuan çocuk odasini ütü odası tarzinda kullanıyorum ıvır zıvır la doluAy yok bende ayıramam çocuğuna aşık annelerden olacağım diye korkuyorum zatenhevesimizde çok benim çocuk odası yapacağım oda uzun süre çocuk olmayınca misafir odası oldu ikea'nın divanı şifonyeri var oraya belki ikeadan bir beşik alırım gören o odada görsün diye hiç bişiyi atmak istemiyorum o yüzden de yer kalmadı ilk çocuk 6 senelik evliyiz görmemişin çocuğu olacak gibiyiz tam olarak bazen kendi kendimize bile gülüyoruz
Yaa biz de ilk evlendiğimizde o oda ütü odasıydı zamanla baktık çocuk olmuyor misafir gelince yatcak oda yapalım dedik.öyle hissetmeniz normal helede ilk olunca yılı mılı şaşmaz ... Bende şuan çocuk odasini ütü odası tarzinda kullanıyorum ıvır zıvır la doluüç yaş diyince ayırmak lazım diye düşünüyorum benimde ilk ben bir yıllık evliyim Daha alınacak bir sürü şeyim var haliyle virüs aldı başını gidiyo bizim doğum yapacağımız aylarda griple karisip daha da artacakmis doktorum öyle söyledi insan çok strese giriyo açıkçası yürüyüşe bile çıkamaz oldum .
Amin insallah herkese nasip olsun . Bendede aynı korku var açıkçası o yüzden de biraz ayak surmuyo değilim netten bakıyorum genellikle uygunluğuna da önem veriyorum araştırıp gönül ister ki hepsini görerek alalım ama bulunduğum ilde bayağı virüs var inşallah ortadan kalkar ..Yaa biz de ilk evlendiğimizde o oda ütü odasıydı zamanla baktık çocuk olmuyor misafir gelince yatcak oda yapalım dedik.ne güzel Allah herkese aratmadan versin Bizde virüs sebebiyle bir an önce alacaklarımızı alıp dışarısıyla iletişimi koparmak istiyoruz eşim sen görerek ne almak istiyorsan alalım baskısı yapıyor ve bitirmek istiyor bende de hala kaybetme korkusu var korkarak alıyorum ne alıyorsam gezerek alınacak alışverişi tamamlayalım çıkma artık diyor geceleri yapmak lazım yürüyüşü de sokaklar boşaldığında
ben de de haala kaybetme korkusu var. bugun bifaz dolastim tulum falan bktm bildigin almaya korkuyorm okadr dolastm alabildgm tek sy agz bezibu arada ağırlaşmaya da başladım yoruluyorum hemen yıkancak ütülencek yerleştirilecek şeyler gözümde büyüyor ileri aylara bırakmadan tamamlamak istiyorum
tecrübeli arkadaşlarım da hep 30 hafta da herşeyin hazır olsun artık bebek alışverişi o bu bitmiş olsun diyorlar
Ay yok bende ayıramam çocuğuna aşık annelerden olacağım diye korkuyorum zatenhevesimizde çok benim çocuk odası yapacağım oda uzun süre çocuk olmayınca misafir odası oldu ikea'nın divanı şifonyeri var oraya belki ikeadan bir beşik alırım gören o odada görsün diye hiç bişiyi atmak istemiyorum o yüzden de yer kalmadı ilk çocuk 6 senelik evliyiz görmemişin çocuğu olacak gibiyiz tam olarak bazen kendi kendimize bile gülüyoruz
ben besik almicam. bir arkadasimiz vericek eski besigini. anne yani olabilnlerdenmis. bunu koycaz yatak odasina kendim alcak olsam bende park yatak alcaktm. smdi nevresm ve yatakalcam bunun icineAynı durumdayım canım 8 senelik evliyim, ve çok uğraşlardan sonra oldu. 3 veya 4 yaşına gelince ayrı odada ancak yatırırım heralde. Benim ablamlarda bu besiklerde büyüttü 2 çocuğunuMissyloves çok memnunlardı. Ben kararsız kaldım ahşap beşikle bunun arasında. Alınacak çok şey var ve hepsinde seçenek çok fazla.
Bizi o ilk aylar olan kanama da yıprattı. Ama sen artık 30 haftaya merdiven dayadın yavaştan az hızlı almaya bak kuzumben de de haala kaybetme korkusu var. bugun bifaz dolastim tulum falan bktm bildigin almaya korkuyorm okadr dolastm alabildgm tek sy agz bezibirsuru eksigi var. para nasl yetstrcez oda ayri
Allah kucağımıza almayı nasip etsin sınamasınAynı durumdayım canım 8 senelik evliyim, ve çok uğraşlardan sonra oldu. 3 veya 4 yaşına gelince ayrı odada ancak yatırırım heralde. Benim ablamlarda bu besiklerde büyüttü 2 çocuğunuMissyloves çok memnunlardı. Ben kararsız kaldım ahşap beşikle bunun arasında. Alınacak çok şey var ve hepsinde seçenek çok fazla.
evet gercekten pskolojmz bozuldu o kanamalardan.valla elimde olanlari sayaym besik bebek bakim cantasi agiz bezi 2 tane 5 li takim okadrBizi o ilk aylar olan kanama da yıprattı. Ama sen artık 30 haftaya merdiven dayadın yavaştan az hızlı almaya bak kuzum
Benim ilk doğumumdan 2 takım var biri gecelikli biri alt üst. Kısa sürede zayıfladığımdan çok da alışık olmadığım için 2 kere giyilip kaldılar. Onları giymeyi düşünüyorum. Gelen giden misafir de pek olmaz diye düşünüyorum pandemiden dolayı normal pijamalarımı da giyerim toparlanana kadarBen de pek giyinmem ama buradan özendim 2 takım gecelik sipariş ettim
Hayırlısıyla doğduktan sonra fikirler değişir canım ben iki kızımı da 1 yaşında ayırdım ayrı yatması ayrılmak değil kanaatimce uyuyana kadar yanında durup sırtını sıvazlayıp başını okşayıp uyuttum iyi ki de erken ayırmışım biraz bebişin durumuna da bağlı tabiAllah kucağımıza almayı nasip etsin sınamasın3-4 yaşına kadar pedogoglar önermiyor ama tutabildiğim max süre yanımda tutarım
Erkenden hazır olması iyi birşey tabii. Ama ben ilk gebeliğimde 36 haftaya kadar çalışınca ütüleme işini 36 dan sonraya bırakmıştım. Annem falan getir ben ütüliyim demişti ama yok illa kendim yapmak istedim çünkü o minnoş kıyafetleri ütülemek işin en eğlenceli kısmıbu arada ağırlaşmaya da başladım yoruluyorum hemen yıkancak ütülencek yerleştirilecek şeyler gözümde büyüyor ileri aylara bırakmadan tamamlamak istiyorum
tecrübeli arkadaşlarım da hep 30 hafta da herşeyin hazır olsun artık bebek alışverişi o bu bitmiş olsun diyorlar
Çok mantıklı da, ben bir gaza geldim, ailem de belki son doğumun hadi al diye gaza getirdiler, giyinip giyinip gezecek gibi davranıyorum. Oysa ki oğlum uykusuz bir bebekti, hala yaşına göre öyle, 5 senedir pijama giymiyorum doğru düzgün, hep eşofmanla yatıyorum.Benim ilk doğumumdan 2 takım var biri gecelikli biri alt üst. Kısa sürede zayıfladığımdan çok da alışık olmadığım için 2 kere giyilip kaldılar. Onları giymeyi düşünüyorum. Gelen giden misafir de pek olmaz diye düşünüyorum pandemiden dolayı normal pijamalarımı da giyerim toparlanana kadar
ben besik almicam. bir arkadasimiz vericek eski besigini. anne yani olabilnlerdenmis. bunu koycaz yatak odasina kendim alcak olsam bende park yatak alcaktm. smdi nevresm ve yatakalcam bunun icine
Allah kucağımıza almayı nasip etsin sınamasın3-4 yaşına kadar pedogoglar önermiyor ama tutabildiğim max süre yanımda tutarım
canm yerin kucukse ahsap alma. ben arkadasimdan gelmis olmasa sonrasinda kaldirablmek adina park yatak alirdim. ama baktmki orda bedava olani var vazgectmÇok güzel canım güle güle uyusun yavrun içinde inşallah. Bundan gördü. Bende beğendim. Park yatağın tasinmasi avantaj ama bilemedim. Ahsaplarda çok hoşuma gidiyor.
Amin canım inşallah, sağlıkla kucagimiza alalım. Kanamalar korkuttu gerçekten de. Ben yine de çoğu kıyafetini aldım inşallah sağlıkla giydirebilirimvalla canım her çocuk farklı bence ben genellemelere biraz karşıyım çocuğun durumuna göre bakarım.
Çocuk biraz kendi belirliyor ne zaman ayrılacağını. Çok sık emiyorsa ayırmak mantıklı olmuyor. Yine git gel bize yorgunluk oluyor.Hayırlısıyla doğduktan sonra fikirler değişir canım ben iki kızımı da 1 yaşında ayırdım ayrı yatması ayrılmak değil kanaatimce uyuyana kadar yanında durup sırtını sıvazlayıp başını okşayıp uyuttum iyi ki de erken ayırmışım biraz bebişin durumuna da bağlı tabialışveriş konusunda bende biraz ağırdan alıyorum ablalarının hep pembişli o yüzden herşeyi sıfırdan almam lazım benim de ama bir iki kere gittim daha kışlıklar ya yok yada az çeşit var herşey bollaşsın istiyorum şöyle 1 ay daha almasam diyorum sonra da bende virüs artar hiç çıkamam diye korkuyorum tam kafa karışıklığı insanlar dikkat etseydi de vakalar iyice düşseydi keşke
canm yerin kucukse ahsap alma. ben arkadasimdan gelmis olmasa sonrasinda kaldirablmek adina park yatak alirdim. ama baktmki orda bedava olani var vazgectm
Bebeğin kıyafetlerini ne zamana kadar ütülüyoruz bende yıkadım koydum erken doğum vs olursa diye ama ütüsüz giydirmek sıkıntı olacak galiba göbek bağından dolayı mı enfeksiyon riskindenErkenden hazır olması iyi birşey tabii. Ama ben ilk gebeliğimde 36 haftaya kadar çalışınca ütüleme işini 36 dan sonraya bırakmıştım. Annem falan getir ben ütüliyim demişti ama yok illa kendim yapmak istedim çünkü o minnoş kıyafetleri ütülemek işin en eğlenceli kısmıAma önceden yıkamıştım Acil bir durum olursa diye. Şimdi daha bir parça eşya almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?